Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Håll käften Nya Åland

Posted by sverigeidag på oktober 26, 2011

En artikel i den alltid läsvärda Fria Tider meddelar att den finländske riksdagsmannen Teuvo Hakkarainen föreslår att homosexuella och somalier ska flyttas till Åland. Orsaken till förslaget är att Svenska Folkpartiet i Finland (som är ett extremt invandrarvänligt parti, snudd på landsförrädiskt mot Finland) har anklagat Hakkarainen för att inte ha förståelse för etniska minoriteter.

Hakkarainen anser att Åland som är mera svenskt än någon plats i Sverige skulle kunna bli ett perfekt försöksområde för flyktingar.

Hakkarainen säger:

– Vi kan placera bögar, lesbiska och somalier där för att bo tillsammans och så får vi se vilket slags modellsamhälle det blir av det.

– Med den här lösningen skulle vi få reda på hur modellsamhället föds och utvecklas. Där kan sedan somalier skräna vad de vill från sina minareter.

Tidningen Nya Ålands Nina Fellman tycker att förslaget från Hakkarainen är riktigt bra. Tidningen skriver:

Och somalierna sen, som förmodligen är Teuvo Hakkarainens samlingsbeskrivning för inflyttade till Finland med mörk hudfärg och/eller en religionstillhörighet annan än lutheransk likgiltighet.

Somalia är ett av världens fattigaste länder. Det ligger på Afrikas horn, där svälten nu härjar. Spädbarnsdödligheten ligger på 12 procent, medellivslängden på 48 år och över 60 procent av den vuxna befolkningen är analfabeter.

Av dessa förfärande fakta kan vi dra bara en slutsats. De somalier som tagit sig ända till fjärran Finland måste vara sällsynt modiga, envisa, intelligenta och livskraftiga. De är absolut inga passiva offer, utan människor som hade kraft nog att ta sig bort, och som har en stark drivkraft att förbättra sina liv.

Det är inte utan att tankarna går till de många nordbor som byggde Amerika, de brittiska straffångar som byggde Australien eller alla de ålänningar som under hårda tider flyttade till Sverige för att jobba, och sedan kom tillbaka när arbetsmarknaden på Åland blev bättre.

Under många år har vi på Åland ropat efter arbetskraft. Vi har kilovis med statistik och siffror på hur många inflyttare kommunerna behöver för att må bra, vi vet vilka branscher det behövs mera människor till, vi hoppas få vår gymnasialstadieutbildning i ett sådant skick att vi faktiskt utbildar för rätt behov inom näringsliv och offentlig sektor.

Bland de som kommenterat artikeln finns samma slags dumskallar som hjälper till att ta död på det svenska Sverige såväl i moderlandet som i Finland.

Hon fick (inte bara) beröm för sin ledare:

Så skall det låta Nina F, bra ledare!”

”Bra debatt artikel, är själv invandrare som bor i Sverige, förstår inte finnar och deras ”fasa” för invandrare, dom borde snarare vara tacksamma att någon ens vill bo i deras fula land.”

Nina Fellman och Tidningen Nya Åland befinner sig i ett unikt tillstånd av total okunnighet om förfallet i Sverige. Det är tragiskt att se att det finns människor som lever i ett av Skandinaviens mest idylliska områden inte begriper vad ens en liten invandring av nämnda slag skulle kunna åstadkomma. Välkommen att besöka Rosengård några dagar. Fast du borde egentligen tvångsförvisas dit så att dig lär dig begripa vad det är för slags samhälle du vill förvandla Åland till.

Om du fick din vilja igenom skulle du ta död på Åland på ett par generationer. Ålänningar skulle inte stå ut när de ser mångkultur i praktiken och vad som händer med deras trygga by.

Det vore mera lämpligt om du Nina Fellman och Nya Åland höll käften i ett ämne ni inte tycks fatta någonting om. Om ni verkligen vill ha dit alla ”flyktingar”, så kom igen bara. Ni kan hämta folk från hela Rosengård, Rinkeby, Bergsjön och alla andra förorter som brinner. De kommer helt säkert att berika er så det står härliga till.

Vill ni inte ha dem så HÅLL KÄFTEN!

Uppdaterat 27 oktober: Nina Fällman censurerar kommentarer för att slippa kritik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: