Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Moderaterna bidragspartiet

Posted by sverigeidag på april 16, 2011

Moderaterna har aldrig sagt vad det egentliga syftet med deras massinvandring är. Alla ska få en chans, vi är ett öppet land, så säger moderaterna om någon har kritik mot massinvandringen. De vill inte ta debatt i ämnet. Forsätter man ställa frågor, då är man en rasist enligt moderaterna.

Jag tycker Reinfeldt bättre ska förklara vad de ser för fördelar med massinvandringen, att moderaterna tar hit invandrarna för att de tycker synd om dem har jag svårt att tro. Moderaternas politik styrs av pengar, vi minns ju vägtullarna. Vägtullarna kom ju för att det skulle bli mindre biltrafik i innerstan. Biltrafiken i innerstaden minskade endast lite, folk tog bilen in till staden och betalade vägtullen. I valet efter körde moderaterna med att de skulle ta bort vägtullarna ifall de vann valet. De vann valet, men vägtullarna blev kvar ändå.   Vägtullarna drog ju in pengar, så moderaterna lät dem vara kvar, fast de hade lovat att de skulle försvinna om dom vann valet.  Många trodde nog att vägtullarna kom för att det skulle bli en bättre miljö i innerstaden, mindre biltrafik mindre avgaser. Men Moderaterna tänkte på alla pengar vägtullarna drog in, de tänkte inte på miljön.

I senaste valet körde Moderaterna på deras arbetslinje billig arbetskraft. Det ska löna sig att arbeta. Det har väl alltid lönat sig att arbeta i Sverige vad jag vet. Nu vet vi ju alla att Moderaterna vill sänka lönerna, lönedumpning. Roligt att man då säger att det ska löna sig att arbeta, om man sänker lönerna. Moderaterna vill att det ska finnas många arbetslösa, och med massinvandringen får man in en massa invandrare. Tanken är sen att dessa två grupper ska slåss om de arbeten som finns. Invandrarna som kommer hit är mer sårbara, de har inga större kontaktnät, de kan ofta språket dåligt. De är mycket mindre anslutna till facken än vad vi svenskar är. Man kan alltså pressa dem hårdare när de söker jobb, man kan ge dem lägre löner, sämre arbetsvillkor. Vilket i sin tur även kommer drabba oss vanliga svenskar som söker liknande jobb.

Man gynnar arbetsgivare och företag, men med lägre löner kommer man också få sämre arbetare, jobben kommer utföras sämre. För det säger ju sig själv, har du en kille som jobbar på ett jobb och sedan sänker du hans lön, då kommer han börja att utföra jobbet sämre. Varför ska han slita som han gjorde tidigare, när arbetsgivaren sänker hans lön. Moderaterna säger vi måste kunna konkurera internationellt, men gör man det med sämre arbetskraft, med sämre utförda arbeten? Sedan säger Moderaterna att invandrarna har större kunskap än Svenskarna. Många av dem kommer från fattiga länder, deras skolor är mycket sämre än västvärldens skolor. Många av dom kommer från u-länder, från fattiga små byar. Men ändå påstår Moderaterna att de har mer kunskap än vad vi svenskar har.

När jag tänker på Moderaternas massinvandring, börjar jag tänka på Sydafrika och den apartheidpolitik som bedrevs där ett tag. Vita människor hade en massa förmåner mot de svarta i Sydafrika. De svarta blev behandlade som andra klassens människor. Moderaterna förespråkar ju apartheid, de var det enda partiet som röstade för apartheid. Och jag har inte hört att någon Moderat har tagit avstånd från den politiken än idag. Är det en sån slags politik Moderaterna tänker bedriva i Sverige framöver. Man låtsas vara så mån om invandrarna, när man egentligen tänker bedriva en apartheidpolitik som bedrevs i Sydafrika. När tänker Moderaterna göra något åt ställen som Rosengård?  I Danmark pratar man om att riva såna getton. Hur ska utlandet se på Sverige när vi har områden som Rosengård, som vi inte gör något åt?

Moderaterna sade att vi kan inte ha sådana sjukregler i vårat land, det kostar för mycket, sedan började man utförsäkra sjuka svenskar, man formligen kastar ut dem på gatan. Men massinvandring har vi råd med, fast den kostar så mycket mer. Moderaterna har inte än idag, vågat berätta hur mycket massinvandringen kostar. För då skulle alla svenskar bli så upprörda. Den kostar mycket mycket mer än vad det kostar att ta hand om våra sjuka svenskar. Men Moderaterna delar upp folk i vi och dom. Dom får en massa när dom invandrar vårat land. Vi, våra sjuka svenskar de får det sämre dag för dag.

Moderaterna har en konstig människosyn, sjuka människor bestraffar man, istället för att hjälpa dem. Ju mer massinvandring vi får, ju mer sjunker kvaliteten i landet. Vi tvingar invandrare att bo i getton, i utanförskap. Brottsligheten ökar för var dag. Synen i utlandet på Sverige, sjunker hela tiden. Vi svenskar har byggt upp detta land, men det förstör den här regeringen nu. Reinfeldt framstår mer som en biståndsarbetare än en statsminister.  Moderaterna bidragspartiet som kommer stjälpa det här landet.

Bowlaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: