Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Demoniseringen av Kent Ekeroth är helt oacceptabel

Posted by sverigeidag på september 25, 2011

Demoniseringen av Sverigedemokraten Kent Ekeroth har antagit helt oacceptabla proportioner.

Ekeroth har under en längre tid varit föremål för ett sällsynt sjukt hat från nazister på nätet som hånat honom på alla upptänkliga vis. ”Judesvin”, ”förrädare” och ”sionist” kallas han ofta när nazister kommenterar hans person. Dessa nazister, som hatar allt och alla, är en liten klick sällsynt extrema eller störda individer som varken vill eller kan framföra några som helst sakliga argument. De vill bara hata.

Det finns naturligtvis en del människor som har förmåga att framföra saklig kritik mot de åsikter som Ekeroth företräder, men det ska vi inte beröra i den här texten.

Många av Ekeroths hätska och aggressiva kritiker angriper honom i syfte att skapa hat mot honom och det parti han företräder. Förutom nazisterna har extrema antirasister också ett intresse av att smutskasta honom. Bakom en del angrepp mot Ekeroth på nätet finns helt säkert många antirasister som utger sig för att vara ”patrioter”. De hoppas kunna få med sig många i sina kampanjer mot Ekeroth, men de enda de lyckas värva förutom några andra antirasister är otrevliga nazister.

Sedan massmorden i Norge ägde rum och det framkom att det var en anti-jihadist som låg bakom har media ökat förföljelsen mot islamkritiker. Engelska English Defence Leauge har pekats ut som nazister, rasister och högerextremister och tidningen Expressen infiltrerade ett möte för att kunna hitta kopplingar till huliganer och våldsverkare. Den norske bloggaren Fjordman, som sakligt kritiserat massinvandring, mångkultur och islamisering i flera år drevs ut ur sitt land efter hätska kampanjer där han framställdes som medskyldig till massmorden i Norge. Förföljelsen mot honom var så grov att den bara kan jämställas med en inkvisition. Men man ska komma ihåg att bakom denna förföljelse stod medier, TV och dagstidningar som alla har en liknande agenda – att öka invandringen, släppa in fler muslimer och hetsa mot invandringskritiker.

I dagens (25 september 2011) nummer av Sydsvenskan kan man läsa följande:

”Den Sverigedemokratiske riksdagspolitikern Kent Ekeroth pekas i en rapport ut som en av de tongivande personerna inom den antimuslimska bloggvärlden.

– Det är en miljö som det kan vara intressant för Säpo att titta närmare på, säger Jonathan Leman på Expo.”

”Det är i en rapport från den antirasistiska stiftelsen Expo som riksdagspolitikern och Sverigedemokraten Kent Ekeroth från Lund pekas ut som en av de tongivande personerna inom den internationella antimuslimska bloggvärlden. 
– Kent Ekeroth har deltagit i internationella sammankomster och har ett stort internationellt kontaktnät. Han spelat en stor roll i Sverige som en viktig spridare av idéer från den antimuslimska miljön, säger Jonathan Leman, en av författarna bakom Expos rapport.”

Sydsvenskan medverkar här till att försöka legitimera en av Sverige mest extrema organisationer. Expo är en organisation som ägnar sig åt psykologisk krigföring mot invandringskritiker och ansvarig utgivare för tidningen är Robert Aschberg, tidigare maoist (kommunist som sympatiserade med den kinesiske kommunistledaren Mao Zedong som mördade miljontals andra kineser). En tidig medarbetare på Expo framhöll att han ville att den vita rasen skulle gå under.

Andan på tidningen Expo är av det slaget att svenskar inte har något värde om de är vita etniska svenskar, inte heller människor av annan etnisk bakgrund som ogillar massinvandring eller mångkultur har något värde i Expos ögon. Expo har till uppgift att ljuga så mycket som möjligt, smutskasta så mycket som möjligt och framkalla så mycket hat som möjligt mot invandringskritiker. Det är den enda sanna bilden av Expo.

Antirasisterna har med medias hjälp ökat sina hatkampanjer mot SD och särskilt mot företrädare inom SD som är tydliga med vad de vill och vågar säga det högt. En sådan modig och verbal person är Kent Ekeroth. Han har flera gången visa prov på ett fantastiskt föredömligt arbete både utanför och inne i riksdagen. Den som säger något annat har fel.

Sydsvenskan är ett av Sveriges mest extrema propagandaorgan när det gäller stöd till mångkultur och massinvandring. Sydsvenskan är också noga med att alltid framställa invandringskritiker som suspekta och farliga. I själva verket är det Sydsvenskan som är farlig och utgör ett hot mot demokratin och tryggheten i södra Sverige. Det är en tidning som man bojkottar så mycket som möjligt och aldrig köper ett enda exemplar av.

Så här demoniseras tre islamkritiker i tidningen:

”Kent Ekeroths namn nämns tillsammans med bland andra den norske bloggaren Fjordman, en av massmördaren Anders Behring Breiviks inspirationskällor, och holländska Frihetspartiets ledare Geert Wilders.”

Observera att Sydsvenskan skriver att dessa personer nämns i en ”rapport” som skrivits av den extremistiska propagandacentralen Expo. Rapporten är inte på det minsta vis något att bry sig om. Det är en rapport vars enda syfte är att skapa hat mot islamkritiker, mot alla oss som inte vill att islam ska ta över vårt land. Det hatet sprider Sydsvenskan ständigt.

Notera hur tidningen helt fräckt kopplar ihop tre demokratiska, seriösa debattörer och politiker med en mördare.

Massmedia och Expo gillar inte att det finns så många bloggar på nätet som ifrågasätter massinvandring och islamisering. Nu försöker de få Säpo att granska alla bloggar i förhoppning att några av dem stängs ned. Som svepskäl för att vilja strypa de islamkritiska rösterna hänvisar de till att det ibland förekommer ”våldsförhärligande inslag i en del av de antimuslimska bloggarna”. Om det är någonstans det förekommer ”våldförhärligande inslag” så är det bland muslimer och nazister, det har vi många exempel på. De muslimska bloggarna skulle kunna innehålla hur mycket uppmaning till våld som helst utan att varken Fredrik Reinfeldt eller Expo skulle säga ett enda ont ord om det. Talet om ”våldförhärligande inslag” på islamkritiska bloggar är bara falska propagandautspel från extremister och pro-islamister på Expo.

Nästan hela den antirasistiska rörelsen består av personer som vill förhindra invandringskritiker från att yttra sig. Deras mål är att få tyst på sådana som Ekeroth.

De tror att de kan få det genom att demonisera och skapa hat. Sydsvenskan liksom de flesta större dagstidningar i Sverige och Sveriges Television bistår Expo så gott de kan. Eftersom de inte klarar av sakliga debatter mot invandringskritiker återstår bara att demonisera dem och försöka få tyst på dem.

Hetskampanjerna mot Kent Ekeroth har bara ett syfte. De vill tysta honom. Men vi är rätt säkra på att Ekeroth, liksom andra utsatta sverigedemokrater, inte kommer att ge efter för extremister oavsett om dessa extremister utger sig för att vara journalister på Sydsvenskan eller på Expo. Dessa journalister går islamisternas ärenden och förr kallades de som gick främlingar ärende för landsförrädare. Det ordet passar nog ganska bra även idag.

Tomas & Co

Sydsvenskan

Ett svar to “Demoniseringen av Kent Ekeroth är helt oacceptabel”

  1. Vi ska vara oerhört tacksamma över att det finns personer i det här landet som vågar stå upp för sanningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: