Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Moderaterna öppnar för massinvandring från Nordafrika 5 maj 2011

Posted by sverigeidag på maj 5, 2011

5 svar to “Moderaterna öppnar för massinvandring från Nordafrika 5 maj 2011”

 1. bowlaren said

  Om Reinfeldt tycker synd om dessa invandrare, då kan han ju skänka pengar privat, det finns en massa organisationer rädda barnen, sida osv. Reinfeldt ska inte blanda ihop sitt privata med jobbet. Som statsminster ska han få landet att gå bra, få det att växa. Verkar som han har missförstått det. Eller har han insett, att han och Moderaterna är körda. Dom åker i nästa val, folk kom på deras lögner. Så nu agerar han som ett litet tjurigt barn, och försäker bränna så mycket skattepengar som han kan. Han har en konstig människosyn, varför är alltid Moderater så falska av sig, och onda mot sjuka människor ? Gick något fel i Fredriks uppväxt, något som gjorde han så bitter som han är nu ?

 2. Carl said

  Svenskar måste vara ett av dom dummaste folkslag som vandra på denna planet! VArför röstar dom på dessa poltiker?

  • bowlaren said

   Ja man är snål när det gäller sjukvård, skola, äldrevård osv. Ja snål i det mesta, men när det kommer invandrare hit, då kan man skänka dom hur mycket pengar som helst ? Om Reinfeldt står och ger bort bidrag till vilt främmande människor, det är ju som han skulle bränna upp pengarna, det är en ren förlust, kan han inte fatta det ?

 3. Bowlaren said

  Jag börjar undra om Reinfeldt är född i Sverige ?
  Hans hat mot Svenskarna är märkligt. Vi har över 1 miljon arbetslösa, ja om man räknar in alla, dom utelåsta i FAS3 som knappt har en chans att få arbete. När ska Reinfeldt ta ansvar för den stora gruppen arbetslösa Svenskar ? Och vad gör Reinfeldt för att få ner brottsligheten i Sverige som hela tiden ökar ?
  Vad säger Reinfeldt till alla dessa svenska kvinnor som har blivit våldtagna av hans nysvenskar ? Man kan inte driva ett land med bara bistånd, dela ut pengar, till slut tar pengarna slut. Och det ger inga intäkter, och det hjälper inte att sälja ut statliga företag, dom pengarna man får tar snabbt slut. Och gettona i städerna växer, är det humant att bo så ? Reinfeldt ska nog släppa tanken på att billig arbetskraft via invandrare, och satsa på bättre arbetskraft. Annars kommer vi inte klara av den växande tillväxten. Satsa på kvalitet istället för kvantitet. Se dom svenska barnen som den otroliga tillgång dom är, ge dom chansen att bygga upp Sverige till ett starkt land.

  • Han är inte svensk 32% neger sen nå annat europeiskt påbrå. Reinfeldt och hans häxa filippa har redan köpt en villa i annat land där de ska bo ifall han åker ur riksdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: