Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Fem nya moskéer planeras i Järvaområdet utanför Stockholm

Posted by sverigeidag på april 26, 2011

I det invandrartäta Järvaområdet med sina enorma betonggetton planeras nu flera moskéer. Behovet av moskéer i Sverige ökar snabbt i takt med att antalet muslimer ökar. Svenska politiker har ju bestämt sig för att muslimerna ska få ta över Sverige och att ingen ska få ifrågasätta det. Som ett led i islamiseringen kommer fem nya moskéer att byggas i Järva, förutom alla de kanske hundratals moskéer som är på planeringsstadiet på andra håll i landet.

Både Tensta och Rinkeby kan få nya jättemoskéer. Politikerna i Stockholm är eniga om att det behövs fler moskéer i området och kommer att ge klartecken för att att de byggs upp. Kommunen har redan upplåtit mark åt en stor moské i Rinkeby Centrum. Däremot är det lite oklart med finansieringen. Om den ska finansieras av främmande stater, med svenska skattemedel eller genom insamlingar vet vi inte.

Däremot är det helt klart att svenska politiker kommer att se till att Järvaområdet får minst fem moskéer inom den närmaste framtiden. Ytterstadsborgarrådet Joakim Larsson (M) är en av de entusiastiska politikerna som gläds över den fortsatta islamiseringen i landet. Moderaterna har tagit över rollen som det mest islamvänliga partiet i Sverige och gör allt som är möjligt för att avsvenska Sverige så fort som möjligt.

SvD

2 svar to “Fem nya moskéer planeras i Järvaområdet utanför Stockholm”

 1. Det skulle väl vara sex nya moskéer?

 2. Klas said

  Det verkar ju dock finnas sansade röster där också. Klippt ur artikeln:

  ”En annan förening, svensk-turkiska kulturföreningen i Rinkeby, är inte intresserad av att använda den planerade moskén utan söker i stället egna, nya lokaler.

  –Vi har inget emot att de bygger i Rinkeby, men vi har inget gemensamt förutom religionen, säger föreningens vice ordförande Ihsam Kilic.

  Föreningen vill i stället bygga ett sekulariserat kulturcenter med en mindre moskédel.

  –Vi måste tänka på kommande generationer, och integrera oss med det svenska samhället. Arbetslöshet håller på att utarma Rinkeby och Tensta, och kriminalitet tar över. Det är det som politiker borde ägna kraft åt, inte engagera sig i moskébyggen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: