Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Dårhuset Sverige – Stölder

Posted by sverigeidag på april 27, 2011

Fredrik Reinfeldt är personligen ansvarig för allt det elände som sprider sig i Sverige likt en präriebrand. Han har ökat massinvandringen med skälet att det är bra och berikande, han islamiserar Sverige med skälet att ”öppenhet” är något bra.

Fredrik Reinfeldts hjärna fungerar uppenbarligen inte som en normal hjärna borde fungera. Det är vi vanliga ”svennar” eller ”svennor” som drabbas av Reinfeldt politik när vi rånas, mördas, våldtas eller misshandlas.

Brottsvågen som Reinfeldt låter svepa över landet tar sig att otrevligare uttryck. Vi har tidigare berättat om ligorna i norra Stockholm och Uppsala som tar sig in på arbetsplatser mitt på dagen och stjäl allt de kommer över. Nu har ligorna expanderat till Nacka-området i östra Stockholm. De finns också i Sollentuna, och Upplands Väsby.

De uppträder diskret för att försöka smälta in i mängden av människor som går ut eller in på arbetsplatser och lyckas ofta få med sig allt de kan ta, kläder, smycken, nycklar, datorer.

Nyligen tog de sig in i Långsjöns förskola i Nacka. Skolan hade vårstädning som sköttes av ett städbolag. Samtidigt befann sig några ”okända män” i närheten på skolgården. De var klädda i arbetsliknande kläder och smög sig in på skolan där de länsade klädskåpen för två anställda. De fick med sig mobiltelefonen, plånböcker och nycklar. Tjuvarna tog sig i stort sett direkt hem till offrens bostäder och tog där med sig allt de kunde forsla därifrån.

Trots att männen iakttagits och det rimligen borde finnas ett signalement på utseendet så säger polisen enligt DN att det bara finns ett skoavtryck som spår. Men förhör med vittnen ger vid handen att en av gärningsmännen är ca 35 år. Rimligen borde det finns uppgifter om hårfärg, hudfärg, möjlig etnicitet osv.

Men i Fredrik Reinfeldts Sverige ska man inte tala om sådant. Det kan reda till ”rasism”, dvs att ännu fler människor fattar att en stor del av brottsligheten domineras av vissa invandrargrupper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: