Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Nordisk Ungdom på väg bort från träsket

Posted by sverigeidag på september 9, 2011

Med träsket menar jag de rörelser i Sverige som väljer att kalla sig nationalsocialistiska och de individer med så undermåligt omdöme att de tror att nazismen kan vinna folkets sympati. Men nazister, nja, det kan man kanske inte kalla alla dessa idioter som ansluter sig till rörelser som hyllar nazismen. Adolf Hitler skulle säkert göra processen kort med dessa politiska missfoster, som dessutom inte sällan är halvkriminella och subkulturella mänskliga avarter med helkroppstatueringar och ofta svåra förståndshandikapp. Se bara hur många inom den nazistiska Svenska Motståndsrörelsen som dömts för olika brott och se hur olika sektledare utnyttjar svagt begåvade ungdomar i egna syften. Det är inte så lätt att se det när man har stora problem med att ens begripa att nazismen är politiskt död eller att det är fel att uppföra sig illa mot människor oavsett vilka politiska åsikter de har. Visst finns det folk utan dessa synliga handikapp i träsket, men då har de ofta andra åkommor, som är tillräckligt diskvalificerande för deras trovärdighet som representanter för en idé.

Dessa stackars vilsna ungdomar som hamnar i händerna på psykopater förtjänar ett bättre öde. De har redan haft en taskig uppväxt och inte fått tillräcklig kärlek från sina föräldrar, de kommer ofta från skilsmässohem och vet inget om sociala koder, politik eller just något annan heller. Istället för att vägleda dem rätt i samhället utnyttjas de maximalt, men har i sin vilsenhet inte ens förstått att de utnyttjas. De hittar nämligen vänner för första gången i sitt liv och redan den behållningen tycks vara värd allt de offrar för sin psykopatledare.

Varför vill man befinna sig i ett politiskt träsk?

Varför går man som nittonåring med i en nazistisk organisation där man saknar allt inflytande, och kan glömma att någonsin få det, där de sätter krokben på sin egen tillvaro när de konfronteras med alla problem de inte kan hantera? Hur kan man ägna all sin tid och möda åt att dela ut flygblad eller demonstrera för en nazistisk organisation där alla uttryck för civiliserat beteende är bortskalade? Hur kan man gå med i en organisation som försvarar användning av våld och hyllar människor som använt sig av grovt våld mot sina medmänniskor?

Jo därför att man är dum i huvudet, man har en låg intelligenskvot, är psykopat eller har kriminella böjelser och gillar våld. Därför att man missuppfattat hur invandringspolitiken ska kunna förändras och inte begriper att det krävs kunskaper, målmedvetenhet och goda mänskliga egenskaper för att nå dit.

Det är naturligtvis inte friskt att ansluta sig till våldsbejakande naziströrelser, men det finns en hel del sådana människor i det politiska träsket. Ja, ja, de finns bland dräggen hos den våldsinriktade vänstern också, men det är ju inte dessa drägg som ska tjäna som föredömen i vårt land. Deras metoder ska man istället förakta och hjälpa till att få bukt med på laglig väg, inte konfrontera med ännu mer våld.

Nordisk Ungdom var i mina ögon en rörelse som avvek på ett positivt sätt från missfostren i grupper som ”info14” och ”SMR” eller liknande där ett stort antal personer har brottsligt eller allmänt tvivelaktigt förflutet. Det framgår för var och en som vill kolla att flera av dem dömts för allt från vapenbrott till dråp, mord och bankrån. För att inte tala om alla fall av misshandel och hot mot såväl utomstående som avhoppare. Detta träsk är en sjuk värld som ingen frisk människa med sina sinnen i behåll bör beträda. Den världen är till för förlorare som inte har det förstånd som krävs för att kunna arbeta mera verkningsfullt och meningsfullt mot den destruktiva invandringspolitiken. Jag har sett en del av dessa psykopater på nära håll under fem år och vet jag talar om.

Det finns ingen ”nationell rörelse”

Nu har Nordisk Ungdom tagit ytterligare ett steg bort från det politiska träsk som en del kallar ”den nationella rörelsen”, men som varken är nationell eller en rörelse. Det är istället ett antal sekter med ett antal sektledare som borde avvisats från alla politiska sammanhang för många år sedan. De är förlorare i ordets verkliga mening och de är skadeverkare på samhällskroppen minst lika mycket som den våldsinriktade vänstern är det.

Det steg som Nordisk Ungdom nu tycks ta tyder på mognad och klokskap. Steget de tagit innebär att de deklarerar ett stöd till Sverigedemokraterna istället för stöd till de misslyckade sekterna som varken är nationella eller rör på sig. De misslyckade sekterna står stilla i utvecklingen, här händer ingenting alls förutom att de älskar att hylla sig själva eller nazistiska ideal och använda nazistisk retorik, vilken är den del av förklaringen till att de står stilla trots ledarnas försäkringar om snabb tillväxt och löften om framtida segrar. Bara idioter lyssnar på sådant skitsnack.

Nordisk Ungdom tillhör inte detta politiska träsk. Nordisk Ungdom går nu sin egen väg och väljer att stå upp för svenska folket istället för att försvara en misslyckad och stillastående ”rörelse” med innehållslös eller fördummande retorik.

Nordisk Ungdoms stöd till Sverigedemokraterna har inte mötts av något glädjerus i partiet. Det har varken varit klang eller jubel, ingen fest för att fira sina nya supporters. Ingen hade nog väntat något annat än ett avståndstagande mot Nordisk Ungdom. Klokare hade väl ändå varit att hålla käften och låta alla som vill stödja eller rösta på SD få göra det utan att bli uppläxad eller kritiserad av det parti som får rösterna. Vilken galning som helst kan ju säga att han eller hon röstar på SD och om SD ska ta avstånd från varje galning kommer de inte att ha annat att göra. Förmodligen finns det både mördare och rånare i våra fängelser som röstar på SD, även om de flesta säkert föredrar V eller S och skulle SD känna till alla väljares vandel skulle de säkert gå lika hårt fram som de gör i sina uteslutningsärenden och kanske förbjuda stora grupper av väljare att  rösta på dem. Inget skulle förvåna.

Det hade räckt om SD hade sagt att ”vi har olika synsätt i många (eller några) frågor” och mera sakligt förklara skillnaderna mellan SD och NU. Nordisk Ungdom består ju av många ungdomar som faktiskt vill att vi ska ”ta tillbaka Sverige”, som SD också önskar och framhåller i många sammanhang. NU vill bara ta tillbaka lite MER av Sverige än vad SD vill och det kan inte vara en dålig idé att bära på den tanken. Vi vill ha tillbaka olika mycket av Sverige men de flesta vill nog att Sverige blir ett svenskt land igen så långt det är möjligt, men ingenting är möjligt utan politiskt inflytande.

Hård ord mot träskrörelserna? Inte alls, de förtjänar inte att överleva eftersom de förstör såväl samhällsandan som den politiska möjligheten att förbättra tillståndet i samhället. De förpestar luften men värst av allt är att de snackat skit länge nog utan att åstadkomma mer är att skapa hat mot människor som uträttar saker. Det ständiga tjatet om att SD är sionister och att Kent Ekeroth är jude är bara plågsamt att höra från träskmänniskorna när man vet att SD i alla fall gör så gott de kan även om man inte behöver dela varje mening de uttalar i riksdagen eller i andra sammanhang. Det vore bättre om träskmänniskorna höll käften och uträttade något samhällsnyttigt istället för att ventilera sitt hat mot människor som inte förtjänar att bli hatade.

Hur fan tror dessa misslyckande människor i det politiska träsket att de ska vinna allmänhetens förtroende när de representerar en organisation som leds av en bankrånare? Svaret är att de inte vill ha allmänhetens förtroende, de hatar allmänheten, i alla fall den del av allmänheten som är kritisk mot nazistiska rörelser och det är ju nästan alla.

Patrik Forséns förklaring

Patrik Forsén från Nordisk Ungdom har skrivit en förklaring på sin blogg där han redogör för sina tankar.

”Vi har, efter vår ”stöddeklaration” till Sverigedemokraterna, blivit anklagade för allt ifrån förräderi till defaitism. Det har också påpekats att Sverigedemokraterna själva aldrig kommer att göra annat än att fördöma oss.

Vi förväntar oss inte heller något stöd ifrån Sverigedemokraterna, tvärtom. Vi vet hur massmedia fungerar och hur deras strategier mot SD ser ut. Genom att de tvingar fram ett avståndstagande från SD gentemot oss så försäkrar de sig, tror de, om att vi aldrig kommer att kunna närma oss varandra.

Till saken hör att vi aldrig har bett om och inte behöver SD:s stöd. Vi söker på samma sätt inte heller ”rörelsens” stöd. Det är inte så vi arbetar. Vi arbetar varken för ”rörelsen” eller för Sverigedemokraterna, utan för det svenska folket.

Samtidigt, när svenskarna diskuterar politik vid matbordet så är det kring 8 riksdagspartier resonemangen förs. Det är utifrån deras synsätt som SD ska betraktas, och som gör SD till det enda seriösa alternativet.

Vårt stöd till SD har gott uppsåt. Det handlar inte om att ”sno medlemmar” eller någon form av öppen ”entrism”, utan om vår syn på SD som en etnisk markör, där väljarbasen identifierar sig som svenskar både etniskt och kulturellt.

Det finns mycket kvar att önska i SD, precis som det finns i alla organisationer, och vi kommer att fortsätta att kritisera det som vi anser är fel, samtidigt som vi kommer att framhålla de positiva delarna i partiet.”

Det var starkt av Forsén att göra det här vägvalet. Det är modigt av NU att framhålla att man vill gå en egen väg och slippa vara beroende av eller påverkad av ”rörelsen”, dvs den rörelse som inte har rört sig ur fläcken på tio år därför att den har hämmats av självgoda psykopater, den rörelse som kallar sig nationell, men är dysfunktionell.

Mer att önska av SD

Han har rätt i att det finns mer att önska av SD, men alla kan inte få vad de önskar om de inte är en del av utvecklingen. NU överger inte svenskarna på samma sätt som vissa personer i SD har gjort och därför behövs NU också. Man måste komma ihåg att de flesta inom SD arbetar under mycket hård press, de är utsatta för kritik och hot från alla håll och kanter, inte minst från galningar i träsket som angriper SD mer än de angriper de övriga riksdagspartierna.

Det är många som är heligt förbannade på invandringspolitiken, på media och på myndigheter som förstör Sverige, men hur förbannad man är så måste man kanalisera sin ilska på rätt sätt. Man gör det inte genom att bli en del av träsket, utan genom att ta sig själv i kragen utbilda sig och bli en bättre människa. Då kan man klara av att hjälpa den här nationen att få bukt med sina problem. Jag tackar NU av hela mitt hjärta för att ni tar klivet åt rätt håll och önskar er all lycka på den nya vägen.

Jag roade mig med att fånga upp några kommentarer om det steg NU nu tagit. Den intelligenta skribenten och bloggdebattören ”Ivan Lendl” får representera vettet när han skriver:

”Mycket bra! Samtidigt som ”rörelsen” skrämmer bort mig och andra intelligenta fritänkare för gott genom allt ankdammsgnabb, alla bråk och affärer om småsaker, all kamp för inbördes beundran och alla småpåveambitioner så visar Nordisk Ungdom att de har tagit kampen för Sverige till en större arena. Jag har följt Nordisk Ungdom på håll en längre tid och nästan allt de gör visar på en enorm kreativitet, intelligens och vilja. Nordisk Ungdom vet att för att rädda Sverige handlar det inte om att vara småpåven som bäst lyckas hålla koll på sina underlydande utan att vara rörelsen som lockar flest svenskar att reagera och agera. Nordisk Ungdom är Sveriges framtid.”

Den typiske träskmänniskans kommentar är den här från ”Michael”:

”Mig veterligen finns det bara en enda känd nationell rörelse kvar som inte har anpassat sig eller kompromissat på något sätt och detta är Svenska Motståndsrörelsen.

Svenskarnas parti är förvisso nationellt och jag tycker att det är ett bra parti men dom har ändå tonat ner den nationalsocialistiska retoriken en del trots att dom är nationalsocialister.

Hoppas att båda dessa två organisationer blir enormt stora en vacker dag!”

”Lendls” kloka ord mot ”Michaels” iq-befriade inlägg visar vilka olika världar vi har att tampas med. Å ena sidan idioter som på allvar tror att en halvkriminell nazistisk sekt kan bli ”stor” och å andra sidan de pragmatiska och verklighetsförankrande människorna med intellekt och verkliga vilja att förändra. Kan NU nu leva upp till vad många kanske hoppas kan bli en föredömligt organisation så finns det mycket stöd att hämta.

R. f.d. träskmedlem som hatar träsket 

2 svar to “Nordisk Ungdom på väg bort från träsket”

 1. Nordisk gubbe said

  Perfekt analys=)
  Också f.d Träskmedlem

 2. Elaka Svennen said

  Patrik Forsén hängs nu ut på nätet som en infiltratör och en utsände av judarna. Äntligen har det gått upp för Patrik vilka träskmarker han vandrat i!!

  Hoppas fler vaknar upp och ser Knutby-mentaliteten i den sk. ”nationella rörelsen”!

  //ES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: