Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Brigitte Bardot dömd för hets mot folkgrupp – igen

Posted by sverigeidag på september 18, 2011

Filmstjärnan Birgitte Bardot, 73, dömdes den 16 september 2011 för ”hets mot folkgrupp” för att hon har skrivit att muslimerna förstör Frankrike. En domstol i Paris gav henne också 15.000 Euro i böter.

Bardot har tidigare dömts fyra gånger för samma brott. Första gången hon dömdes var 1997 efter att hennes uttalanden publicerats i Le Figaro. Ett år senare dömdes hon för ett uttalande om det ökade antalet moskéer i Frankrike ”medan våra kyrkklockor tystnar”.

I en bok hon skrev 1999, Le Carre de Pluton (Pluto’s Square), kritiserade hon den muslimska fårslakten och dömdes till motsvarande ca 40 000 kr i böter.

År 2001 skrev hon en artikel ”Öppet brev till Mitt förlorade Frankrike” där hon beklagade utvecklingen. Hon skrev ”mitt land, Frankrike, mitt hemland, mitt land är åter igen invaderat av horder av främlingar, särskilt muslimer.

När hennes bok ”A Scream inte the Silence” kom ut 2003 varnade hon för islamiseringen av Frankrike och sade ”Under de senaste 20 åren har vi gett upp för en underjordisk, farlig och okontrollerad infiltration, som inte bara motsätter sig en anpassning till våra lagar utan som kommer, när åren går, att införa sina egna. Hon dömdes då till 5 000 Euro i böter.

Birgitte Bardot är idag djurrättsaktivist och har sagt att hon inte kommer att låta sig tystas.

Bolton BNP

Ett svar to “Brigitte Bardot dömd för hets mot folkgrupp – igen”

  1. Peter said

    Wow – en politiskt inkorrekt kulturpersonlighet. De växer minsann inte på träd. Kan på rak arm bara komma på två stycken, John Cleese och Morrissey (från The Smiths).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: