Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Kinesisk student mördade kvinna, får gratis uppehälle

Posted by sverigeidag på april 8, 2011

Den kinesiske student som nyligen mördade en kvinnlig kinesisk student är hatad av anhöriga till kvinnan. De vill att mannen ska utlämnas från Sverige så att han får det straff han förtjänar. Hennes släktingar reser inom kort till Sverige för att hämta hem kroppen och personal på kinesiska ambassaden kommer att hjälpa dem under vistelsen i Sverige.

Kvinnans moster vill träffa mördaren i häktet och fråga honom hur han kunde göra något sådant. Enligt mediauppgifter var orsaken till dådet obesvarad kärlek. Gärningsmannens föräldrar vet inte om de klarar av att träffa sin son efter det som hänt.

Sverige har undertecknat ett antal konventioner som gör det omöjligt att utvisa människor som riskerar dödsstraff i hemlandet. Därför är risken stor att mannen får stanna kvar i Sverige resten av livet och får sitt uppehälle finansierat av staten. Ett liv i fängelse i Sverige skulle ge honom en högre inkomst vad kineser på landsbygden i Kina har. För mördaren måste det kännas som en vinst på lotteri att slippa bli straffad och istället får gratis husrum och mat resten av livet. Dessutom gratis läkarvård och annat, och när han släpps ut får han lägenhet, socialbidrag eller pension och kan leva ganska gott resten av sitt liv. Så har många före honom gjort utan att några svenskar haft några direkta invändningar mot det.

Ett svar to “Kinesisk student mördade kvinna, får gratis uppehälle”

  1. Gustaf Wasa. said

    Sådant går bra i skitlandet Sverige,medan äldreboende människor får dela på ägg och halva koppar kaffe till frukost. Fy fan vilka styrande svin vi har i landet anorlunda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: