Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Asylpolitiken alltmer tvingande, demokratin tynar bort

Posted by sverigeidag på oktober 14, 2011

Svenska folket har aldrig fått folkomrösta om invandringspolitiken. De etablerade partierna har kört över svenska folket och tvingat fram en extrem invandringspolitik genom att manipulera med demokratin.

Sverigedemokraterna har lyckats komma in i riksdagen trots massiva mediekampanjer mot de åsikter SD företräder och trots hot mot SD:s företrädare.

Etablissemanget nöjer sig inte med hot och kampanjer mot SD för att förhindra dem från att få inflytande över politiken. Nu skärper regeringen greppet om det land som inte längre kan kallas en demokrati, utan snarare en demokratur.

Den moderata extremisten Tobias Billström har beställt en utredning för att kunna få klarhet i hur man ska kunna tvinga alla kommuner att ta emot asylsökande. Utredningen som nu är klar har utförts av Göran Ewerlöf som kom fram till att det ska bli lag på att varje kommun ska ta emot asylsökande om Migrationsverket kräver det. Lagen beräknas träda i kraft om två år.

Då kan en kommun inte längre säga nej till flyktingmottagande. Det innebär att Sveriges extrema invandringspolitik inte bara kan befästas och bli ännu mer extrem, det kommer inte att finnas ens en politisk möjlighet att förhindra inflöde av stora grupper asylanter till kommunerna. Hela Sverige kommer att fyllas upp med ännu fler invandrare, vi kommer inte bara att få uppleva ett mer otryggt och farligt Sverige, vi kommer att se ett Sverige där demokratin är satt ur spel och där svenskarna inte ens kan påverka landets politik trots politisk majoritet.

Sverigedemokratisk kommunalpolitik riskerar att bli helt verkningslös, även om man skulle ha politisk majoritet i alla svenska kommuner.

Det innebär att Sverigevänner måste tillgripa nya arbetsmetoder. Det behövs mer handfasta protester mot de människor som arbetar på heltid för att ta död på Sverige. Göran Ewerlöf är en riktig politruk, en som på beställning gärna talar om för politikerna hur de bästa ska kunna förtrycka svenskarna.

När regeringen antog en ny grundlag och gjorde Sverige till en mångkultur var det inte enda en person som protesterade utanför riksdagen. När nya lagar stiftas för att slå in nya spikar i kistan Sverige, kommer någon att protestera då eller kommer det att vara lika tyst?

Det finns skäl att tro att det kommer att vara lika tyst som det varit tidigare när beslut som påverkar vårt land negativt har tagits. Det finns nämligen ingen kraftfull opinion värd att ta på allvar bortsett från Sverigedemokraterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: