Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Anders Behring Breivik tog lagen i egna händer

Posted by sverigeidag på juli 23, 2011

Bakom bomdådet mot regeringsbyggnader i Olso som dödade sju personer och skottlossningen på det socialdemokratiska ungdomslägret som dödade 80 personer står Anders Behring Breivik.

Breivik planlade och genomförde attentatet som en direkt politisk handling riktad mot den politik som förvandlat Norge till en mångkultur. Ingen människa kan försvara ett sådant dåd, men den invandringspolitik som sakta tar död på hela Norge och dödar många enskilda norrmän när de utsätts får våldsdåd av främmande element fördöms aldrig. Brevik såg Sverige som ett varnande exempel och tycks ha beslutat sig för att göra något radikalt i en tid när ingen annan gör det.

Polisen håller nu förhör med honom och enligt norsk media verkar han villig att förklara sina motiv. Under tiden sörjer offrens anhöriga sina mördade nära och kära och Norge befinner sig i chock och sorg.

14 svar to “Anders Behring Breivik tog lagen i egna händer”

 1. gäst said

  Undra om Anders Breivik lyssnade på Mona Sahlin. Hon sa att vi ska anpassa oss till invandrarna, inte tvärt om.
  Hans dåd är inte nordiskt, typiskt muslimextremistiskt. Han kunde tänka sig arbeta med muslimska terrorist organisationer enligt hans manifest.
  Undra om han redogjorde i detalj för att skydda ngn mer inblandad? skrevs dagboken i manifestet för det skulle verka som han inte fick hjälp?
  De i fängelset är stöddiga och säger att de ska ge sig på honom enligt AB, tycker de borde vara rädda istället, när den bjässen kommer in som är helt galen och inte har något att förlora på att ha ihjäl fler.
  Tror inte ens norskt fängelse är ett straff för han, om det är som i Sverige får han utbildning(+ fickpengar), lyxmat, gratis träning, gratis hyra mm. Kärleksbrev från störda tjejer. Om han får rättspsykriatrisk vård istället, så får han mer straff, blir säkert nerdrogad och får visstas bland andra galningar.

 2. gäst said

  Han ångrade sig inte ens och har en farsa som inte bryr sig om honom. Tror han har asperger och blivit illa behandlad av muslimer/socialdemokrater, därför detta hat. Hade han varit normal hade han ju ångrat sig efteråt, men han verkar mer stolt att han lyckades.
  Sen får media skylla på att han var nazist, fast det inte stämmer. Främst var han kristen. Forskarna kan lika gärna säga att han gjorde det för att han spelade WOW eller för han kollade på våldsamma filmer. Lätt för farsan och ta avstånd, hade han varit en riktig farsa hade det här antagligen inte hänt.

 3. Peter Combler said

  Stein! Du har verkligen fått det det mesta om bakfoten när det gäller Svenska frimurarorden. Gå in på sidan som Cecilia rekommenderade och läs själv så ska du för det första se att i Sverige har vi bara 10 grader (det finns dock en grad till men den graden har i första hand ordensledningen). Var du hittar att ondskan har infiltrerat frimurarorden vet jag inte men inte finns den i SFMO i alla fall. Jag har snart grad nio själv och känner att jag i alla fall kan uttala mig om detta. Att vi som medlemmar skulle vara lurade får du nog komma med lite konkreta exempel på och då från någon som är insatt och inte från några konspirationsteoretiker.
  /SVEA VIII

 4. Per said

  Det verkar vara typiskt för de som fått nog att ge sig på andra människor än de man utger sig att vilja motverka.
  Lika här i Sverige då de oskyldiga vilka gör rätt för sig bli måltavlor av dårar som fått nog av parasiterande människor som ej vill intiegrera sig och utför grova brott som tack.

  En viss invandring är ju bara bra för landets utveckling så länge de som kommer hit vill bli del av det nya landet arbetsmässigt som kulturellt.

  Jag hade väntat mej denna utveckling men riktat mot flyktingförläggningar, orter med mycket importerad kriminalitet och medborgargarden med listor över kriminella peroner som gäng vilkaej fått tillräckliga straff eller rent förebyggande.

  Media hetsar till ackumulerat våld då rasismen är enkelriktad i rapporteringen. Aldrig rasism när flyktingar attackerar Svenskar muntligen som fysiskt. Media borde ta ett större ansvar i sin nyhetsrapportering gällande rasism och brott utförda av icke-europeer.

  • gäst said

   Verkar ju inte som han är emot invandrare direkt. Han är extremt kristen, muslimerna har en annan religion och därför är han emot socialdemokrater som inte arbetar för det. Undra om de hade något liknande kristdemokraterna i Norge när han var medlem i fremskrittspartiet.
   95% av alla krig beror på religioner.
   Jag förstår nu, varför en präst gick ut i nyheterna och sa att det var viktigt att man inte hatade(det var ju en kristen)
   Hade han inte varit kristen eller det inte funnits folk med andra religioner i Norge så hade detta antagligen inte hänt.
   Det som är helt otroligt är att han hade spenderat 3 mille på detta och skrivit 1500 sidor. Hade han typ satsat detta på universitetsstudier hade han nog varit dr. Undra vad han har för IQ.
   Ska bli spännande och se vad hans egentliga syfte var. Han försökte inte fly och gav upp självmant, verkar som han planerade att åka fast där på utöya.

 5. gäst said

  Kommer säkert göras en film om hans dåd, precis som det gjordes 11 September filmer.

 6. Kjell Ericson said

  Du har fel. Invandringspoliitken kritiseras väldigt ofta. Grejen är att majoriteten av folket inte instämmer i de åtgärder som föreslås med kritiken. Nationalister, rasister och Sverigedemokrater är i minoritet – och om de lyssnade på den kritik som framförs mot deras åsikter så får du själv räkna ut vad de borde göra.

 7. Anders said

  Anders Behring Breivik är en starkt troende sionist och stor vän av staten Israel.

 8. Lennie Tofft said

  Han är frimurare. På http://www.dailymail.co.uk/news/article-2017709/Anders-Behring-Breivik-arrested-holiday-island-massacre-linked-Oslo-car-bomb-blasts.html finns bilder av honom där han bär en s.k. masonic apron, ett klädesplagg som bärs av frimurarna. Skulle inte förvåna mig om han blivit hjärntvättad av frimurarna att ta på sig skulden som syndabock, medan hjärnan bakom kommer undan. Sannolikt är det israeliska säkerhetstjänsten Mossad som ligger bakom. Journalisten Strangheler har uppdagat att Mossad samarbetat med norska och danska säkerhetstjänster, och skickat agenter till bl.a. Norge som fått norska ID-handlingar. Man kan ju lätt föreställa sig att de då haft möjlighet att t.ex. plantera bomber i byggnaden där statsministern har sitt kontor. Det är i så fall inte första gången de opererar på norsk mark. Redan 1973 (eller om det var 1974), mördade agenter från Mossad den marockanske kyparen Ahmed Bouchikhi strax norr om Oslo. Norge har tillsammans med Spanien dessutom uttryckt stöd för en palestinsk stat, så Mossad har definitivt ett motiv… Anders Behring Breivik är endast en hjärntvättad syndabock.

  • Cecilia said

   Jag tycker inte att du ska uttala dig om sådant du inte vet något om.

   Läs på svenska frimurarnas hemsida: http://www.frimurarorden.se/index2.html

   Urklipp från den svenska frimurarordens hemsida:


   Med anledning av terrordåden i Oslo den 22 juli 2011 har följande information lagts ut på Den Norska Frimurarordens hemsida. Svenska Frimurare Orden instämmer till fullo.

   Den norska frimurarorden uttrycker medkänsla och omsorg:

   Jag är bestört över det fruktansvärda brott som har begåtts i regeringskvarteret och Utøya, säger den Norska Frimurarordens stormästare, Ivar A. Skar.

   Vi tänker med sorg och medkänsla på dem som har drabbats och deras anhöriga.

   Det har framkommit i media att den tilltalade har varit medlem i Den Norske Frimurerorden. Han är nu utesluten med omedelbar verkan.

   Uteslutning är ett uttryck för att de gärningar som han anklagas för att ha utfört och de värderingar som verkar ha motiverat dem är helt oförenliga med vad vi står för som Orden.

   Vi bygger vår verksamhet på kristna och humanistiska värderingar och vill att våra medlemmar ska bidra till främjandet av välgörenhet, fred och godhet hos människor.

   Polisen kommer naturligtvis få all hjälp och information som vi kan hjälpa till med.

   Originaltext från den norska hemsidan:

   Den Norske Frimurerorden uttrykker medfølelse og omsorg:
   Kronikker
   Jeg er rystet over den grusomme ugjerningen som har blitt begått i regjeringskvartalet og på Utøya, uttaler Den Norske Frimurerordens Stormester, Ivar A. Skar.

   Vi tenker med sorg og medfølelse på de som er blitt rammet og på deres pårørende.

   Det har kommet fram i media at den siktede har vært medlem av Den Norske Frimurerorden. Han er nå ekskludert med umiddelbar virkning.

   Eksklusjonen er et uttrykk for at de handlinger han er siktet for å ha utført og de verdier som synes å ha motivert dem er fullstendig uforenlig med hva vi står for som orden.

   Vi bygger vår virksomhet på de kristne og humanistiske verdier og ønsker at våre medlemmer skal bidra til å fremme nestekjærlighet, fred og godhet blant mennesker.

   Politiet vil selvsagt få all den hjelp og informasjon vi kan bidra med.

   • Torgny Noridn said

    Breivik har sagt att han är med i en NY orden så det finns flera lager i den förklaringsmodell som behöver formuleras.

  • Stein said

   Cecilia – Du ska inte tro på det första bästa. STUDERA Freemasons historia ifrån grunden, till nutid, så förstår du att ondska har infiltrerat Frimurarna precis som vad ondska har infiltrerat Kyrkorna sen långt tillbaka. Dessa används som Coverup. Ondskan älskar att spegla. De medlemmar som är underställda, en del av de har bra intentioner men har blivit lurade. Högsta ledare Frimurare 33 vet att deras mål är motsatsen till Kärleken med förakt.

 9. gäst said

  Det är samhället som skapat honom, bl.a genom att:
  -vägra åsikter andra än socialdemokraternas.
  -undanhålla info om nationalitet hos utländska brottsförövare i tidningarna.
  -tycka det är ok att misshandla politiker och folk med icke socialdemokratiska åsikter.
  -genom att låta folket slava för att invandrarna ska kunna missbruka bidragen.

  Vi har vår egen lasermannen.
  Tror inte dessa grabbar är de enda som fått nog och tagit lagen i egna händer, som du uttrycker det. Det här är något som kommer öka i framtiden. Vänta bara tills invandrarna rånar, våldtar eller misshandlar fel person.

 10. Sten said

  Anders Behring Breivik är medlem i Freemason, en kriminell organisation som hjärntvättar sina medlemmar att utföra hemska dåd vid speciell utvald tidpunkt. De har kopplingar till Bilderberg, Illuminati osv. Människor måste få veta sanningen för att börja förstå vad som händer. Vi behöver riktiga människor som berättar sanningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: