Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Ibland finns det inga pengar

Posted by sverigeidag på april 16, 2011

När det gäller flyktingar och invandrare kan svenska politiker offra hur mycket som helst av skattemedel till kostnader för själva invandringspolitiken, alla myndigheter och organisationer som ska administrera placeringarna, uppehällen, bidrag och annat. För att inte tala om följdkostnaderna i form av nedbrända förorter, fler tolkar och sociala insatser, vård eller fängelse för invandrade förbrytare. Då finns det hur mycket pengar som helst.

Men när det kommer till sjukvård, undervisning och annat så krymper resurserna uppenbarligen till obefintlighet. Inte nog med att svenskar som arbetat och skött sig utförsäkras och ställs på bar backe. Det satsas också allt mindre på skolelever.

I Kungsbacka har föräldrar till elever från hela 25 skolor börjat protestera. De undrar helt enkelt vart pengarna till skolan har tagit vägen. Bristen på resurser är så stor att en del elever bara få två blyertspennor per elev. Det är bara att hoppas att de som protesterar också ifrågasätter vart skattemedlen tar vägen. Att låta politiker stjäla skattemedel och använda resurserna till människor som inte borde få befinna sig i Sverige är oacceptabelt. Kanhända hittar de till Sverigedemokraterna som har en bättre politik än övriga partier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: