Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Ytterligare en folkpartistisk fåntratt

Posted by sverigeidag på maj 25, 2011

Sjuklövern har i stort sett bara en enda viktig politisk fråga som de ägnar full kraft åt. Ingenting tycks vara viktigare för dem än att så fort som möjligt fylla upp Sverige med miljoner invandrare så att det svenska Sverige går under och det svenska folket blandas upp och försvinner. Politikerna sitter där med sina höga löner och gör allt som står i deras makt för att få så många som möjligt från främmande kulturer att komma till Sverige. De öppnar för arbetskraftsinvandring, flyktinginvandring, asylsökande, anhöriginvandring, studerandeinvandring och hittar på massor av nya grepp för att skapa den ”öppenhet” de talar så mycket om. Det går att få asyl för precis vad som helst.

Här är några exempel:

Att påstå att man haft en relation med någon som har en annan religion kan ge asyl.
Om man ändrar sina födelseuppgifter medan man befinner sig i Sverige kan man få asyl.
Om man påstår att man är homosexuell kan man få asyl.
Om man gifter sig med fel person och sedan ångrar sig kan man få asyl.
Om man är ovän med sin släkt kan man få asyl.
Om man inte kan försörja sig i hemlandet kan man få asyl.
Om man har utomäktenskapliga barn kan man få asyl.
Saknar man identitet kan man få asyl.
Har man deserterat från sin armé kan man få asyl.
Är man statslös i ett främmande land kan man få asyl.
Har man ingen släkt i hemlandet kan man få asyl.
Har man kritiserat majoritetsbefolkningens religion kan man få asyl.
Gifter man sig med någon som har svenska medborgarskap kan man få asyl.
Har man någon sjukdom kan man få asyl.

Faktum är att man kan få asyl för i stort sett vad som helst.

Så när vi betraktar många invandrare vet vi att de kommit hit på falska grunder – de har ljugit – och svenska myndigheter vet naturligtvis om det. Ändå får så många stanna. Myndigheterna ser alltså mellan fingrarna på vad som är rätt och fel, det låter dörren till Sverige stå vidöppen och de gör det medvetet.

Men trots den över all rimlighet livsfarliga invandringspolitiken kommer det ganska säkert att bli betydligt värre. Politikerna i riksdagen (med undantag av SD) är nästan sjukligt fixerade vid att invandare ska komma hit i stora skaror.

Det fabricerar alla slags argument för att dupera den svenska allmänheten. Ett vanligt argument är att vi kommer att behöva arbetskraft om ett par decennier och därför måste vi öka invandringen ännu mer. Men om det nu är så att politikerna vet med sig att det kommer att råda brist på svensk arbetskraft i framtiden borde man ju inrätta sin politik efter det. Den demografiska obalansen kan ju bara åtgärdas genom en ny politik där man ser till att den svenska nativiteten ökar tillräckligt mycket för att det inte ska bli ett underskott. Värdet av att bilda familj borde klargöras tydligare liksom olika ekonomiska stimulanspaket för att möjligggöra fler barn i varje svensk familj.

Men politikerna gör ingenting för att lyfta fram de demografiska ödesfrågorna i ljuset. Istället bedriver de en politik där familjerna fortsätter att slås sönder och försvårar för ungdomar att bilda familj. Resultatet ser i vi att Stockholm har flest antal singelhushåll i världen och att antalet skilsmässor och trasiga familjer är alarmerande stort.

Sjuklöverns politiker har helt och hållet övergivit de etniska svenskarna och de sätter in alla resurser för att göra det möjligt för invandrare att ”integreras”, dvs de ska tvingas in i svenska trygga miljöer och på sikt avsvenska de kvarvarande helsvenska orter eller strukturer som ändå finns lite här och där.

En person på forumet Flashback skrev ett brev till folkpartisten Barbro Westerholm och ställde några frågor kring vård för illegala invandrare. Så här svarade Barbro Westerholm:

Jag har motsatt uppfattning – sjukvårdens uppgift är att hjälpa människor oavsett om de är vän eller fiende, oavsett om de har rätt att vara här eller inte. Det är en grundläggande etisk princip i hälso- och sjukvården och jag är glad över att frågan äntligen blir löst .

Vi kommer att ha stort behov av arbetskraft framöver. Läs Mossbergs och Magnussons bok Framtidssäkra välfärden. Där kan man läsa om en undersökning från ITPS, VINNOVA och NUTEK som pekar på att vi skulle behöva mellan 200 0000 och 400 000 invandrare per år fram till 2030 för att helt möta den demografiska utmaning vi står inför. Mossberg och Magnusson skriver samtidigt att detta inte skulle vara helt enkelt att genomföra så vi måste finna flera vägar inkl invandring för att klara det arbetskraftsbehov som kommer

Med vanliga hälsningar

Barbro Westerholm
Riksdagsledamot (fp)


Då kan vi med 100-procentig säkerhet säga att tillståndet i riksdagen är precis som vi fruktat. Sjuklövern består av en hop landsförrädare som kunnat få sin plats i riksdagen enbart för att de och deras partier sponsrats av Bonnierkoncernen, en koncern vars hela agenda går ut på att förgifta Sverige med mångkultur och massinvandring. Den som inte ser vilket elakt spel denna koncern bedriver måste vara helt blind och döv.

Om Barbro Westerholm skulle få sin vilja igenom, nästan åtta miljoner invandrare på tio år så skulle de bli dubbelt så många ganska kort därpå med anhöriginvandring och höga födelsetal. Redan med dagens invandring bli vi svenskar i minoritet om ett par eller tre decennier beroende på hur man räknar, men folkpartisterna, liksom politikerna i den övriga sjuklövern vill ta död på Sverige så fort som möjligt. Varför det är så bråttom är ganska svårt att förstå, men Bonnier kanske drar in sitt stöd till Folkpartiet om de inte hörsammar ”familjens” krav.

Ett svar to “Ytterligare en folkpartistisk fåntratt”

  1. […] Ytterligare en folkpartistisk fåntratt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: