Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

SD måste ställa upp för Erik Almqvist

Posted by sverigeidag på september 10, 2011

Fredag den 2 september 2011 var Erik Almqvist på krogen i Stockholm och blev anmäld för att han skulle ha varit med i ett krogbråk. En vakt med invandrarbakgrund som är aktivt fientlig mot Sverigedemokraterna påstod att Erik Almqvist hade kallat honom ”blattejävel” och sedan tillsammans med sin flickvän misshandlat vakten.

Vad vakten inte visste var att Erik Almqvist hade ett par Säpomän med sig som genast ingrep av avstyrde det så kallade bråket. I själva verket bestod bråket i att vakten angrep Erik Almqvist.

Erik Almqvist berättade dagen efter om vad som egentligen hade hänt:

”I fredags kväll gick jag ut med vänner för ett par glas efter en privat kräftskiva. Vi betalade entré på en klubb med löfte om att vara välkomna in i en mindre medlemsklubb inne på stället. Väl på väg in till medlemsklubben stör sig entrévärden på min närvaro. Efter ca 10 min väntan försökte vi få besked från entrévärden som svarade med att, tillsammans med en andra vakt, hoppa på mig och trycka ner mig medan de försökte dra in mig till ett bakre rum.

Det hela hann dock bara fortlöpa i ca 5 sekunder eftersom vi, mot vakternas vetskap, hela tiden följdes av två polismän (livvakter från SÄPO) i tjänst som stoppade vakterna varefter vi kunde lämna stället. Inget verbalt tjafs och inte det minsta våld från vår sida har förekommit. En ur mitt sällskap kunde sedan, ute på gatan, höra hur vakterna panikartat diskuterade hur de skulle hantera situationen. ”Vi måste tyvärr göra anmälan” var uppfattningen, vilket kommer sig av att två polismän sett deras agerande varför de måste kunna motivera sitt övergrepp genom anmälan för att inte ha begått tjänstefel.

Vakternas motivering framkommer i anmälan: Jag ska ha varit rejält narkotikapåverkad och, tillsammans med min flickvän, utdelat ett flertal knytnävsslag i vakternas ansikten samt sparkat ned dem skrikandes och hotandes. Allt detta har enligt vakterna skett inför två polismän i tjänst som passivt tittat på utan att på något vis anmäla, eller ingripa mot, den påstådda misshandeln.

Eftersom hela händelseförloppet på nära håll har övervakats av två polismän som redan vittnat så bör vi snart kunna få besked från åklagare. Och eftersom vakterna är tjänstemän, och påstod att jag var narkotikapåverkad, blev jag tvungen att efteråt åka till polisen för urinprov som (självklart) inte gett något positivt svar. Eftersom vakterna inte bara gett sig på mig utan anledning, utan även kommit med falsk tillvitelse om misshandel, har en rättsprocess mot vakterna inletts.

Jag vill också understryka att jag, med ett par undantag, har undvikit att gå ut på nattklubbar i Sverige sedan i vintras när DJ:n stängde av musiken på ett ställe vi var på och började hetsa övriga gäster mot oss genom att skrika ”ut med packet” om och om igen i micen, vilket triggade en del ”alternativa” gäster till den gräns att det var nära att sluta illa innan vårt sällskap hann lämna stället.”

Händelsen har kommenterats i en lång tråd på Flashback där det är lätt att göra bedömningen att Erik utsatts för ett otrevligt övergrepp av en vakt som hatar SD så mycket att han är beredd att fabricera ihop en falsk historia för att framställa Erik Almqvist som en skurk.

Aftonbladet och andra svenska psykopatmedier har kommenterat händelsen och går vaktens ärenden genom att framställa Erik som den skyldige i sammanhanget. Nu följer Aftonbladet upp efterspelet med ytterligare en artikel skriven av Martin Ekelund och Sebastian Chaaban.

I den berättar artikelförfattarna att Erik Almqvist är polisanmäld för att han har publicerat namnet på den armeniske vakten som anmält honom. Denne vakt gillar uppenbarligen inte att hans förehavanden och bakgrund granskas och fortsätter nu att trakassera Erik Almqvist. Aftonbladet hänger på och deltar nu i den smutskastningskampanjen genom att påstå att Erik misstänks för narkotikabrott.

Så här skriver den lögnaktiga tidningen Aftonbladet:

”Vakten har anmält Almqvist, för våld mot tjänsteman efter att ha fått en knuff i bröstet, och för hatbrott för att ha skrikit ”blattejävel”. Polisen misstänker även Erik Almqvist för narkotikabrott eftersom han enligt anmälan ”flipprar med fingrarna, har stora pupiller och muntorrhet”.”

Faktum är att Almqvist inte är misstänkt för någonting alls. Han har varken haft narkotika i kroppen eller använt våld mot någon vakt. Allt är fabricerat, det är påhittat, och Erik har dessutom tillräckligt med vittnen som kan styrka att det han säger är sant. Däremot är han anmäld av vakten, men innehållet i den anmälan består av påhitt.

Erik ska inte behöva schavottera som en brottsling i media när inte gjort någonting alls. Han inte begått något brott, han har inte slagit någon vakt och han har inte tagit narkotika.

Hela partiet borde gå till offensiven mot psykopatmedia och de lögnaktiga journalister som envisas med att förfalska sanningen med enda syfte att sprida ”näthat” mot Sverigedemokraterna.

Stoppa Aftonbladets sjukliga näthat, stoppa de sjuka journalisternas lögner och ge Erik Almqvist allt det stöd han behöver och förtjänar. Det räcker inte med att ”vänta på utredningen”, det är nu det behövs en klargörande kampanj för att fria Erik från alla misstankar om de brott han påstås ha begått men är helst oskyldig till. Ljugande vakter och ljugande tidningar måste bemötas omedelbart. Det är inte acceptabelt att Aftonbladet och andra tidningar ska kunna ljuga ostört om människor som inte brutit mot några lagar och istället blivit utsatta för övergrepp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: