Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Nyfödda vita barn är nu i minoritet i USA

Posted by sverigeidag på juni 30, 2011

Fört första gången i USA:s historia föds fler barn till olika minoritetsgrupper än till vita. Vita nyfödda är nu färre än antalet födda svarta, latinamerikaner och asiater. Precis som i Europa ökar antalet födda icke-vita mycket snabbt och det är främst bland de äldre som de vita fortfarande är i trygg majoritet. Men förändringarna sker snabbt och på likartat sätt i hela västerlandet. Här förekommer en politik som på ett nästan utstuderat sätt byter ut de inhemska vita befolkningarna mot främmande etniska minoriteter. Det sker dels genom massinvandring och dels genom starkt ökade födelsetal bland invandrargrupperna.

När det gäller den svarta befolkningen i USA ser vi en ansvarslös livsstil som delvis återfinns hos vissa vita. Andelen afro-amerikanska hushåll består nu huvudsakligen av ensamstående mödrar. Svarta män anklagas ofta för att sätta barn till världen och sedan överge både moderna och barnen, något som visar sig i hög grad stämma när man betraktar statistiken. Svarta barn växer vanligen upp helt utan pappor och dras ofta in i gängrelaterad brottslighet, något som påtalats många gångar men inte lett till några som helst förbättringar, snarare tvärtom.

Den nya siffrorna visar att etniska minoriteter kommer att vara i majoritet om ungefär 40 år. Kenneth Johnson, professor i sociologi och demograf vid University of New Hampshire, konstaterar att en tydlig förändring är att yngre spansktalande kvinnor har betydligt fler barn än vita kvinnor, som har lägre födelsetal och som grupp är på väg att passera sin fertila ålder innan de skaffar sitt första barn.

USA går samma väg som Europa när det gäller minskningen av antalet familjer och ökningen av antalet ensamhushåll, eller hushåll med ogifta par som aldrig skaffar barn.

Sverige leder denna utveckling genom att Stockholm har flest singelhushåll av alla storstäder p/c i världen. I USA finns det politiker som aktivt förespråkar förändringar och föreslår åtgärder för att öka nativiteten bland de vita. I Sverige har inte en enda politiker föreslagit en enda åtgärd trots att vi är det land som på kortast tid går från att ha varit helt dominerad av den inhemska befolkningen till att bli i minoritet om ca 30 år.

Istället för att bedriva en politisk till stöd för familjer arbetar politikerna aktivt för att öka invandringen ännu mer. Om svenskarna fortsätter att passivt betrakta sin egen undergång så kommer de svenskar som föds i dag att leva i ett mångkriminellt inferno när de är pensionärer. De kommer att få uppleva slutet på det svenska Sverige och de kommer att se det folk som bott här i nästan tiotusen år att försvinna och ersättas av etniska främlingar.

6 svar to “Nyfödda vita barn är nu i minoritet i USA”

 1. Ester said

  Så bra, de vita kanske blir lite ödmjukare när de får känna på hur det är att vara en minoritet..
  Att smaka på sin egen medecin kan vara bra för dessa inskränkta och trångsynta individer.

  • gäst said

   Där jag är uppvuxen var vita alltid i minoritet. Vi var 3 vita i klassen(2 svenskar).
   Ser inte varför detta skulle vara så bra som du anser? Det leder inte till jämlikhet då vissa kulturer anser att tjejer är mindre värda, vilket märktes i skolan, tjejerna blev kallade för horor fast vi bara gick på lågstadiet.
   De skröt ikapp om hur dumma och lättlurade svennar var, då deras föräldrar fick bidrag samtidigt som de jobbade svart. Så ska svenskarna vara i minoritet så finns det ingen möjlighet att ha vårat system med A-kassa och socialbidrag mm.
   Ett gäng Ziegenar kvinnorna skickade in en 3-åring i affären för att stjäla flera ggr. Såg när de nästan åkte fast en gång, då sa de men han är så liten han inte förstå, så då fick de gå. Vem ska kunna ha affär i framtiden? Endast de invandrare som spränger affärer för att köpa billigt, sen skiter de i skatten.
   Mina invandrar klasskamrater sa iaf att de bara skulle skaffa sig utbildning i Sverige sen lämna landet, då får Sverige bara kostnader för dem. Du får väl hoppas svenskarna blir minoritet, för så blir det säkert, men då kan du glömma hjälp med hyra och pension i framtiden.
   Våra politiker tänker bara på att vinna nästa val så de får bra lön, bli kända och fixa regler som gynnar dem själva, så självklart vill de inte Sveriges bästa utan skiter vad som händer när deras karriär är över. Viktigast är att ge socialbidrag(mutor) för röster. Kanske det vore bättre och tex låta kronprinsessan Viktoria ta över styrandet på livstid, så det är någon som tänker lite längre än nästa val.
   Varför flyttar inte politikerna till våra multikultirella områden om de nu anser de är så bra? De gör allt för vi ska ha invandrarna i vissa områden långt från de själva.

 2. gäst said

  Är stor skillnad på USA och Sverige. USA tvingade dit slavar, så tycker de kan betala för deras efterkommande. Sveriga har inte tvingat hit folk, så därför borde vi inte behöva betala för dem. Ganska kul att se hur skatterna har ökat i Sverige med invandrings takten. Det är inte endast skatten på inkomst som ökat med tiden, utan momsen och arbetsgivarskatten. Här är en lite kul länk som visar skatterna förr och nu.

  http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Skatter/Skattetryck/Synliga-och-osynliga-skatter/

  Frågan är hur det ser ut i framtiden när somalierna får 10 barn och svenskarna 1 barn som ska försörja dessa. Lika bra ni svennar börjar göra som invandrarna och ser till att utnyttja det vi har som är gratis idag, plugga länge på universitetet och få era barn att göra detsamma, så ni får en god inkomst i vilket land som helst när systemet har kraschat helt.

 3. Peter said

  Jag känner folk i en amerikansk stad i mitten av USA som har invaderats av mexare. Min kontakt är helt knäckt, bland annat över alla unga mexikanska tjejer som verkar ha fått minst tre barn när de är lite över tjugo. De matkuponger som delas ut frikostigt går nästan till allt annat än nödvändig mat.

  Läget bland de lägre utbildade vita i samma stad verkar inte bättre. Var och varannan brukar lättare droger varje dag.

  Tyvärr, USA, du är nog ett kört land på sikt …

 4. Nero said

  var är kvinnorna som vill ha familj? svenskor vill bara festa och se på dokusåpor!

  • gäst said

   Var är killarna som vill ha barn och tjej de tar hand om? (en graviditet är slitsamt och då behövs någon som ställer upp och hjkälper till med att bära tunga kassar mm)
   Svenska killar vill skaffa barn när de är 50+ och då får de köpa en thailändska som är i 20-30 års åldern.
   Eller så skaffar de barn av misstag när de är unga(typ 30 år) och skiter i dem för de vill festa med kompisarna, medans tjejen ska ta hand om barn och hushållsarbete.
   Därför svenska tjejer skaffar neg… de tycker om barn och tar gärna hand om dem.
   Hur många svenska killar bjuder ut en tjej då?
   Invandrarkillar stöter jämt på svenska tjejer, men aldrig svenska killar. (Förutom kanske den snyggaste tjejen som har ALLA killar efter sig.)
   Om mot förmodan en svensk kille bjuder ut en tjej,så är killen så fruktansvärt snål på dejten att killen vill dela notan, det uppfattar tjejen som kompismiddag, att han inte är intresserad.
   Så Nero hur många tjejer har du stött på, på sistone? och siktar du för högt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: