Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Hasse Aro är en riktig skojare

Posted by sverigeidag på september 8, 2011

Hasse Aro är en riktig skojare

Hasse Aro är den politiska korrekthetens egen lydgosse. Efter utbildningen som journalist fick han först jobb på lokalradion i Västmanland och i mitten av 1980-talet på Stockholms lokalradio. Jobbet fick han för att han ansågs ha en bra radioröst och för att han passade bra in i den politiskt korrekta miljö som präglade och fortfarande präglar det politiskt korrekta Sverige.

Som korrekt lydgosse gjorde han en snabb karriär inom radio och TV och blev även frimurare, något som kom att gynna hans karriär ytterligare. De stora medieägarna som vill trasa sönder Sverige och dela ut vårt territorium till världens alla folk upptäckte lydgossens talanger. En bra röst och en orubblig vilja att försvara den politiska korrekthetens alla politiska utspel oavsett hur befängda de var. Hasse ställde alltid upp och försvarade alla slags lögner bara det gynnade medieägarnas agenda.

Programledare på Efterlyst

Först sedan han blev programledare på Efterlyst har många fått upp ögonen för denne mans säregna förmåga att dölja, vinkla och låtsas vara ovetande lite när det passar honom och hans syften. En stor andel av Efterlysts tittare har den bestämda känslan av att invandrare är klart överrepresenterade när det gäller vissa typer av brott och många av dem har säkert tagit reda på att det förhåller sig på det sättet. En blogg som tagit fram mycket fakta i ämnet är Affes statistikblogg.

Exempel på statistik från Affes statistikblogg.

Staben av medarbetare i Efterlyst har varierat, men den rättframme Leif GW Persson har flera gånger läxat upp Hasse Aro, som dock vägrat att erkänna sina fel och brister eller sin totala okunskap om det mesta trots yrkesrollen han har.

På olika bloggar har det länge spekulerats i varför ledande massmedier så ofta lägger locket på när det gäller invandrare som begått brott, men varför samma medier så förhållandevis ofta hänger ut svenskar som begått brott. Många sverigedemokratiska bloggar, men även många andra oberoende bloggar, har både uppmärksammat och avslöjat hur dagspress och TV arbetar. Så här skrev exempelvis en Sverigedemokrat på sin blogg:

”Vi anser att det är fult och oärligt, av till exempel de fyra stora tidningarna, att gömma propaganda för en åsikt i rena nyhetsartiklar genom att ljuga om folks identitet eller undanhålla fakta. Det är helt enkelt inte hederligt ur en journalistisk synvinkel. Men det värsta av allt är att man hjälper regering och riksdag att skjuta problemet framför sig – att blunda. Och det brottet mot medborgarna är tusen gånger mer oförlåtligt än några lögner till läsarna. Problemen med den höga våldsbrottsligheten i Sverige, med våldtäkter, rån, misshandel och mord, är tveklöst till mycket stor del en produkt av massinvandringen och det mångkulturella projekt som vi alla, vare sig vi vill eller inte, är en del av. Att blunda för att det förhåller sig så är att svika de som i morgon blir offer för våldet.”

Pixlingar

Det har varit många diskussioner på bloggar och alternativa nyhetssidor om hur medierna pixlar bilder, förvränger fakta om efterlysta eller gripna brottslingar för att dölja hur stor andel av dem som är invandrare. Aftonbladet, Expressen och andra stora medier pixlar ofta bilder för att läsarna inte ska få kännedom om hur allvarlig den invandrarrelaterade brottsligheten är. Allmänheten ska sväva i okunnighet, men de ska gärna känna till namnen på en handfull farliga svenska brottslingar. De många och farliga brottslingarna med invandrarbakgrund ska döljas för så många som möjligt.

Aro kritiseras av Leif GW Persson

I ett avsnitt av Efterlyst från 2010 fick Leif GW Persson en tittarfråga:

”Hur kommer det sig att tidningar och media publicerar namn och bild på exempelvis Mats Alm och Ragnar Nilsson men inte på den åtalade mannen i Landskrona?”

Frågan ställdes med anledning av att alla stora medier skyddade den libanes som slog ihjäl en äldre kvinna på en parkeringsplats i Landskrona.

GW: – Jag är ganska säker på varför, nämligen att hade Mats Alm och Ragnar Nilsson hetat exempelvis Ali Ben Hassan då hade vi inte publicerat det.

Hasse Aro reagerade starkt på Perssons svar.

Aro: – Där har du helt fel.

GW: – Det tror jag inte ett ögonblick på.

Aro: – Där kan jag säga att du har helt fel, för det är nämligen jag som bestämmer där och anledningen till att vi inte publicerar bild på mannen i Landskrona är att det inte är avgjort om han är skyldig eller inte. Mats Alm valde att gå ut själv, han tog beslutet åt oss och Ragnar Nilsson har erkänt…Hagamannen var…Leif där måste jag säga att där har du helt fel…

GW: – Nej jag tror inte att jag har helt fel.

Aro: – Det kan du inte säga eftersom det är jag som bestämmer och gör dessa avgöranden.

GW: – Men du kan väl ändå inte svara för Aftonbladet och alla andra…

Aro: – Nej, det kan jag inte göra, men för oss kan jag det.

GW: – Men ok då, men detta tycker jag är lite konstigt och det borde man ta en diskussion om. Jag kan förstå att man inte i onödan vill bidra till rasistiska strömningar, men det blir ju lite lattjo när vi i ett senare inslag, för det har väl du då också bestämt, berättar vi om en kvinna som har burit ut 20 liter diesel under kjolen. Hur kan hon tänkas vara klädd, det framstår ju nästan som…

Aro avbryter ständigt GW så att han inte får tala till punkt.

Aro: – …förstår inte vad du menar…henne identifierar vi ju inte heller…

GW: – …nej just det, vad är det för kvinnor som går omkring i sådana kjolar så att man med lätthet kan dölja dunkar innehållande 20 liter diesel, det tycker jag faktiskt är ganska unket.

Aro: – Men vänta nu, hon var inte den enda som var maskad i inslaget, alla var maskade i inslaget.

GW: – Men den här speakertexten var ju inte maskad för den hörde jag med mina egna ögon…och detta ger på mig intryck av en ganska så uttalad dubbelhet…en slags dubbelmoral, då kunde man ju struntat i det senare också…

Aro: – …nu pratar jag för oss, jag hävdar, vi har ingen dubbelmoral här för vi tar helt andra hänsyn i våra namnpubliceringsbeslut.

GW: – Jag är inte enig med dig som du förstår…

Aro: – Men det är inte du som tar besluten.

GW: – …nej det är riktigt, det är jag glad för, för då skulle dom se ut på ett annat sätt nämligen, bland annat skulle dom präglas av ett betydligt högre mått av konsistens.

Efterlyst hade maskat bilden för att det var romer som var efterlysta och så fungerar censuren på redaktionen där Aro utövar sitt inflytande. Om Efterlyst skulle släppa på censuren skulle ännu fler få kunskap om hur stora de invandringsrelaterade problemen faktiskt är. Men ägarna av TV 3 och Efterlysts redaktion vill undvika sådana ögonöppnare.

Aro förvränger sanningen

De politiska korrekthetens lydgosse Hasse Aro är en av dem som systematiskt använt sig av sin position för att förvränga sanningar. Hans brist på ärlighet och uppriktighet lyser igenom varje gång har försöker försvara sina beslut i Efterlyst. Leif GW Persson har varit betydligt mer öppen och ärlig, men har inte kunnat påverka programmet i den riktning han hade önskat. Vid flera tillfällen har Persson kommenterat invandrarbrottsligheten och då har Aro alltid var snabb med att försöka tona ned betydelsen av den.

När GW vid ett tillfälle konstaterade att personer med utländsk härkomst var kraftigt överrepresenterade vid överfallsvåldtäkter försökte Aro tona ned betydelsen av det med  kommentaren ”men överrepresenterade är inte samma sak som de flesta”. Aro har vid andra tillfällen då ämnet kommit på tal försökt att flytta fokus från invandrares överrepresentation och istället lägga skulden på unga män från arbetarklassen, på ”fattiga”. Aro vägrar alltid att erkänna problemet med invandrad brottslighet och tycks vara fullkomligt blind för att det ens existerar.

Med alltfler observanta och kritiska tittare får Hasse Aro allt svårare att dupera allmänheten med sina glidningar och vinklingar. I augusti ringde en kvinna upp programmet Efterlyst special med Hasse Aro för att kommentera ett inslag i Efterlyst. Kvinnan hade sett en pixlad bild på en efterlyst man som spred HIV till kvinnor och förklarade för Aro att han var utländsk, vilket de flesta kunde se då mannens hudfärg och yttre drag var ganska avslöjande.

Aro var då snabb med att påpeka att mannen minsann inte var utländsk genom att hänvisa till att han hade ”ett otroligt svenskt namn”. Kvinnan, som inte sett någon opixlad bild på mannen och inte heller kände till hans namn, hade inte så mycket att sätta emot när Aro försökte läxa upp henne.

Aro: – Jag tror att det är så Linda (inringarens namn), du och många andra med dig, när ni tittar på Efterlyst så väljer ni vad ni vill se, och då vill ni se en utlänning i det här och då blir det en utlänning också. Det där har jag varit med om så många gånger och den här killen var inte det.

Redan dagen efter fanns en film på YouTube som avslöjade Hasse Aros lögn. Där kunde man se att HIV-mannen hette Anders Erik Wairimu Lilja, en mulatt där de negroida dragen övervägde. Personen som avslöjade Hasse Aro skrev i anslutning till filmen följande:

”En tjej ringer in till radioprogrammet ”Efterlyst Special med Hasse Aro” och säger att våldtäkter oftast begås av invandrare. Som ett exempel på en brottslig invandrare nämner hon HIV-mannen som visats med pixlad bild i media. Hasse Aro förnekar bestämt att HIV-mannen har invandrarbakgrund och hävdar istället att han är helsvensk, och att de som tror att invandrare begår våldtäkter bara ”ser det de vill se…”Jag letade reda på en opixlad bild av HIV-mannen som visar att han de facto har utländsk bakgrund, och exponerar därmed exakt hur svensk media och svenska journalister ”jobbar” för att dölja invandrarbrottsligheten och obehagliga sanningar om massinvandringen.”

Aro avslöjades

Hasse Aro brukar alltid i alla sammanhang hävda att ”det är jag som bestämmer” på Efterlyst. I det här fallet hade han bestämt sig för att ljuga svenska folk rakt upp i ansiktet. Han trodde nämligen inte att personens identitet skulle bli känd för allmänheten. Så Hasse Aro blev än en gång avslöjad som den politiskt korrekta lydgosse och skojare han är.

I radioprogrammet ”Efterlyst special” den 1 september 2011 kände sig Hasse Aro manad att följa upp Efterlysts inlägg om HIV-mannen eftersom han nu avslöjats som lögnare.

Han berättade först lite om HIV-mannen som var efterlyst för att han haft oskyddat sex med kvinnor (som inte kan kallas kvinnor, det finns mer passande ord för den här sortens individer) och spelade sedan upp Lindas samtal där hon påpekade för Aro att HIV-mannen var utländsk, vilket Aro bestämt förnekat.

Aro berättade att han sett klippet på YouTube och att han ”sällan har fått så mycket mail”. Den avslöjade lögnaren Aro började nu att urskulda sig och försökte bortförklara sina lögner. Han började skylla ifrån sig och låtsades ha varit ovetande om mannens identitet.

Aro: – Det enda jag visste om honom var att hans förnamn var Anders och då drog jag slutsatsen att han var helt svensk, vilket han då inte var.

Aro kände sig nog kränkt av att så många insett vilken lögnare han är. Men det blir ju inte bättre när han fortsätter att ljuga och låtsas som han inte visste något om HIV-mannens bakgrund. Han brukar i många sammanhang framhålla att ”svenskar” kan ha ”ovanliga” namn och att människor med invandrarbakgrund kan ha svenska namn. Nu var denna insikt plötsligt helt som bortblåst. Med sin teatraliska förmåga låtsades han att han hade trott att den efterlyste var svensk bara för att han hette Anders. Men Aro visste att han hette Wairimu , som är ett afrikansk namn och Aro visste att mannen var mulatt (blandning mellan vit och svart) och Aro hade självfallet sett bilden. Det är nämligen han som fattar besluten på redaktionen, det har han framhållit många gånger och man kan inte fatta beslut utan att ha kunskap i det ämne man fattar beslut om. Vad som än är sant i det här fallet är Aro en skojare, en bluffmakare, en ohederlig figur som går den politiska korrekthetens ärenden in absurdum. Linda som ringde till ”Efterlyst special” fick inte ens en ursäkt av för att hon blev så föraktfullt avsnäst av Aro.

Aro gillade inte att bli avslöjad

Aro tyckte naturligtvis att det var olustigt att bli avslöjad och valde att läsa upp några korta rader ur en del mail han fått. Vissa undrade om han var riktigt frisk och andra ansåg att han var det värsta som drabbat vårt land. Kritiken var massiv, men uppenbarligen rätt välformulerad eftersom inga brev med oseriöst innehåll lästes upp av Aro. En del av personerna som skrev till Aro hade lämnat sina telefonnummer. Aro valde då att ringa upp några av dem i direktsändning i ett försök att tvätta bort anklagelserna om lögner och framställa det hela som ”ett misstag”. Skojaren Aro ville nu rentvå sig och satsade hela programmet på att inbilla allmänheten att han gjort ett ”misstag”. Men inte heller det gick hem.

När Aro ringde upp några av personerna som lämnat sina telefonnummer hoppades han väl att någon korkad figur skulle svara och göra bort sig, men det gick inte som han ville. De som svarade var helt vanliga medborgare som reagerat starkt på Aros lögner under åren och kunde formulera sig rätt bra trots bristande medievana.

En kvinna sade till honom ”jag vet inte varför du står och ljuger för svenska folket så hemskt mycket”. Hon avslutade med att säga till honom att ”du är en stor jävla tölp”. Det är så många känner för skojaren Aro. Programmet sändes ju direkt och förhoppningen om att hitta några eftergivna dumskallar grusades ordenligt. Det var Aro som fick höra sanningen om vad folk tycker om honom och hans lögner.

Aros zigenska förfäder

Aro citerade också en person som mejlat in en fråga till honom: ”Ljuger du också om ditt romska ursprung om någon frågar, Hasse”?

Aro: – Det där är ganska intressant därför det där väcker frågan vem är utlänning egentligen och jag hävdar att i det här landet är man utlänning väldigt länge. Min farmors mormor var zigenerska, eller rom, det är ganska länge sedan, men det har jag märkt på sociala forum, det tar man upp fortfarande.

Aro vill framställa det som om det bara var en person i hans släkt som var zigenerska, hans farmors mormor och ingen mer. Men att alla släktled bakom henne också var romer det har Aro i hastigheten glömt bort. Han låter ju inte särskilt stolt över sitt ursprung eftersom han vill förringa betydelsen av det. Han säger också att ”det var ganska länge sedan”, men han har ju det romska blodet i sig och det noterar nog ganska många. Om det är bra eller dåligt eller saknar betydelse beror på vem man frågar. Många zigenare är stolta över sin kultur, sina kläder, sin musik och sin fria livsstil och vill för allt i världen inte beblanda sig med några andra folkgrupper. Det kanske vore något för Aro att fundera över när han är så kvick att fördöma svenskar som vill leva som svenskar och undvika beblandning med främmande folkslag.

En del starka kritiker till Aro vill säkert göra kopplingar mellan hans arv och hans lögner, men det är nog en felaktig slutsats. Det är Aro som ljuger inte hans farmors mormor även om han har hennes gener i sig. Aro vill i alla fall förringa sitt ursprung och försöker framhålla sig som svensk, något han tycks föredra att vara. Oviljan att hänga ut de romer som stal 20 liter diesel som GW talade om får sin förklaring när man förstår att Aro inte vill visa upp den folkgrupp han är släkt med som tjuvar. Det är tydligen så att han innerst inne skäms för sitt ursprung.

Efterlyst, Expo och Stasi

Aro har nära kontakter med sin chef Robert Aschberg och hans lydpojkar i den Stasiliknande stiftelsen Expo som förföljer varje invandringskritikers förehavande ända ned på detaljnivå. Efterlyst är genom TV 3 en del av den Stasiliknande verksamhet som stiftelsen Expo ägnar sig åt. Expos mentor är den gamle maoisten Robert Aschberg, som istället för att som i sin ungdom försvara massmord på miljoner oskyldiga kineser, nu ägnar sig åt att förhindra vanliga svenskar från att få yttra sig kritiskt om invandringspolitiken. Expo är en plantskola där man utbildar journalister i svenskförakt och sedan placerar ut dem på viktiga poster i samhället. Nu senast är det Expo-medarbetaren Johannes Jakobsson som blivit redaktör för Efterlyst. Jakobsson har som merit att han i nästan tio år har bekämpat invandringskritiker genom att smutskasta dem på ett sätt som är näst intill sjukligt.

De svenskfientliga krafternas nätverk vävs ihop genom frimureri och genom de stora medieägarnas inflytande över samhällsutvecklingen. Med sina ekonomiska resurser propagerar de för mångkultur och motarbetar aktivt Sverigevänner, de infiltrerar organisationer och kan genom sitt nätverk tillsätta svenskfientliga personer på viktiga poster, de förstör Sverige genom att med Stasiliknande metoder smutskasta svenska invandringskritiker och framställa dem som nazister.

Hasse Aro är en del av det nätverket.

Länkar:

YouTube 1YouTube 2YouTube 3, PI, Affes

Ett svar to “Hasse Aro är en riktig skojare”

  1. Bra att ni belyser denna idiot. Det bästa jag läst på länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: