Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Snart har vårt land erövrats helt och hållet

Posted by sverigeidag på juni 28, 2011

Redan 1987 skrevs följande text av Eduardo Farah, som har libanesisk bakgrund har bott i Mexico och är gift med en danska. Texten hittade vi på Flashback och är en påminnelse om att de finns många som trots allt kunnat förutse det skräckscenario som väntar oss när vi snart förlorar vårt land. Vad många kanske inte trodde var att vi som förlorar vårt land skulle vara så defensiva, passiva och medgörliga och låta det ske helt utan motstånd. Här är texten (skriven 1987):

Erövringsfasen

Erfarenhetsmässigt kan man indela en erövring, som den som nu sker i Västeuropa, i fyra stadier. Först kommer en stor grupp gästarbetare, flyktingar etc. På detta stadium hälsas de välkomna av medierna och de politiska partierna. Då lokalbefolkningen, där dessa invandrare slagit sig ner i stor mängd, börjar reagera, därför att den känner sig hotad, kommer allehanda vänsterorienterade, liberala och s k humanitärt inställda människor att slå vakt om den nya befolkningsgruppen. Via radio och press beskylles envar, som vågar ta avstånd från det som sker, för att vara ”rasist”, hårdhjärtad, omänsklig etc. På detta sätt kommer alla invändningar att avfärdas. Denna fas är passerad i Skandinavien, Österrike, Italien och Spanien. (1987)

I den andra fasen hämtar invandrarna sina familjer till sitt nya hemland, där de förökar sig ytterligare i de områden där de bor, och snart utgör en stor del av kommunens befolkning. Därför att de har samlat ihop sig – och blivit hopsamlade av bl a praktiska skäl – är det lätt för dem att upprätthålla sin egen kultur. De läser och talar sitt eget språk, dels där hemma, dels i affärer, kaféer och restauranger, därför att dessa drives av deras egna.

I dylika samhällen innehar invandrarna antingen okvalificerade arbeten eller är – i stort antal – understödstagare. De bosätter sig huvudsakligen i arbetarkvarter, där lokalbefolkningen kommer att uppfatta dem som fiender. Deras helt väsensskilda kultur verka utmanande och skrämmande, och då lokalbefolkningen ser sina kvinnor dras till de främmande, uppstår spontan vrede. Men än en gång slår de vänstervridna ”humanisterna” vakt om invandringen, med samma beskyllningar mot de landsmän som reagerar.

Dessa ”beskyddare” utmärkes ofta av att själva bo långt från invandrarna och tillhöra socialgrupp 1. Däruppifrån anklagas den infödda befolkningen för att vara ”rasistisk”, egoistisk etc. Beskyddarna stiftar antirasistlagar och gör allt de kan för att kväva varje protest, samtidigt som de kringgår de egentliga problemen. Detta stadium har passerats i Tyskland, Holland, Belgien och England. (1987)

Det tredje stadiet utspelas 10 – 30 år efter de första invandrarnas ankomst. De utgör nu en majoritet i ”sina” områden. Deras kultur, som avspeglas i deras moskéer, restauranger, affärer och konstutställningar, får dessa platser att fullständigt likna deras hemländer. Deras barn går i egna skolor, där deras egen religion utövas och deras egna språk talas. De har egen radio, TV och egna tidningar.

Deras avlägsna släktingar fortsätter att komma för att slå sig ned. Deras befolkningstal ökar hela tiden, och de utvidgar sina områden till grannskapet, som överges av européerna. Vid denna tidpunkt har de inhemska arbetarna övergivit vänsterflygeln i vrede och förtvivlan. I synnerhet de unga söker sig till högerpartier.

Likväl fortsätter de vänsterorienterade sin så kallade ”humanitära” uppgift. Hysteriskt angriper de nu inte längre sina landsmän men väl högerflygelns partier som växer och växer. Invandrarnas interna rörlighet har vidare säkrats genom diverse EG-regler, som tillåter envar att bo där han önskar. De två befolkningsgrupperna – den europeiskt kristna och den islamska – lever nu helt separerade och i ömsesidig misstro, fruktan och hat. Efterhand som invandrama trycker på för att nå politiskt inflytande genom vänsterflygeln, polariseras situationen som skett i Marseilles, Paris’ ytterområden, Lille, Bryssel, engelska städer i Midlands, i London och Amsterdam. Våldet ökar, kriminaliteten stiger. Protestaktioner av olika slag fulländar bilden.

Det fjärde stadiet är flerstädes redan i full färd med att utveckla sig. Det kan ske på många olika sätt. Men tendensen är klart den att efterhand som islam kommer att dominera några städer eller provinser, kommer muslimerna till slut att ta den politiska makten. Vid denna tidpunkt blir kanhända den lokala polisen, liksom försvarsmakten, uppdelad, först på soldat-, sedan även på officersnivå. Då muslimerna blivit så många som 25 – 30 procent av befolkningen, kommer de som en följd av att de i huvudsak är yngre människor mellan 15 och 30 års ålder att vara i majoritet i den åldersgrupp som rekryteras till polis och militär. Detta blir avgörande vid framtida konfrontationer.

Danmarks framtid

En trolig framtidsbild av Danmark ser ut sålunda: Danmark är en liten del av EG med endast 1,5 procent av EG’s totala befolkning. Islamiska och andra minoritetsgrupper kommer att växa snabbt, tills det plötsligt är danskarna som är i minoritet. Dessa kommer då att formligen explodera i sökandet efter sin egen identitet.

På detta stadium kommer det slags översittare, som i dag tanklöst kallar sina landsmän för ”rasister” och ”fascister”, att plötsligt bli supernationalister. De kommer att gå till ytterligheter i kampen för dansk identitet. Men deras ansträngningar kommer att vara förgäves.

Om 20 -.30 år kommer 30 procent eller mer av den europeiska befolkningen att vara över 55 år. Vid den åldern önskar man bara leva i lugn och ro och se fram emot pensionen. De kommer därför att rösta för kompromisslösningar eller helt enkelt underkasta sig den nya tidens ordning, och hoppas att majoriteten av muslimerna verkligen betalar sina skatter så att européerna kan få sina pensioner. De många europeiska kvinnor som gift sig med invandrare, kommer också att göra vad de kan för att utjämna motsättningar på samma sätt som haremsdamerna i Spanien och Turkiet fordom sökte beskydda sina svagare bröder och systrar. Men i Europa kommer olikheterna i genomsnittsålder att fälla utslaget.

Sannolikt kommer ett stort antal yngre européer, huvudsakligen bland de arbetsamma och kreativa, att emigrera till områden som fortfarande har en europeiskt präglad befolkning och kultur. Kvarstannande intellektuella, pragmatiskt vänsterorienterade s k ”humanister” kommer att anpassa sig som de alltid gör och försöka finna sitt levebröd under de nya förhållandena.

Detta ligger inte längre bort än att det kommer att bli verklighet för den uppväxande generationen. Ty nutidens européer vill inte ge avkall på sina årliga utlandsresor, en ny bil eller den helt nödvändiga lyxen, bara för att få ett barn till.

Invandrarna däremot har både livslusten och de starka familjeband som behövs. De nöjer sig inte med materiellt välstånd. Det nomadhorder och islamiska arméer inte förmådde under tre årtusenden av ständiga krig, har sålunda åstadkommits i vår tid inom loppet av 50 år i fred. Icke för att muslimerna är klokare eller starkare än européerna, men därför att européerna är ett döende folk – moraliskt och kulturellt. Såvida inte de europeiska regeringarna snart börjar tänka på framtiden och handla därefter. Men kommer de att göra det?

Vänsterpartierna kommer nämligen att räkna med att fånga upp merparten av invandrarna, de kommer därmed att förhindra nödvändiga politiska kursändringar. Kommer regeringarna att våga ta den konflikt med de islamiska oljeproducenter som blir följden av en sådan kursändring? Kommer de att tåla åderlåtning av de enorma summor som islamiska investerare placerat i Västeuropa?

Kommer den västeuropeiska befolkningen att acceptera den minskning i levnadsstandard som oundvikligen blir följden av ett minskande antal innevånare i produktiv ålder? Kommer den enorma byråkrati och det organisationsväsen, som lever av invandringen, att finna sig i en kursändring? Om Europa skall klara sig, är det absolut nödvändigt att familjebanden stärks, att födelsetalet höjes och att de europeiska folken lägger demagogin och frasmakeriet på hyllan och börjar värdesätta sin egen kultur och sina traditioner. Samtidigt måste de göra en mera helhjärtad insats för samhället och frigöra sig från beroendet av den islamska världen.

8 svar to “Snart har vårt land erövrats helt och hållet”

 1. gäst said

  Det har gått hela vägen redan nu i vissa områden(förutom militära kanske)
  Redan för 25 år sedan var det 98% invandrare i skolorna. Bland befolkningen där är det 90% står det, men när jag var där för 10 år sedan såg jag en enda vit person, med 3 svarta barn. Så tror inte det finns en enda svensk unge i skolorna där. Det är drömscenariet för våra politiker, bara de själva slipper bo där.
  skriver man hjällbo på google och väljer bilder så är det detta man ser:

  http://www.google.com/search?q=hj%C3%A4llbo&hl=sv&rls=com.microsoft:sv:IE-SearchBox&rlz=1I7ACEW_svSE356SE356&prmd=ivnsm&source=lnms&tbm=isch&ei=TYgyTo3kNY6s-gb4puyRDQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CA8Q_AUoAQ&biw=1366&bih=494

 2. gäst said

  Tänk om Sverige skulle ha samma lagar som Kuwait. Vad vi skulle bli kallade rasister.(vilket vi redan blir nu)
  Där får man bara rösta om ens förfader bodde i landet 1920. De som inte anställer Kuwaitier i 1a hand blir anmälda.
  Utländska föräldrars barn har inte rätt till fri skolgång. Landet är asrikt och går plus 100-tals miljarder per år.
  källa:
  http://www.manskligarattigheter.gov.se/dynamaster/file_archive/080325/8b49df8ef3fa38093093754626b1c575/Kuwait.pdf

 3. Vi är för snälla och godtrogna här. Vi ger inte invandrarna något att hålla sig i. Vi lämnar dem vind för våg och när de sina vana trogen samlar ihop sig, blir vi chocherade. Va är de inte som vi ?
  Men det är inte för sent att göra något åt situationen ! Än är det inte kört ! Långt därifrån !

 4. Bengt Lundström said

  Hur skulle Sverige ha sett ut i dag om majoriteten svenskar vart lika framsynta som Eduardo Farah? För nu står vi inför ökande anarki och våld, och då gäller det att trycka av åtminstone en sekund innan fienden hinner göra det, ifall vi vill överleva.

 5. Jern&Betong said

  SD är den enda organisation som har kraft att hindra eller fördröja denna utveckling i dagsläget.
  I år skapas 100 000 nya jobb och politikerna har råd att fortsätta förstörelsen av vårt land,men när konjukturen viker om kanske 2 år,blir kostnaderna för invandringen så höga att den kommer att begränsas av regeringen själv.Tyvärr hinner det komma ett par 100 000 MENA-invandrare till och det Sverige vi älskar är då borta för alltid.För inte kommer väl SvP vinna valet om 3 eller 7 år.

 6. Anders said

  Fantastiskt att vissa kunde förutspå denna utveckling redan för 24 år sedan. Vi går med öppna ögon vår egen undergång till mötes.

 7. svenskasvensson said

  vilket land ska vi fly till, alla vi som vill ha ordning och reda ?
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  • gäst said

   Jag försökte förklara för mitt barn att det blir rasism, eftersom invandrarna inte är utspridda i landet, utan alla bor på samma ställe och det finns mer invandrare än svenskar på vissa ställen. Då sa mitt barn, men det är väl bara bra om alla invandrarna är på samma ställe, de kan väl få en egen stad där bara invandrare bor i, så kan svenskarna bo i resten av landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: