Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Politikerna lurade Kungen att avskaffa kungahuset

Posted by sverigeidag på maj 2, 2011

Kungen lurades att skapa förutsättningar för kungahusets avskaffande.

I de senaste årens jultal gjorde Kungen klart för svenska folket att även han gett upp tanken på ett svenskt Sverige när han i klartext tyckte att mångkulturen har kommit för att stanna.

Det gick inte att ta miste på budskapet. Flyktingar och invandrare är Sveriges framtid menade kungen.

Socialisterna har alltid velat få bort kungahuset mot en folkmajoritets vilja. Borgarpartierna och folkviljan har gjort att vänstern inte lyckats få bort kungahuset.

Den “tysta majoriteten” vill ha kvar traditioner, svenskheten och kungahuset. Majoriteten har aldrig velat ha mångkultur, massinvandring eller ghettoskapandet.

Men nu när Kungen, enligt de tal han nuförtiden håller, den mest inflytelserika garanten för ett svenskt Sverige, när han själv gett upp försvaret för nation och tradition, var står då kungahuset?

Hans tal, hans budskap är samma budskap som våra politiker ger oss, att Sverige tillhör alla andra nationaliteter, vad är svenskt och det finns inga gränser. De vill ge oss en soppa av kaos och anti-tradition.

Kungen har därmed gjort sig själv ovidkommande, han gör sig betydelselös och förpassar kungahuset till vår historia. Hans tal betyder i praktiken att kungahuset bara är en del av våra “fornstora dagar” inte en del av vår nutid eller framtid. Han själv gav upp Sverige till mångkulturen och flyktingarna som översvämmar Sverige och gladeligen tar för sig av allt de får och mer.

Kungen har ingen makt men han har inflytande. Därför väger allt han säger stor vikt i samhället. Var är mottot?

“För nedmontering av Sverige i ghettoskapande tider”.

Ingen vet vem som ger kungen råd eller vem som skriver hans tal. Dåtida regeringar brukade en tid skriva hans tal som hölls vid riksdagens högtidliga öppnande. Kungahusets största fiende, vänsterpartierna kanske skrev hans tal då. Om kungen tillåter  det så går han dem tillmötes och underlätter för dem.

I kungliga uttalanden borde man inte erkänna affärer som knappt ens antyds i en, vid tillfället ännu ej publicerad bok, det var pinsamt och korkat. Att ge statliga SVT rätten till det kungliga bröllopet var ett stort misstag då (M)-styrda SVT klantade sig så att nyheten stoppades i alla världens media i en mediabojkott.

Om kungen vill rädda kungahuset och kanske Sverige, så borde Kungen vid viktiga tillfällen snarast ta ställning och försöka rädda det söndrande kungahuset som allt fler politiker, nu även borgerliga politiker vill se ett slut på.

Kungen måste ta mod till sig och gå emot politikerna. Ta ställning för Sverige, för gränsernas integritet, för folket och kungahuset, annars bor han snart i en av våra ghettofierade förorter i ett vanligt hus och Drottningholm är snart en flyktingförläggning. Bestäm dig, ta ställning och rädda Kungahuset och förtroendet för detsamma annars förlorar du snart de mest trofasta kungavännerna.

Under Kungens födelsedagsfirande så repeterade den offentliga speakern hela tiden “hennes majestät konungen”. Det var nog ett avsiktligt förnedrande, konstigt att ingen tog bort speakern, att ingen i kungahuset reagerade på det. Ett tecken på att i Sverige av idag, även det största misstaget gör detsamma?

Peter A.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: