Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Muslimer ställer in protesterna i London

Posted by sverigeidag på april 28, 2011

I morgon gifter sig Prins William och Kate Middleton i Westminster Abbey i London. Ett antal muslimska organisationer hade aviserat att de tänkte närvara och störa festligheterna.

Några namngivna muslimska ledare har hotat med allt från flaggbränning till ”kraftfulla demonstrationer”. Polisen och underrättelsetjänsten kommer att en mycket hög bevakning för att se till att bröllopet genomförs lugnt utan störningar. Efter förhandlingar med muslimer har brittiska polisen lyckats förmå dem att inte hålla några demonstrationer eller störande mötet i närheten av festligheterna.

Polisen har skrämt upp muslimerna och indirekt hotat med ”hårda tag” mot dem om de skulle närvara och på minsta sätt störa ordningen. Dessutom har English Defence Leauge lovat att sätta stopp för de muslimer som försöker ta sig till Westminster Abbey.

2 svar to “Muslimer ställer in protesterna i London”

  1. Ugglan said

    Det behövs inga förhandlingar med muslimer. Bara att sätta hårt mot hårt så vi viker skiten ned sig. Sverige liksom England nu har gjort, måste upphöra med sitt underdåniga förhållningssätt till främmande kulturyttringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: