Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Allt blir sämre i Sverige

Posted by sverigeidag på april 21, 2011

Igår kunde vi se på teve hur regeringen har styckat upp SJ i flera små bolag, allt för att kunna tjäna lite mer pengar, medan tågresenärerna blir lidande. Det har hänt dödsolyckor som kunde ha förhindrats. Folk fick sitta i ett varmt tåg, ett nytt tåg kunde ha skickats, men det hade stört den övriga tågtrafiken så man valde att låta tågresenärerna sitta i det varma tåget. En yngre man svimmade av, yngre barn blev så varma så de grät i värmen. Och när tågen lagas, lagas inte alla fel.

Regeringen vill att tågtrafiken ska skötas billigt, de vill inte skjuta dit de pengar som behövs. Allt för att de ska tjäna mer pengar på tågtrafiken i Sverige. En lokförare hade kritik mot hur regeringen sköter tågtrafiken, han riskerar nu att få sparken. Hans fall ska snart tas upp. Regeringen monterar när välfärden. Ett så rikt land som Sverige ska ha en tågtrafik som funkar, men det har vi inte, andra länder är förvånade hur dålig tågtrafik vi har fått de senaste åren.

Regeringen vill driva allt billigt, allt försämras för var dag nu. Man riskerar tågresenärers liv, allt för att det ska vara billigt och de ska tjäna på det. Skolor sjukvård tågtrafik, ja allt blir nu sämre i Sverige. Vi måste höja kvaliteten i landet, säg stopp för den oansvariga massinvandringen!

Bowlaren

Ett svar to “Allt blir sämre i Sverige”

  1. Anders said

    Denna politik är resultatet av Sveriges inträde i EU. Vi kommer aldrig tillrätta varken med invandringspolitiken eller den nyliberala agendan av avregleringar, nedskärningar, besparingar, privatiseringar och sk mångkultur om vi inte går ut ur EU.
    EU är ett elitprojekt som har till syfte att göda medel och övre medelklassen med skattesänkningar som man tar från den offentliga ”gemensamma” sektorn och slussar vidare till privata aktörer. Detta gör att stora grupper i samhället marginaliseras och när dessa grupper protesterar och röstar på partier som är kritiska till den förda politiken avfärdas detta som populism och främlingsfientlighet.
    Sverige är numera ett protektorat styrt från Brüssel och administrerat av valda representanter för Sveriges folk utsedda i allmänna val.
    Sverige ut ur EU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: