Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Terry Jones lovar att komma tillbaka

Posted by sverigeidag på april 25, 2011

Den numera världskände pastorn Terry Jones från Florida som fick talibaner i Afghanistan att mörda FN-personal planerade förra veckan att demonstrera mot islam utanför en moské i Detroit.

Yttrandefrihetens hemort på jorden tillåter inte längre vem som helst att demonstrera mot islam genom att stå utanför en moské. Innan Jones hann genomföra demonstrationen greps han och tvingades betala en dollar i borgen. Skälet till att han inte fick demonstrera var att hans demonstration skulle kunna ”framkalla våld”. Det är samma regelverk som myndigheterna i Europa använder för att hindra invandringskritiker från att demonstrera. En gummiparagraf man tillämpar lite som man vill.

Pastorn är måhända en udda figur och kristen fundamentalist, men att han inte tillåts demonstrera mot islam är ett tecken i tiden. Jones har lovat att återkomma med nya protester.

Amerikansk media försöker att framställa Jones som ett hot mot stabiliteten i samhället istället för att vara tydliga med att yttrandefriheten ska gälla även Terry Jones.

Vodpod

Ett svar to “Terry Jones lovar att komma tillbaka”

  1. Den numera världskände pastorn Terry Jones från Florida som fick talibaner i Afghanistan att mörda FN-personal planerade förra veckan att demonstrera mot islam utanför en moské i Detroit.

    Ovanstående är grovy felaktigt, det var inte Jones som fick talibaner att döda Fn-personal. Dessa hade hittat en annan anledning till mördandet vilken dag som helst om inte Jones hade eldat satansbibeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: