Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Thoralf Alfsson möttes av ovationer

Posted by sverigeidag på april 20, 2011

Precis som den här bloggen och mängder av sympatisörer har konstaterat så behövs det mer av jävlar-anamma och en tuffare attityd från SD i politiska debatter och intervjuer. Vi behöver inga slätstrukna snudd på intetsägande politiker som ständigt försöker att låta lika trista och korrekta de övriga.

Vi har bra en politik som sticker ut då måste den också framföras på ett sätt som sticker ut, så att frågorna synliggörs. Det handlar ju Sverige framtid – om vi ska ha någon framtid alls.

Thoralf kritiserade Tommy Hansson för sina förvirrade tankar om att låta Expo delvis styra innehållet i SD-bloggar och han kritiserade SD för den uteslutningshysteri som partiet ägnar sig åt. Nu senaste är det den populäre Allan Jönsson som anklagats för ”grov partiskaldigt verksamhet” trots att han på ett sansat sätt kritiserat partiet. Efter att Thoralf Alfsson skrev om detta har han mötts som en hjälte av alla som är trötta på SD-ledningens sätt att handskas med interna frågor.

Av de 46 kommentarer han fick de första timmarna efter publiceringen av artikeln så visade nästan alla på ett uppdämt inre tryck i partiet som inte fått utlopp tidigare på grund av partiledningens försök att hindra alla kritiker från att yttra sig.

Hur kommenterar de då Alfsson utspel? Jo med stående ovationer. Här följer några utdrag ur ett antal representativa kommentarer:

– Helt rätt Thoralf! Hoppas att du får med dig dina parti/riksdagskamrater också. Jag har svårt att tro att jag är ensam om att vilja ha mer raka rör ifrån SD. Anser att anpassningen börjar gå lite för långt.

– Bra Thoralf, tack, detta har jag väntat på länge. Hoppas att ni nu talar er samman och också håller den här linjen på riktigt.

– Hade Nigel Farage varit medlem i SD hade han
blivit utesluten för sin frispråkighet!

– Även jag hoppas att partistyrelsen låter sig övertygas om det du skriver. Det är utmärkt.

– Helt rätt Thoralf,håller med dig till 100%.

– Om nån borde uteslutas så är det moonaren Tommy Hansson. Moon-rörelsen är en religiös stolle-sekt som förslavar och hjärntvättar sina medlemmar som får arbeta gratis åt rörelsens ledare…Uteslut Hansson nu!

– Akta så du inte blir utesluten pga detta inlägg nu Thoralf. Nu är det den bästa politikern av alla som hotas av uteslutning, Allan Jönsson. Det har gått för långt nu faktiskt. Att kritisera partistyrelsen är tydligen=uteslutning.

– Tack! Bästa jag läst angående alla dessa uteslutningsärenden som helt saknar grund. Expo ska inte styra SD vi ska styra SD.

– Sd ledningen får hoppa av de höga hästarna nu. Kolla svtplay och Söders slickande för reportern, varför försvarade han inte Thoralf??? Han hade ju rätt..Fan ja spyr snart

– Jag har börjat tröttna på SD efter alla uteslutningsärenden. Verkar inte bättre än att det är Expo som nu styr över SD. Skall SD hänga kvar i riksdagen efter 2014 fodras det förändringar i partitoppen. Så mycket kritik som nu riktas mot SD toppen kan inte få gå spårlöst förbi.

– Detta behövde verkligen sägas, Thoralf! Vi får absolut inte drabbas av uteslutarsjukan. Uteslutning är något som skall tas till i yttersta nödfall: Mot grova brottslingar och mot personer som långsiktigt och medvetet arbetar mot partiet eller som under lång tid mobbar enskilda partikamrater

Nu har vi visat att vi är många som stöder personer med de åsikter som Alfsson har i just de här två specifika frågorna. De som är aktiva i partiet måste se till att personer som Tommy Hansson aldrig får något fotfäste i partiet på riktigt. Skulle han bli kandidat med möjlighet att bli riksdagsman 2014 undrar man om det är dåligt omdöme eller om Expo redan infiltrerat SD så mycket. Dessutom måste hela den politiska framtoningen få sig en översyn och den sjukliga uteslutningshysterin måste dämpas. Det behövs inte många fler felsteg för att ett antal f.d. sverigedemokrater sluter sig samman och försöker bilda ett nytt parti.

Thoralf

Ett svar to “Thoralf Alfsson möttes av ovationer”

  1. jesse fransson said

    ser att ni tagit med 3 av mina kommentarer här, jag tackar ödmjukast för det då jag finner det vara gott betyg. Kän er även fri att lägga in min senaste text an Sd från min blogg som läses av ex antal 100 varje dygn m.v.h Jesse Fransson…Lycksele

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: