Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Erik Almqvist bojkottar mångkulturjippot i Storkyrkan

Posted by sverigeidag på september 14, 2011

Gudstjänsten i samband med riksdagens öppnande i Storkyrkan i Stockholm tycks nu ha blivit ett återkommande propagandajippo för mångkultur. Den nästan alltid kloke Sverigedemokraten Erik Almqvist väljer nu att inte närvara i kyrkan.

Jippot kommer att ledas av domprosten Åke Bonnier och Jan-Olof Johansson, biskop från Växjö, kommer att hålla predikan. En imam och en rabbin har inbjudits för att arrangörerna vill markera att ”Sverige är ett mångkulturellt samhälle”.

Kyrkans män har länge nog arbetat för att främja extrem liberalism, massinvandring och mångkultur, samtidigt som de frågar sig varför så många lämnar kyrkan. Ingen vill väl ha en kyrka som förstör det egna landet så det är väl ett naturligt steg för många att lämna den. Med nästan 600 000 muslimer i landet borde väl även en präst fatta vart det bär hän.

SvD

2 svar to “Erik Almqvist bojkottar mångkulturjippot i Storkyrkan”

  1. Det är inga problem för en iman att gå in i en svensk kyrka, men jävlars vilket liv det blir om muhammedan-ungarna går till en svensk kyrka på skolavslutningen.
    Märklig logik.

  2. Kyrkan utför sin egen avrättning…Det hela ger en fad smak i munnen,för alla oss som genom århundranden,sett Sv.Kyrkan som en av grundpelarna i vår ”demokarti” Finner därför Erik Almqvist´s beslut rakryggat,som fler borde följa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: