Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Olle Schmidt (FP) och Hans Wallmark (M) vill förstöra även Danmark

Posted by sverigeidag på maj 17, 2011

Så snart något land vill kontrollera sina gränser finns det personer som ”oroas” över det. När Danmark nu beslutar sig för att skärpa gränskontrollerna för att minska inflödet av knark och illegala invandrare så reagerar svenska politiker ungefär som man kan förvänta sig.

I dagens Brännpunkt i Svenska Dagbladet skriver två svenska politiker, Olle Schmidt (FP) och Hans Wallmark (M), en artikel där de ojar sig över Danmark. Danmark har ju som många vet ett parti som heter Dansk Folkeparti, det är ett parti som försöker förmå Danmark att inte göra samma misstag som svenska politiker har gjort. Medan många svenska politiker arbetar hårt för att förstöra Sverige så är det tvärtom i Danmark, där försöker många politiker motverka förstörelsen av sitt land. Hans Wallmark och Olle Schmidt är två av många svenska politiker som bidragit till att göra Sverige till ett mångkriminellt land med hundra gettoliknande områden. De har vidare bidragit till att svenska kvinnor är de mest otrygga i Europa och utsätts för våldtäkt mer än andra kvinnor i Europa och det är deras svammel om ”öppenhet” som ligger bakom den sorgliga utvecklingen i Sverige. Dessutom har de medverkat till att minska yttrandefriheten för svenskar som kritiserar den här utvecklingen.

Nu när Danmark fattar kloka politiska beslut så oroas Wallmark och Schmidt över det. De vill helst att Danmark ska bli lika genomruttet som Sverige har blivit och de ogillar starkt att Danmark vill bekämpa brottsligheten genom ett förbättrat gränsskydd.

Wallmark och Schmidt (WS)  kallar Danske Folkeparti för ”småsinta populister” och ”ser med sorg” på att danska politiker vill samarbeta med dem. De anser att gränskontroller ”strider mot tanken på Europa som en kontinent präglad av öppenhet och rörlighet”. Dessa i stort sett betydelselösa fraser om ”öppenhet och rörlighet” som främst borgerliga politiker, särskilt Fredrik Reinfeldt, upprepar som sina mantran bevisar mera deras sinnestillstånd än deras kvaliteter som politiker. Deras tal om ”öppenhet” har blivit till en ideologisk fras som lika gärna kunde ha hetat ”frihet” eller något annat diffust begrepp utan egentligt innehåll. De oroas nu över att någon som reser till Danmark kanske kan behöva visa sitt pass och det gillar de inte. WS vill ju att alla ska få resa kors och tvärs hur som helt utan begränsningar och det är ju just deras tal om ”öppenhet” som leder till såväl okontrollerad invandring som urholkning av rättsstaten. De oroas sig också över att om Sverigedemokraterna skulle få politiskt inflytande så skulle det kunna gå lika ”illa” för Sverige som med Danmark. Lag och ordning gillas inte av WS, kontrollerad invandring gillas inte av WS och gränskontroller för att skydda landet från import av knark gillas inte heller av WS. Det är ju ingen slump att det danska gränsskyddet riktar sig mot Sverige. Politiker som Schmidt och Wallmark har bedrivit en politik som understöder och på många sätt gynnar kriminella rörelser, illegal invandring och kriminalitet i allmänhet. De vill helst sprida sin sjuka politik till Danmark, men nu när Danmark vill skydda sig från sådana som Schmidt och Wallmark blir de väldigt upprörda. De känner sig direkt träffade.

WS skriver:

– För den som reser och rör sig i Europa passeras ibland övergivna tullstationer. Där tidigare köer fanns och omfattande byråkrati frodades tar sig nu människor, varor och tankar fritt över gränserna. Det är viktigt att slå vakt om denna grundläggande idé!

De vill alltså ”slå vakt om en idé”, trots att denna idé slår sönder nationalstaten, bäddar för grov kriminalitet och ger oss okontrollerad massinvandring.

Både Olle Schmidt (FP) och Hans Wallmark (M) kommer att fortsätta bedriva en politik som undergräver vårt land. Tyvärr har inte alla väljare klart för sig vilka dårar det finns inom det politiska etablissemanget i Sverige och det är just okunskapen som leder till att de röstar på Folkpartiet eller Moderaterna.

Det finns ett bättre alternativ. Även om det har en del brister så är en röst på Sverigedemokraterna ett steg i rätt riktning.

SvD

4 svar to “Olle Schmidt (FP) och Hans Wallmark (M) vill förstöra även Danmark”

 1. DIF117 said

  Intressant nyhetssida,har precis hittat hit och gillar det jag läser och ser.

  På återseende MVH DIF117

 2. Anders said

  För den som reser och rör sig i Europa passeras ibland övergivna tullstationer. Där tidigare köer fanns och omfattande byråkrati frodades tar sig nu människor, varor och tankar fritt över gränserna. Det är viktigt att slå vakt om denna grundläggande idé!
  Dom här herrarna bryr sig inte om vilka människor och varor som kommer in i landet.
  Hur många i det här landet går hemifrån utan att låsa dörren?
  Det här är precis samma sak.
  Man lever i ett PK-korrekt fantasiland där naiviteten och dumheten tillåts sätta sin prägel på politiska beslut som berör samtliga medborgare i det här landet. Man konstruerar en utopi utan att ta hänsyn till dom faktiska omständigheterna och blir sedan väldigt upprörda när några har den fräckheten att ifrågasätta det kloka i denna politik. Sunt förnuft och genomtänkta beslut har ersatts av nyliberla svärmerier där man tycks tro att världen formar sig efter önsketänkande utan att man behöver ta hänsyn till verkligheten.
  Av historien kan vi lära hur det brukar gå med sådana storstilade projekt. Tro inte på det som dessa nyliberala fanatiker predikar!
  I bästa fall kommer flosklerna ur ren dumhet eller okunskap.
  I sämsta fall har man en helt annorlunda agenda än den man låtsas ge uttryck för.
  I vilket fall som helst så är det den ensklide medborgaren i det här landet som får betala för dessa politikers och makthavares svärmerier och ansvarslöshet.

 3. svenskasvensson said

  Övriga länder i Norden ska ta avstånd från Sveriges vansinniga invandringspolitik.
  Ni har väl inte missat att det är 17 Maj Norges Nationnaldag idag.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
  17 Maj Norges Nationdag 🙂

 4. jonas said

  Bra skrivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: