Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Dårhuset Sverige – Våldtäkter

Posted by sverigeidag på april 27, 2011

En annan effekt av Fredrik Reinfeldts galna invandringspolitik, för den är riktigt galen, är alla de våldtäkter som äger rum. Visst det finns svenskar som begår brott och våldtar, men det har det alltid gjort. Skillnaden nu är att brotten som drabbar svenskarna är betydligt fler och betydligt grövre. Sverige blir med den importerade kriminaliteten ett mer otryggt land och farligare land att leva i. Vi har Europarekord i våldtäkter och är det land som förfaller mest av alla i den civiliserade världen. Här ökar invandringen snabbare än på andra höll och här byggs fler moskéer i förhållande till vår befolkningsstorlek än på andra håll.

En sällsynt sjuk typ av brottslighet är gruppvåldtäkterna, som i stort sett enbart utförs av män från Mellanöstern och Afrika. Nu har vi förutom de oplanerade överfallsvåldtäkterna fått något som aldrig existerat i vår del av världen. Det handlar om två eller flera män som tillsammans planerar och utför sina våldtäkter.

Våldtäktsmännen arbetar i par. De befinner sig i närheten av tunnelbanestationer eller andra strategiska platser. Där väntar de tills de får syn på en lämpligt offer, en ensam kvinna som de kan överfalla och våldta. För en tid sedan inträffade en sådan våldtäkt i Vårby utanför Stockholm. Den 1 mars våldtogs en 17-årig flicka vid Älvsjö station på liknande sätt. De har också genomfört minst ett misslyckat våldtäktsförsök i Helsingborg nyligen.

Efterlyst kommer att ta upp detta i kvällens program. Frågan är om de kommer att beröra Helsingborgsfallet. Där fanns det vittnen som såg männen och någon form av signalement måste finns inklusive hårfärg, brytning på svenska, möjligt etnicitet eller annat som kan gör det lättare att identifiera dem. För några pursvenskar är det inte som beter sig så här.

Bakom den här brottsligheten står Fredrik Reinfeldt och hans förvirrade babbel om ”öppenhet”.

Expressen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: