Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

I Koranen står följande

Posted by sverigeidag på april 17, 2011

I Koranen står följande; Döda månggudadyrkarna varhelst ni finner dem. Grip dem, inspärra dem och lägg er i försåt för dem på alla möjliga ställen, ni har heller ej dödat dem utan det var Allah som dödade dem. Inte heller var det du som slungade när du slungade, utan det var Allah som slungade.

Det är alltså vi som är ”månggudadyrkarna”. Svenska kyrkan är duktig på att bjuda in muslimer men de vet inte att de bjuder in sin egen förgörare. Vi är som land också duktigt på att bjuda hit många muslimer.

Jag tänker på ansvar, vi tar inte det för våra egna. Muslimerna föraktar oss och känner inget ansvar, ingen skuld för det de gör mot oss. Vi är otrogna, så kallade kaffirer. Men vi duger bra att ge dem en fristad, bidrag och moskéer.

Det senaste i moskéväg är bland annat den som ska byggas i Skärholmen, i södra Stockholm. 3 000 kvadratmeter stor beräknas den bli klar 2014. Var det så här religionsfriheten var tänkt ?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=4456976

Så här uttalade sig en man i en artikel från 2007; – Vi vill öka vår kontaktyta. Låt oss gå vidare och integrera oss bättre. Om Abdullah vill ta med sin kompis Pelle till moskén ska han självklart kunna göra det, säger Omar Neusser.

http://www.dn.se/sthlm/moske-i-skarholmen-ska-valkomna-alla

Det låter modernt och tvärtom mot vad Koranen föreskriver. Den är ju lite mossig den där boken för att utrycka sig milt. Att de vill öka sin kontaktyta kan bero på antingen att försöka smörja våra godtrogna politiker genom att säga något som låter vettigt, eller för att försöka övertala folk att börja gilla islam.

Döda dem som fått boken  (Koranen)  och ej tror på Allah, ej heller bekänna sanningens religion, tills de villigt underordnar sig. När ni möter dem som är otrogna så halshugg dem tills ni anställt ett blodbad bland dem. 

På vilket sätt skulle dem integrera sig bättre genom en moské eller att bjuda in andra? Tänk er tanken att kvinnor utan slöja skulle propsa på att få vara med på fredagsbönen. Vi anpassar oss efter dem. De gör det inte. De får sin vilja igenom och vi får det inte.

Vi exploaterar bort vårt land för dem utan minsta lilla realistiska kunskap om vad de bär med sig. Jag vet att vissa säger att texterna i Koranen inte kan tas på allvar, att det gällde då men inte nu. Men vi måste också alla känna till deras Taqia, att de får/kan/bör ljuga för oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: