Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Ilskan gror mot polisen

Posted by sverigeidag på april 9, 2011

Efter de svåra upploppen och bränderna i Backa i Göteborg är irritationen mot polisen mycket stor. Trots att minst ett dussin person larmade om bränderna för ett par dagar sedan tog det två timmar innan polisen kom dit. Hundratals människor kunde från sina fönster se hur stadsdelen brann och utgick från att det inte skulle ta lång tid innan räddningen kom, men inget hände.

När tidningen GT intervjuade boende i området framträder en tydligare bild av hur polisen hanterat upploppen än vad som framkommit tidigare. Gärningsmännen hade bland annat, förutom att elda upp bilar,  och lossat handsbromsen på andra bilar så att de rullade in i husen. När ungdomarna sedan krossade rutorna på bilarna, hällde bensin i dem och tände på skrek de hysterisk ”molotov, molotov, molovtov”.

De bärgningsbilar som kom först till platsen jagades bort av stenkastade ungdomar, som ville att polisen skulle komma, för de ville kasta sten även på dem.

Det är alldeles uppenbart att polisen har för avsikt att inte ingripa mot de här invandrargängen. De har fått order uppifrån att inte ”provocera” dem. Statistiken över antalet gripna i våra förorter skulle då öka och det ser ju inte bra ut, dessutom skulle det innebära att antalet gripna invandrare skulle öka, och det ser inte heller bra ut.

Att göra eftergifterna för kriminella invandrargäng är en del av en politisk strategi. Politikerna som styr ska nämligen kunna säga ”situationen har blivit bättre, det syns ju i statistiken”.

GT

Ett svar to “Ilskan gror mot polisen”

  1. ANTI said

    Polisen bör utrustas med ”X12”, googla på det och se vad det är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: