Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Nazister leker polis

Posted by sverigeidag på november 7, 2011

Förbundet Nationell Ungdom (FNU) som vi tidigare berättat om här, har samlat ett antal nazister bakom sig och skapat en websida som heter stoppa-pedofilerna.se där de hänger ut pedofiler.

En av de drivande är Mikael Skillt profil på Flashback som i många år försvarat nationalsocialismen och varit en del av nazistiska Svenska Motståndsrörelsen. Varför man lägger ned kraft på att hänga ut människor redan dömts för grova brott är lite oklart, inte minst då det bland nazisterna finns ett stort antal människor som själva begått allt från mord till andra grova brott. Att hänga ut även dem och berätta var de bor vore kanske en bra idé så att allmänheten kan varnas för deras verksamhet.

En av dem som nu ägnar sig åt att hänga ut pedofiler är en person som dödat en person och hävdar att offret var pedofil och att det var orsaken till dråpet. Men när kritiker konfronterade den dråpdömde personen så visade det sig inte stämma att offret var pedofil. Det var en lögn, offret ”pedofilen” var inte dömd för någonting. Den dråpdömde nazisten som nu ägnar sig åt att hänga ut pedofiler har själv ett grovt brott på sitt samvete. Han har tagit livet av en person och diktar nu ihop en historia om att det var en ”pedofil” för att urskulda sitt eget grova brott.

Man kan tycka vad man vill om sajten ”stoppa pedofilerna”, men redan har en helt oskyldig person hängts ut som pedofil. Förra veckan genomförde FNU en ”aktion” mot en person som heter Rolf Elvegård. I hela hans bostadsområde satte man upp lappar och pekade ut honom som en dömd pedofil. Men Elvegård är helt fri från alla sådana anklagelser och har friats i hovrätten från alla misstankar.

När nazister ska leka polis, trots att de själva är dömda för brott, blir det bara patetiskt. Hyckleri är bara förnamnet.

3 svar to “Nazister leker polis”

 1. Elaka Svennen said

  En av de aktiva i kampanjen har åtalats för misshandel.

  Jag ser en ny trend komma ur denna sunkiga miljö, där grova brott varvas med lite ideellt arbete. T ex:

  Nasse misshandlar någon till döds – nu lagar nassen ett trasigt staket intill barnens lekplats.

  Nasse rånade banker – nu samlar nassen in kläder åt Röda Korset.

  (Brott och ideellt arbete kan infinna sig tidsmässigt nära varandra, finns exempel där de faktiskt drivs parallellt)

  Väldigt b i l l i g t sätt att köpa sig ett gott samvete, om ni frågar mig.

  Men lyckligtvis kan bara någon med väldigt klent förstånd köpa det här sketna skådespelet om god vilja från ”nationella rörelsen”..

  //ES

  • IvanLendl said

   Du raljerar och överdriver lite grann, men någonstans sympatiserar jag med den här bloggens antinazistiska hållning (jag prenumererar på rss-flödet och det är väldigt få nyheter jag tycker känns direkt irrelevanta). Jag vet inte vilka ni är, men kan det finnas en kärna till ett nytt nationalistiskt OCH antinazistiskt parti bland den här bloggens skribenter? Jag tror att det kan finnas en ljus framtid för ett konsekvent parti som inte närmar sig nasserörelsen men som fortfarande håller avståndet till SD:s antisvenska utspel. Ett nationaldemokratiskt parti utan alla nazistkopplingar? Ett SD utan alla sionistkopplingar? Jag hoppas och tror att det kan finnas en mellanväg. Om den finns tror jag att den kan nå långt. Jag gillar i vilket fall den här bloggen och dess sansade mod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: