Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Ny gräddfil för invandrare

Posted by sverigeidag på september 30, 2011

Nu ökar invandringen dramatiskt. Svenska myndigheter inför nu nya system för att invandringen ska kunna öka och för att de som kommer hit ska kunna placeras på arbetsmarknaden nästan omedelbart. De som kommer till Sverige ska nu få sina ärenden klara på en vecka. Stora företag ska kunna sköta kontakterna direkt med berörda myndigheter och arbetssökande personer. Systemet kallas certifiering och innebär att nyanlända invandrare högprioriteras på arbetsmarknaden, medan svenska ungdomar eller andra svenska arbetssökande inte får någon särskild hjälp alls.

Systemet får också ses som ett led i den kampanj som etablissemanget bedriver för att fylla upp Sverige med främlingar och mer eller mindre helt överge svenskarna. Som en naturlig följd av de nyanländas etablering i vårt land kommer sedan deras anhöriga och släktingar i stora skaror.

Fler svenskar bör nu aktivera sig politiskt istället för att stillastigande se på när deras land rasar samman. Ta del av våra länkar och se om du hittar något som just du kan göra, eller hör av dig till oss så ska vi hjälpa dig med råd. Är du ung och politiskt mogen så är en anslutning till Sverigedemokratisk Ungdom är självklarhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: