Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Sverigedemokrater vill att ”vi” ska ta emot ensamkommande flyktingbarn

Posted by sverigeidag på september 14, 2011

Nej det är inte Sverigedemokrater som kommer att ta emot ensamkommande flyktingbarn utan det är Sverigedemokratiska politiker i Falkenberg som vill att Falkenberg och Sverige, dvs skattebetalare och det svenska samhället ska belastas med fler av dessa vuxna män som i propagandan kallas flyktingbarn.

Precis som när politiker från sjuklövern fattar massa beslut om allt möjligt utan att ta ansvar för sina beslut väljer nu SD-Falkenberg att öppna dörren för något som bara kan betraktas som ökade problem för Sverige. SD Falkenberg fattar beslut och skapar problem som andra tvingas ta hand om.

Vilka är då dessa individer från SD-Falkenberg som medverkat i detta beslut?

Kontaktperson för SD Falkenberg är Sara-Lena Bjälkö, men av lokalpressens kommentarer att döma var SD Falkenberg enig om beslutet. Hennes tre förebilder här i livet är enligt henne själv ”Nelson Mandela, Obama, Jimmie Åkesson”.

Undrar hur Åkesson ser på att stå som förebild tillsammans med två svarta rasister och två politiker som misslyckats med allt vad de företagit sig. Obama har ju inte föreslagit en enda vettig politisk åtgärd sedan han blev president, däremot har han sett till att USA blivit bankrutt genom alla dyra krig och att såväl arbetslösheten som fattigdomen är större än på mycket länge.

Det betyder att om man röstar på SD i Falkenberg får man fler flyktingar och fler problem i kommunen. Därför finns det ingen anledning att rösta på SD i kommunen.

Några av kommentarerna i Falkenbergspostens Forum:

”Tack för mig. Aldrig mera SD för min del. Hela partiet är nu mera på gräsrotsnivå infiltrerat av pissliberala inkompetenta uppkomlingar!”

”Jag och mina vänner som röstat på SD är förda bakom ljuset de tre sverigedemokratiska ledamöterna i Falkenberg har röstat tvärt emot SD officiella linje mot mångkultur och utomeuropeisk invandring det är något man som SD bara inte gör.
Förtroendet är körd i botten när de röstade tvärt emot partiets linje.”

Falkenbergsposten

4 svar to “Sverigedemokrater vill att ”vi” ska ta emot ensamkommande flyktingbarn”

  1. […] såvida den inte leder till att man delar hennes åsikter eller rentav vill öka invandringen, som SD Falkenberg nyligen beslutade om när de röstade ja till att ta emot flyktingar. Therese säger att hon vill […]

  2. […] om det är befogat. Vi har kritiserat uteslutningen av Isak Nygren och framfört kritik mot SD Falkenberg som öppnat för att Sverige ska ta emot ensamkommande flyktingbarn. Vi har kritiserat Petzäll […]

  3. Jesse said

    Bloggen Gårdsverkstan berättar mer om det nya Sd

  4. svenskasvensson said

    Känns som något är fel, att medlemmar kan ta egna beslut som avviker från partiets åsikter.
    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: