Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Sverigedemokrat vill tvinga svenskar att acceptera ”nyanlända” i sina områden

Posted by sverigeidag på oktober 16, 2011

Sverigedemokraten Therese Borg har en underlig historia bakom sig. Förutom att hon bidragit till att på ett otrevligt sätt frysa ut Isak Nygren ur Sverigedemokraterna så har hon skrivit motioner och kommit med politiska förslag som väcker förvåning och undran.

I början av året skrev hon en motion som gick ut på att försöka få muslimska barn att umgås med svenska barn. Eller för att vända på det, hon vill tvinga svenska barn att umgås med muslimska barn. Om hennes motion skulle bli politik så skulle barnen i muslimska friskolor istället hamna i svenska skolklasser, som då blir ännu mindre svenska i våra skolor.

På Facebook har hon startat gruppen ”Sverigedemokrater mot främlingsfientlighet och rasism”. Där efterlyser hon på PK-vis debatter och förslag, men så fort något kommer med kritik eller bra förslag utesluts de automatiskt ur gruppen.

Så här kan det se ut i hennes grupp:

Vill man inte acceptera hennes extremliberala idéer så åker man ur gruppen fast man sympatiserar med SD. Debatt får inte förekomma såvida den inte leder till att man delar hennes åsikter eller rentav vill öka invandringen, som SD Falkenberg nyligen beslutade om när de röstade ja till att ta emot flyktingar. Therese säger att hon vill lagstifta så att ”nyanlända” ska tvingas bosätta sig i svenska oförstörda områden, eller som hon säger ”där jobben finns”. Jobben ska alltså gå till nyanlända, inte till svenskar i första hand. Och hon vill lagstifta om det. Sammantaget kan man säga att Therese Borg vill tvinga fler invandrare att bo i svenska än så länge oförstörda områden och de ska få jobben. Vi som röstade på SD gjorde inte det för att de skulle tvinga fler svenskar att blanda sig med ”nyanlända” utan för att vi trodde att SD vill arbeta för att stoppa invandringen och fokusera på det uppdraget de fått av väljarna. Med Therese Borgs förslag går invandringspolitiken i SD längre än den gör i etablissemangspartierna. Det är lätt att  uppleva det som om SD slutför den sjuka politik som etablissemanget redan åstadkommit. Nu ska ännu fler svenskar tvingas konfronteras med ”nyanlända” och få även sina idyller förstörda. Vi hoppas att Therese Borg inte blir långvarig i SD, men tyvärr finns det tecken på att hon inte är ensam om sina extrema åsikter.

8 svar to “Sverigedemokrat vill tvinga svenskar att acceptera ”nyanlända” i sina områden”

 1. […] om förslaget till principprogram Åkesson i Agenda Carina Herrstedt vill avskaffa kvinnodagen Therese Borg vill tvinga invandrare att bosätta sig i svenska områden Fallet Isak […]

 2. […] förslag av Therese Borg är däremot ett mycket tvivelaktigt val. Hon är ingen bra kandidat och varför hon ens förslagits […]

 3. Kattsvans said

  Jag personligen anser inte att Sd på något vis kan tillföra sverige något gott. Jag har funderat länge nu på hur jag ska agera nästa val…Detta kommer jag att göra.

  1 antingen röstar jag på svp trots att jag är mycket Israelvänlig. 2 Lägger min röst på Centern eller miljöarna

  Alternativ 1 eftersom jag är fullständigt less på all invandring

  Alternativ 2 eftersom nedgången av sverige då går snabbare och en total kollaps av landet då kommer fortare så att ett ev inbördeskrig kan komma till stånd

  Att rösta på Sd innebär bara att dra ut på lidandet då de endast vill minska invandringen och samtidigt inte vill utvisa de 2 miljoner invandrare som redan finns här. Sverige är redan kört även om invandringen stoppas. Det måste till utvisningar

 4. per said

  Borg är så jävla bränd att man baxnar fy fan för denna karriärist

 5. Lars said

  SD är glasklar på punkten om öppen svenskhet, d v s alla som flyttar hit kan bli svenskar och en del av samhället. SD vill ha hög gemenskap och undvika etniska enklaver och parallella samhällen, precis som Therese tar upp. Den här bloggen verkar snarare sympatisera med nationaldemokraterna som förespråkar att etniska grupper ska hållas separerade.

  • Lars. Ditt svar tyder på att du inte är läskunnig. Den här bloggen sympatiserar inte med Nationaldemokraterna och har dessutom skrivit om det flera gånger. Lika lite som du är läskunnig har du förstått kritiken mot Therese Borg. Hon vill lagstifta för att tvinga in fler invandrare i svenska områden. Svenska områden kommer då med hennes hjälp att avsvenskas. Du säger ”SD vill ha hög gemenskap och undvika etniska enklaver…” SD vill alltså inte att det ska finnas enklaver av etniska svenskar, istället ska invandrare tvingas in i dessa områden så att de blir mindre svenska. Om det som Therese Borg står för är SD-politik som finns det anledning för oss att ompröva stödet till SD.

 6. Elaka Svennen said

  ”Rasism” är maktens vapen mot folket.

  Bara begreppets totala frånvaro av objektivitet, vi vet t ex att svenskar kan hetsa mot Icke-svenskar men inte vice versa, borde det ifrågasättas.

  ”Rasism” som politiskt vapen har sin bakgrund i revolutionens Ryssland, där kommunister presenterade begreppet som vapen mot det borgerliga väststyret.

  De dåtida kommunisterna ville påtrycka västvärlden att de i väst var rasister.

  Det fina i kråksången var att självständiga nationalstater stod för intoleranses idé om raser, medan Sovjet stod för det universiella och toleranta idén om ”klasser”.

  De fria folken var det enda hindret för Proletariatets diktatur.

  Helt enkelt, ”rasism” uppfanns för underminera nationalstater och bana vägen för sovjetisk ockupation/hegemoni.

  //ES

 7. Hör Therese Borg och hennes agenda hemma i Sverigedemokraterna ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: