Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Sverigedemokrat vill att SD underkastar sig Expo

Posted by sverigeidag på april 18, 2011

Sverigedemokraten Tommy Hansson vill att SD underkastar sig Expo. Enligt den alltid välinformerade tidningen Fria Tider vill nu Tommy Hansson, som är chefredaktör på SD-Kuriren, att sverigedemokratiska politiker ska lyssna mer på Expo än på sitt eget omdöme.

Fri Tider skriver:

”Expo har vid ett flertal tillfällen den senaste tiden publicerat artiklar om sverigedemokrater som länkat till sidor som inte godkänts av etablissemanget.

Vid nästan alla dessa tillfällen har ledande sverigedemokrater valt att krypa till korset, istället för att ta debatten.”

Tommy Hansson tror inte att alla sverigedemokrater är kapabla att fatta bra beslut när det gäller länkningar till andra sidor, men anser att han själv har ett mycket bra omdöme i dessa frågor.

Hansson skriver:

”Jag är inte ute efter att hänga ut enskilda individer. Men det måste äntligen vara dags för alla seriösa sverigedemokrater att inse, att det är förkastligt att a) uttrycka sig på ett rasistiskt sätt eller på ett sätt som Expo med flera kan tolka som rasistiskt; och b) länka till certifierade galenpannesidor.”

Så de som inte tidigare har förstått att det finns individer i Sverigedemokraterna som går Expos ärenden borde kanske inse det nu. Tommy Hansson vill alltså för det första ge efter för Expos tolkning av vad som är rasism och för det andra mer eller mindre tvinga andra sverigedemokater att tillämpa den tolkningen.

FT

4 svar to “Sverigedemokrat vill att SD underkastar sig Expo”

  1. Bowlaren said

    ge Efter för Expo, hoppas att han skämtar.

  2. ANTI said

    Nu säger jag som Herrmansson en gång i tiden sa ”Nån jävla ordning får de va”! SDs´politiker borde stå rakryggade för sitt partiprogram, i annat fall mister de förtroendet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: