Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Svensk TV när den är som värst

Posted by sverigeidag på oktober 18, 2011

Svensk Television har inte mycket att skryta med. De program som är sevärda träffar man aldrig på när man zappar. De är nämligen så få och man måste studera TV-tablån noga och länge för att kunna hitta dem.

Det mesta som visas på TV är kvalificerat skräp. Det är allehanda såpor och tävlingsprogram som finns i exakt likadana versioner över hela världen. Självständigheten lyser med sin frånvaro, liksom idérikedomen och kvaliteten.

Media berättar aldrig för oss om de väldigt få kvalitetsprogram som sänds. De berättar istället om alla såpor där adhd-ungdomar lockas att exponera sina sämsta sidor i tron att de gör nytta för mänskligheten. Vem minns inte Linda Rosing, ”adhd-Linda”, som snarare är ett offer för profithungriga TV-kanalers hänsynslösa utnyttjande och exponering av människor med förtvivlat lågt IQ eller gränslöst beteende.

Nu får vi återigen veta att en internationell såpa lanserats i svensk version. Iskalla och profithungriga TV 3 sände idag ”Värsta pojkvänsakademin” och vill gärna att svenska TV-tittare ska slösa bort sin tid med att beskåda en samling dårar. White Trash får en ny innebörd när man ser de avskyvärda deltagarna, deras subkulturella attribut, deras tatueringar, deras obefintliga språk, deras uppfattningar om livet, om det motsatta könet, om sin omgivning och om sig själva. Kanalen och flera tidningar skriver glatt om dessa vuxna män vars intellektuella och moralisk nivå inte ens nått apstadiet och länkar till vissa sjuka inslag för att svenska ungdomar ska vänja sig vid, eller inbilla sig, att galenskaper är normalitet och svineri är häftigt.

I programmet medverkade också flickvänner till de undermåliga elementen och de, flickvännerna, beklagade sig över att de, ”pojkvännerna”, var ständigt otrogna, lata, ohjälpsamma eller ovärdiga på andra sätt. Bara genom att se unga svenska tjejer, varav kanske någon enstaka var att betrakta som nästan normal, medverka i ett sådant program och behålla sina undermåliga ”pojkvänner” är direkt skrämmande. Har de inte minsta ansvar för sitt eget liv och har de inga goda vänner som kan uppmana dem att bryta med sina undermåliga pojkvänner. Har de inga föräldrar som kan hjälpa sina döttrar att sparka pojkvännerna all världens väg.

Sällan har det segment av svensk ungdom som befinner sig på lägsta tänkbara nivå fått visa upp sig så tydligt som nu. Var det inte den här typen av människor man förr tvångssteriliserade för att hindra dem från att sätta avkomma till världen? Nu har väl samhället frångått det sortens ingripande mot människor och det var nog ett förhastat beslut. Det står alldeles klart att vissa människor absolut inte borde få sätta barn till världen.

Marcus

2 svar to “Svensk TV när den är som värst”

  1. Peter said

    Ju mer inflöde av okunniga och outbildade immigranter, desto lättare att kontrollera befolkningen …

    Beträffande dum-TV så fyller den ungefär samma funktion.

  2. Bengt Lundström said

    Ett lands utveckling beror på folket. – Även ett lands avveckling. – Har ibland undrat om importen av analfabeter, inavlade / efterblivna och på andra sätt störda kan vara ett sätt att få icke livsdugliga eller allmänt ansvarslösa svenskar som inte ens klarar sin grundskola eller något arbete att slippa få mindervärdeskänslor? Alla skall ju vara ”lika värda” enligt det hyckleri man jämt får höra trots att arbetsmarknaden har sina krav.

    Men oavsett skälet till den låga fördummande nivå som TV och övrig massmedia prackar på oss, – Sverige är nu på rask väg mot att bli ett underutvecklat land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: