Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Attitydförändring inom SD. Sossarna lurar i vassen.

Posted by sverigeidag på oktober 13, 2011

Häromdagen stod Jimmie Åkesson i talarstolen i riksdagen och talade om att Sverige slits isär. Han oroade sig för parallella samhällen där stora grupper människor ”inte är en del av det svenska samhället och inte heller kommer att bli det”. Han hänvisade till en rapport från Boverket som visade att segregationen ökar och att statliga åtgärder inte hjälper.

”Sverige slits isär” upprepade Jimmie Åkesson och anklagade regeringen för att stå bakom den politik som ”splittrar Sverige”.­ Samtidigt meddelar SDU att de ska hålla ett torgmöte i Linköping under parollen ”En enad nation istället för mångkulturell segregation”. Mötet avser att belysa segregationens påverkan ur både ett lokalt och nationellt perspektiv. SDU:s distriktsordförande i Östergötland, Jonas Andersson, kommenterar parollen  ”Enad nation istället för mångkulturell segregation”:

– Både i Linköpings kommun och i Sverige som helhet har vi kunnat se hur ansvarslösa politiker drivit in samhället på en splittringens och segregationens väg. Årtionden av mångkulturalistisk politik i kombination med massinvandring har lett till att ett allt mer ghettoiserat Sverige växt fram, vilket bland annat medfört en ökning av olika motsättningar, brottslighet och arbetslöshet. Sverige och Linköping behöver en sverigedemokratisk politik som lägger vikt vid att upprätthålla god gemenskap och sammanhållning i samhället. SDU ser vikten av att bibehålla ett samhälle med högt socialt kapital och en gemensam identitet att samlas kring. Vi säger nej till massinvandring. Vi säger nej till mångkultur. Vi säger nej till den splittringspolitik som förs av både borgare och socialister på lokal så väl som nationell nivå.

En fråga som uppstår är vilka förslag till lösningar man har. Ska man ”öka integrationen” och tvinga invandrarna att i högre grad bosätta sig i svenska hittills oförstörda områden eller ska man våga sätta ned foten och förklara att återvandring är den enda rätta vägen.

Om SD vill ”öka integrationen” och förmå fler invandrare att träda in i det svenska samhället så är segregation ett bättre alternativ. Vi vill inte se invandrargäng från Rosengård flytta till Bohuslän eller Gotland. Vi vill inte se gäng från Backa flyttas till Torsby eller Söderköping. Vi vill att de flyttar tillbaka till sina hemländer.

”Integration”

I en motion tidigare i år ville Therese Borg (hon som låg bakom utfrysningen av Isak Nygren) från SD Eskilstuna förhindra öppnandet av en muslimsk friskola i kommunen. Men hennes bevekelsegrunder var inte att islam inte hör hemma i Sverige utan att skolan ”motverkar integrationen”.

Så här kommenterades förslaget på den här bloggen den 9 mars i år:

Ett annat skäl till att SD vill stoppa friskolan är att den moderata riksdagsmannen och muslimen Abdirisak Waberi ligger bakom den.

SD skriver ”Han (Waberi) motsätter sig bland annat att flickor och pojkar vistas i samma rum utan övervakning eller att de, till exempel genom handskakning eller dans, rör vid varandra före giftermål. Han menar att det är fel av en muslimsk kvinna att inte bära slöja, han förespråkar att mannen är familjens överhuvud och han har dessutom till vår stora fasa uttryckt att det inte är fel att en man slår sin fru.”

Att SD inte gillar islam vet vi. Det är ingen av oss som gör det. Skillnaden ligger i att SD vill att alla dessa arabiska och afrikanska muslimer ska bli en del av det svenska samhället. SD vill att svenska barn och ungdomar i högre grad ska tvingas umgås med dessa invandrargrupper.

Vi andra vill att dessa invandrargrupper ska återvända till sina hemländer. För att underlätta en snar återanpassning är det bättre att de upprätthåller sin kultur här och har så lite kontakt med det svenska samhället som möjligt.

Kommentaren står sig rätt bra även idag. Den paroll som SD nu tycks lansera påminner mer om den politik som Storbritanniens premiärminister David Cameron företräder än den som  en svensk nationalist borde företräda.

S och Juholtaffären

SD har i flera avseenden tonat ned hur man löser invandringspolitikens gordiska knut och blivit alltmer luddiga. Juholtaffären visade hur nära det var att Socialdemokraterna hade tagit steget längre än SD. Det fanns tills nyligen ett förslag till en politik som skulle innebära att man utvisar kriminella invandrare även om de är svenska medborgare. Hade S antagit en sådan linje skulle de i ett slag bli radikalare än SD.

Nu har flera uppgifter framkommit som tyder på att drevet mot Juholt beror uteslutande på hans stöd (som han sedan tvingades backa från) för en tydligare utvisningspolitik, en politik som inte ens SD vågat föreslå. Många svenskars önskemål är att man återkallar medborgarskapet från kriminella invandrare och utvisar dem från Sverige för evigt. SD har aldrig vågat driva en sådan linje, men nu var det alltså nära att S tog tag i detta. Räddningen kom från mediaetablissemanget som gjorde gemensam sak mot Juholt. Aftonbladet velade en stund, men Aftonbladets ägare tolererar inte ”SD-politik” inom Socialdemokraterna. Nättidningen Fria Tider tar upp det liksom bloggen Two Invandrare och många fler. Den här bloggen instämmer i den kören och ser flera tecken på att det verkligen är så. DN, SvD, Expressen och Aftonbladet sparkade samtidigt igång en kampanj mot Juholt som först såg ut att vara riktad ut vissa småfel han gjort. Nu i efterhand visar det sig att dessa småfel inte var allvarliga nog för ett totalt mediadrev. Istället finns förklaringen i att man vill ha bort Juholt för att han har ”fel ” åsikter, han är för ”snäll” mot SD och var nära att börja bedriva en aktiv utvisningspolitik. Nu visar det sig också att det finns fler än Juholt inom S som kan tänka sig en sådan politik.

SD ska nog passa sig för att bli för liberala. Rätt som det är slå sossarna till med en uttänkt strategi som lockar tillbaka många förlorade väljare. SD:s enda chans är att bli radikalare, men det handlar ju då inte bara om partitaktik utan om en vilja att faktiskt rädda Sverige och inte bara stå i talarstolar kritisera allt som är fel. Det måste finnas klara och tydliga besked om hur man vill lösa problemen som de andra partierna har skapat med sin massinvandring. At minska invandringen är en bra början, men en återvandringspolitik är ett absolut krav om Sverige ska överleva.

Ett svar to “Attitydförändring inom SD. Sossarna lurar i vassen.”

  1. Bengan said

    Känns som att det verkar vara många olika åsikter på den här bloggen. Alltifrån judekramande, smutskastning av etniskt nationella och ett vurmande för SDs kulturnationalistiska counterjihad Breivik-politik till mer etnisk nationalism med krav på återinvandring, som i detta inlägg. Kul att se! Jag lämnade själv SD för ett tag sedan, de har redan liberaliserats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: