Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Ännu en spännande natt i Frölunda

Posted by sverigeidag på april 19, 2011

Invandrargäng tänder eld och kastar sten. De agerar som de monster de är. De är fullständigt hänsynslösa och går fram som programmerade robotar och tänder eld på allt som kan brinna. De lyser med grön laser mot poliser, de fyrar av raketer och de kastar sten mot spårvagnar.

Under kvällen natten till idag den 20 april har ”kontaktpoliser pratat med ungdomarna” i nästan löjeväckande försök att få dem att sluta med sin terror och förstörelse. Polisen inbillar sig tydligen att de har med människor att göra och de har väl order från högsta ledningen att behandla gängen som de kungar de tror de är.

De här gängen är samhällsfarliga terrorister och ska behandlas som sådana. Därför kräver vi att polisen ska gripa dem, ta medborgarskapet från dem och utvisa dem.

GP, GP

Ett svar to “Ännu en spännande natt i Frölunda”

  1. Wolfpease said

    Sätt ner foten nu för F-N & skicka hem dem ink familjer,släkt med omedelbar verkan utan några som helst krussiduller för det handlar om brist på hänsyn & respekt som är några av grundstaplarna inom Svensk lag.För stenkastning mot räddningstjänst mm hör liksom inte hemma här .Börja med att sätta in Gummikulor & tårgas, för respeklöshet dvs(sätta eld på annans egendom) skall med hårda tag bekämpas.Jag är för mångkultur men när de förnedrar det land som tagit emot dem med öppna armar så hänsynslöst så vet man inte vad man ska tro Nä lär dem en läxa att flata Sverige inte tar detta längre..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: