Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Vi borde införa yttrandefrihet istället för att klaga på andra länder som har samma begränsningar i sina friheter.

Posted by sverigeidag på april 13, 2011

Björn Ulvaeus skiver i Newsmill (11/4-2011) att Sverige har infört ett inofficiellt hädelseförbud när det gäller islam. Det stämmer. Vi får numera inte kritisera islam eller muslimer. Det har gått så långt att vi inte ens tillåts kritisera invandringens storlek. De som håller med regeringen är inte rasister enligt politikerna.

Men om vi avviker och tycker att 100.000 flyktingar är för många och vill minska siffran till säg, 90.000, är vi rasister då, eller är det siffran 10.000 som gör oss till rasister? När blir vi egentligen rasister, när släpps de galna hundarna i media lösa mot oss i en hetskampanj? Bryr de sig verkligen om huruvida någon är rasist, eller handlar det bara om någons uppfattning om invandringens storlek? Isåfall varför? Ja, jag vet, ingen kan svara på det.

Ulvaeus har rätt. Vårt land håller på att bli ett islamiserat land utan att någon sagt det rent ut, utan att någon officiell plan för genomförande har offentliggjorts eller debatterats. Vi hör ledningen för alla offentliga inrättningar prata sig yra om mångkultur, invandrare, muslimer och moskéer. Alla chefer i den offentliga sektorn och dit hör media, har bestämt sig för att överge allt svenskt och satsa på invandrare, Maud Olofsson (C) säger rent ut att flyktingar är ett bättre slags folk än svenskarna.

Däremot så finns det knappt någon utanför den offentliga sektorn som vill ha massinvandringen. Alla förspråkare lever på skattebetalarna. Det är numera ett krav att man måste förespråka massinvandring om man ska få en befattning i den offentliga sektorn.

Ingen, inte ens de som arbetar intensivt för islamiseringen vet varför Sverige ska övergå till ett annat slags land. Ingen, inte en enda ansvarig politiker eller mediaperson vågar ställa upp i en debatt, de kan inte ens förklara sitt agerande.

Under tiden 2010 fram till nästa val har Moderatregeringen slagit nya massinvandringsrekord med över 400 000 nya flyktingar och invandrare under 4 år och ofattbara 800.000 nya under 8 år. Det kan vara en av orsakerna till att SD idag är det fjärde största partiet enligt en undersökning i metro.se.

Frågan är vem som vinner, islam eller svenskarna? Hinner Moderaterna islamisera Sverige innan SD växt sig tillräckligt stora för att stoppa den utvecklingen?

Peter A

SvD, Newsmill, Metro

Ett svar to “Vi borde införa yttrandefrihet istället för att klaga på andra länder som har samma begränsningar i sina friheter.”

 1. medborgare said

  Man blir mörkrädd. Mörkrädd. Mörkrädd.
  Öppna upp för GIGANTISKA möjligheter. Fördomar i hela Sverige mot de NYA SVENSKARNA.

  Det har alltid funnits fördomar mot invandrare. Vi, arbetskraftsinvandrare, förföljdes och smutskastades av massmedian, var ett lovligt byte, som beskrevs med säljande rubriker i kvällstidningar i första hand, men även i övriga pressen.
  Idag påtalas vi med lovord, och vi jämförs med dem, ”de nya svenskarna”.
  Detta gör mig j–gt förbannad! Mitt livsverk för mina efterkommande, för vår allas trygghet, när vi inte längre är produktionsenheter har totalt missbrukats. Med orangea kuvertets besked om kommande pension 12 800 kr/månad/bto innebär en illusion de usla politiska besluten krossat. Ty – jag har arbetat hårt, deltid för mina barns bästa, deltid vid högskolestudier, tyvärr. You pay the bill, visst. Notan är den pensionsberäkning, som decimerats med några tusen lappar under senaste åren.
  Jag vill inte jämföras med de nya, jag betackar mig. Min tillhörighet är i gruppen de nya fattiga i ett segregerat Sverige, som stal och spekulerade bort våra avsatta pensionsmedel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: