Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Kriminella gäng tar över försvaret?

Posted by sverigeidag på april 11, 2011

Sverige är den politiska korrekthetens heliga land. Ingen galenskaper får ifrågasättas, inga kloka människor får framföra några kloka åsikter, inte ens om skälet är att vilja förbättra något i landet. Nej, här ska den politiskt korrekta idiotin få härja fritt och bryta ned landet bit för bit.

Inom ramen för den politiska korrektheten har Sverige lagt ned sitt försvar men hjälpt till att skapa mängder av beväpnade kriminella gäng. Dessa gäng har fått härja i stort sett fritt i våra förorter. Krav från svenskar om att ingripa mot dem eller utvisa dem vägrar myndigheterna att lyssna på. Istället får de elda upp bilar, kasta stenar på utryckningsfordon och ägna sig ostört åt allt från småbrottslighet till grova brott. Visst händer det att polisen ingriper, men deras insatser är mest symboliska och leder inte till att brottsligheten minskar eller upphör.

Nu visar det sig att det inte bara är ambulans, polis och brandkåren som hotas av kriminella gäng. Det största hotet mot Försvaret är kriminella gäng. Försvaret. Har vi ens ett sådant kvar? Eller är det bara någon lite barack i skogen där det finns en telefax, en ej fungerande fast telefon modell 1995 och några rostiga gevär?

Man skulle kunna tro det. Nu meddelar nämligen Försvarsmakten att det största hotet mot den är kriminella gäng, inte främmande makter. Alltså, de kriminella gäng som svenska politiker bjudit in till Sverige hotar nu själva försvaret.

”Kriminalitet är det största säkerhetshotet i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län, enligt gruppens senaste hotbildsbeskrivning som BLT tagit del av.
Det handlar om angrepp mot försvarets telenät och radaranläggningar, ammunitionsförråd och andra förråd men också ekonomiska brott både externa och interna.” skriver Blekinge Läns tidning.

Nu går försvaret ut och vidtar en rad säkerhetsåtgärder för att skydda sig mot angrepp från kriminella. Bland annat instrueras de om att vara mer försiktiga när de använder sina mobiler.

En fråga man kan ställa sig är hur många medlemmar i kriminella gäng som redan finns inne i försvaret. Både polisen och försvaret har bedrivit kampanjer för att värva invandrare, särskilt arabisktalande och muslimer, och då är de ju inte så konstigt om de också får en del problem. Ytterst är det ju självförvållat då svenska politiker och myndigheter eftersträvar att avsvenska Sverige och ersätta den svenska befolkningen med fjärrinvandrare, helst från Mellanöstern och Afrika.

BLT, DN

Ett svar to “Kriminella gäng tar över försvaret?”

 1. När landet styrs av sönderavlade, drogberoende och kriminella politiker, kan inget bättre förväntas än att dårskap som detta sipprar ut i korridorerna!

  Andra saker är att vi svenskar beskylls för att vara islamofober och antisemiter!?!? Jag tror att det har sitt ursprung i att vi inte ber islamisterna i Malmö att slå ihjäl oss i stället för judarna… Dessutom anser man av den till 100% lögnaktiga rapporten hävdar att vi svenskar är ”rasister”!?!?

  Jag gick in på själva rapporten som sammanställts och orkade bara läsa inledningen innan jag spydde! För där står det redan på sida 1 vilket uppdrag som skulle utföras, nämligen ”Antisemitism och Islamofobi, – utbredning, orsaker och preventivt arbete”!!!

  Vilka var ”referensgrupper i samband med regeringsuppdraget” tror du? Här kommer listan och sen ser man ju vilket mål som MÅSTE uppnås:

  Referensgrupp om antisemitism
  Lena Posner-Körösi, ordförande i Judiska Centralrådet
  Lena Jersenius, kanslichef och utbildningsansvarig SKMA
  Willy Silberstein, styrelseordförande SKMA
  Yvonne Jacobsson, chef för Judiska museet i Stockholm
  Barbara Spectre, verkställande direktör PAIDEIA
  Jonathan Leman journalist EXPO
  Fred Kahn ordförande, Judiska församlingen i Malmö
  Shneur Kesselman Rabbin, Judiska församlingen i Malmö
  Henrik Bachner fil. dr. idéhistoria
  Anders Lange prof. emeritus psykologi

  Referensgrupp om islamofobi
  Mohammed Ibrahim Benmaklouf, vice ordförande, Sveriges unga muslimer
  Yasri Khan, ordförande, Svenska muslimer för fred och rättvisa
  Elvir Gigovic, verksamhetschef, studieförbudet Ibn Rushd Mälardistriktet
  Anna Ardin, projektledare One Sweden, Kista folkhögskola
  Radia Quahabi, ordförande, Muslimska kvinnoföreningen
  Fatima Doubakil, ordförande, Muslimska mänskliga rättighetskommittén
  Omar Mustafa, ordförande, Islamiska förbundet
  Bejzat Becirov, ordförande, Islamic Center Malmö
  Jonas Otterbeck, docent religionsvetenskap, Lunds universitet
  Pieter Bevelander, prof. IMER, Malmö högskola

  Är det då förvånande att de fick fram det resultat som det nu skrivs om i hela den svenska PK-median?

  Detta är inget annat än ytterligare ett brott mot det svenska folket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: