Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

”Rashygien på Aftonbladet”

Posted by sverigeidag på oktober 24, 2011

”På Jan Helins redaktion gillar man som bekant olika. Frågan är bara vad det är för olikhet man talar om. Det kan i varje fall knappast vara etnisk mångfald. Läser man förteckningen över redaktionsmedarbetare och tittar på deras bylinebilder framstår Aftonbladets rekryteringsurval snarare som något som skulle göra svenska nynazister och rashygienister lyriska.

“Mr Olika” själv bor dessutom i det närmast kliniskt vita rasrena villaområdet Äppelviken – själva sinnebilden av en nationalistisk folkhemspastoral, så nära en Karl Larsson-akvarell man kan komma i huvudstaden. Sanningen är att knappast någon svensk journalist som säger sig hylla det nya mångkulturella Sverige själv bor eller arbetar i denna enligt dem så berikande etniska smältdegel. Det handlar i stället om tomma fraser och läpparnas bekännelse från personer som själva köpt sig fria från att delta i massinvandringsexperimentet.

Det handlar om att hycklande peka finger mot och säga fy till de svenskar som av socioekonomiska orsaker inte kunnat skaffa sig en bostadsrätt på Södermalm i Stockholm eller en Bullerbyvilla i Äppelviken, svenskar som dagligen lever med konsekvenserna av de öppna gränsernas migrationspolitik och som i allt större antal börjat uttrycka sitt missnöje. Aftonbladet är inte unika i media-Sverige, man är bara lite värre än de andra – sämst i klassen på mångfald och olikhet i praktiken men bäst i klassen på att bräka om det på sina tidningssidor.”

Se mer på Avpixlat

2 svar to “”Rashygien på Aftonbladet””

  1. Anders said

    Det här med att gilla olika ökar med kvadraten på avståndet. Ju längre bort man bor från områden med sk mångkulturell prägling, ju mer bejakar man det mångkulturella samhället. Detta naturligtvis under förutsättning att man själv slipper bo i dylika områden.

  2. Frågvis. said

    Läste ledaren i dagens Aftonbladet. Lindberg beskriver hur bra Islam och demokrati ska gå att förena i Mellanöstern. Han vet att Muslimska Brödraskapet får högst 30% i valet.Man tänker på att Turkiet i snart 100 år försökt skilja mellan stat och religion och resultatet är magert. Mellanöstern går mot religiösa diktaturer hur mycket önsketänkande ledarskribenten på AB än försöker inbilla sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: