Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Invandrad servitris vägrade servera Björn Söder

Posted by sverigeidag på juli 8, 2011

Per Lagerström från Hotell och Restaurang Facket (HTF) tyckte det var jättebra att en servitris på Gotland vägrade att servera Björn Söder. Hon gjorde det med motiveringen ”mina föräldrar kom hit på 60-talet och byggde upp det här landet”. Nu arbetar uppenbarligen servitrisen tillsammans med HRF för att riva ned det här landet.

Här är Twittret:
HRF_Facket RT @PerLagerstrom: Heder åt servitrisen som vägrade servera Björn Söder ”mina föräldrar kom hit på 60-talet och byggde upp det här landet”#almedalen

Uppdaterat 9 juli 2011. Enligt flera uppgifter har Per Lagerström diktat ihop historien. En ren lögn alltså.

 

 

 

 

 

5 svar to “Invandrad servitris vägrade servera Björn Söder”

 1. Enligt PI så är hela saken en anka. Se här:
  http://politisktinkorrekt.info/2011/07/09/rattelse-angaende-bjorn-soder-nekats-servering/
  Posten skulle kanske tas ner…?

 2. Servitrisens föräldrar kom alltså till Sverige på 60-talet. Det är åtminstone 42 år sedan. Inget sägs om servitrisens ålder, men om hon är yngre än 42 år är hon född i Sverige och har bott här hela sitt liv. Hon har gissningsvis även tillåtits bli medborgare i vårt land. Ändå har hon på alla dessa år inte förmått, eller kunnat förmås, att ta till sig ens det mest rudimentära vad gäller demokrati, yttrandefrihet och människors lika värde. Detta om något tjänar som ett utmärkt bevis på att den invandrings- och integrationspolitik som förts under dessa år var och fortfarande är ett monumentalt misslyckande.

  • Jern&Betong said

   Amen!

  • ”Ändå har hon på alla dessa år inte förmått, eller kunnat förmås, att ta till sig ens det mest rudimentära vad gäller demokrati, yttrandefrihet och människors lika värde.”

   Det samma gäller dock för en mycket stor del av den ”svensk-svenska” befolkningen, tex otaliga anhängare av Vänsterpartiet, de autonoma, Expo-skribenter och -läsare, …

   Nu vilja jag inte alls försvara integrationspolitiken, men just det här citatet är snarare ett bevis för att bildningspolitiken är ett misslyckande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: