Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

TT hetsar mot Sverigedemokraten Thoralf Alfsson

Posted by sverigeidag på april 11, 2011

Att Sverige på en del området är ett efterblivet land vet vi. Ett område där Sverige slår rekord i dumhet är när det gäller allt som rör invandringspolitiken och frågor om ”rasism”. TT (sveriges motsvarighet till nordkoreanska KCNA) har skickat ut en artikel med rubriken ”rasism på SD-ledamots blogg”. Nästan alla svenska tidningar har återgivit TT:s text.

Den blogg som avses är riksdagsmannens Thoralf Alfssons blogg. Hur ser då rasismen på hans blogg ut? Har han skrivit att negrer är dumma i huvudet eller att han vill utrota människor som inte är tillräckligt ariska? Det är vad man kan tro eftersom det kanske skulle kunna vara rasism.

Istället visar det sig vara det gamla vanliga. Ett sakligt påpekande om något som rör ett invandrarrelaterat ämne kallas av TT för rasism. Så här ser Alfssons hela inlägg på bloggen ut:

”Igår häktades tre personer från Västervik misstänkte för grov våldtäkt vid Kalmar tingsrätt. Det handlar om en gruppvåldtäkt som utfördes i slutet av juni i Västervik. När det gäller just gruppvåldtäkter så handlar det nästan uteslutande om förövare med invandrarbakgrund eller utländsk härkomst. För att begå denna typ av brott måste förövarens människosyn och kvinnosyn vara näst intill sjuklig. Det hittar man ytterst sällan hos några etniska svenskar men är betydligt vanligare hos män från vissa andra kulturer där jämlikhet mellan könen inte existerar. Efter ett besök på Kalmar tingsrätt kan jag bekräfta att så också är fallet även denna gång. Efter mitt besök vid tingsrätten skrev jag följande kommentar på en artikel i Västerviks Tidning.

”Hur många är förvånade över att dessa personer var kända av polisen sedan tidigare? Hur många är förvånade över att de har invandrarbakgrund?”

Uppenbarligen var min kommentar rasistisk eller främlingsfientlig enligt Västerviks Tidning för efter bara ca 5-10 minuter så var alla kommentarer och möjligheten till att kommentera borttagen från webbsidan på denna artikel. Av de häktade är en 22 år och de två andra 20 år. Det finns även en ytterligare misstänkt som bara är 17 år och därför inte häktades. Av de misstänkte är två bröder. Familjen är sedan tidigare välkänd hos polisen och rättsväsendet då ”barnen” och även en syster till dessa tidigare är dömda för misshandel och snatteri. Men som om inte detta skulle vara nog är föräldrarna även dömda för langning av alkohol i stor skala.”

TT återgav delar av innehållet och kontaktade Björn Söder för att få honom att ta avstånd från Alfssons text. TT frågar Björn Söder ”Kan Alfsson vara kvar i partiet?” varpå Söder svarar ”- Ja, absolut. Han har inte begått något fel.”

Enligt TT har Alfsson begått ett allvarligt brott när han påpekat fakta för sina läsare. Fakta som vår svenska motsvarighet till den nordkoreanska nyhetsbyrån KCNA vill dölja för svenskarna. För det har ju aldrig hänt att TT rapporterat om gruppvåldtäkter på ett utförligt sätt och de har inte heller någonsin beskrivit vilka som nästan alltid ligger bakom just gruppvåldtäkter. TT vill att svenskarna ska sväva i fullständighet ovisshet om vilka skador den mångkulturella politiken åsamkar Sverige.

Det ju tack vare sådana som Thoralf Alfsson som medias och TT:s lögner och påhitt kan avslöjas.

VT, Thoralf Alfssons blogg, FT, PI

Ett svar to “TT hetsar mot Sverigedemokraten Thoralf Alfsson”

  1. Observer said

    Sverige är Nordkorea och T T är K C N A . Följaktligen efterblivet land med förtrykta människor från vaggan till graven .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: