Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Dårhuset Sverige – Ficktjuvarna

Posted by sverigeidag på april 27, 2011

Blir du av med din plånbok när du är ute och handlar så kan du lika gärna anmäla Fredrik Reinfeldt för stölden. Det är nämligen hans politik som orsakar att tusentals svenskar blir bestulna mitt på dagen mitt på stan.

De här invandrargängen, för även om det finns svenska ficktjuvar så är det här en invandrarrelaterad brottslighet, är väldigt fräcka och hänsynslösa när de går på sina offer.

De kan knacka dig på ryggen och tilltala dig medan någon annan vittjar din väska. Blir du tilltalad av någon på ett annat språk så är det inte helt osannolikt att du blivit av med din plånbok innan du ens hunnit reagera.

Ligorna består inte av några få personer, de opererar i stora grupper och bara en liga kan bestå av 20 personer. De har utvecklat exakta rutiner för hur den handskas med stöldgodset så att det försvinner så långt från offret som möjligt. Offret ska inte kunna ge tjuvarna skulden eftersom de inte har stöldgodset på sig.

Tjuvarna kan dyka upp precis var som helst, i bankomatkön, utanför någon butik, inne i en butik, mitt på gatan i folkvimlet. Var som helst kan de slå till. Bara i Göteborg har fickstölderna ökat med 24 procent det första kvartalet i år, så det är ingen liten ökning det handlar om.

Fredrik Reinfeldts ”öppenhet” är den direkta orsaken till brottsökningen.

GP

Ett svar to “Dårhuset Sverige – Ficktjuvarna”

  1. Kjell Hedlund said

    Vi måste skicka ett stort tack till Stadsministern. Fortsätter det så här i samma takt är Sverige förlorat till invandrar-grupperna före nästa val. Fegdrik är såld vilket som.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: