Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Reinfeldt säljer ut Sverige

Posted by sverigeidag på april 7, 2011

Ska man hjälpa invandrare och flyktingar, då ska man hjälpa dem i de länder där de bor. För det första så får man så mycket mer för pengarna som man skänker, allt är billigare i deras länder. Bostäder, mat, sjukvård osv. För det andra, ska dessa länder någonsin bli så starka så att de klarar sig själv i framtiden, då kan inte vi i Sverige ta hit dem, och erbjuda dem enkla arbeten som städare och taxichaufförer.

Alla i dessa länder måste hjälpas åt att bygga upp sina länder så att de kan klara sig i framtiden. För många av dessa människor är Reinfeldts generösa bidrag lockande, men vad händer när de kommer till Sverige?  Många av dem lyckas aldrig skaffa några arbeten. De hamnar i ett utanförskap och tvingas bo i områden som Rosengård. Många av invandrarna har bott i Sverige i många år, men de har inte lyckats att lära sig svenska under alla dessa år. De umgås med folk från samma länder som de själva kommer ifrån.

De känner sig inte svenska, men de tar emot Reinfeldts generösa bidrag. Och nu bygger man moskéer åt dem, så att de ska känna sig mer hemma i Sverige, vilket gör att de hamnar i än mer utanförskap, då de umgås med sina landsmän och kvinnor dagligen. Istället för att försöka få in dem i det svenska samhället, så ger man dem privilegier och sin egna kultur, som att låta dem ha slöjor och burka, och tillåta dem att fortsätta förnedra sina kvinnor i Sverige, som de gör i sina egna länder. Det pratas ju alltid om att kvinnor och män i Sverige är så jämställda, vi har demokrati, alla får tycka vad de vill.

Många av dem som kommer hit ser ner på homosexuella, de menar att sådana inte ska få finnas. Borde inte Reinfeldt stå upp för dom homosexuella i Sverige, eller ogillar han att de finns i vårt land? Jag är inte själv homosexuell om någon läsare nu skulle tro det, men de finns och jag respekterar dem. Reinfeldts syfte med massinvandringen, är att få dessa invandrare i jobb med låga löner. Istället för att satsa på kvalitet satsar han på kvantitet. Att jobben sedan blir sämre utförda, tycks han strunta i. Och hur kommer de i utlandet att se på hur Sverige har blivit, från att ha varit ett stabilt land, så ska Sverige helt plötsligt bli ett låglöneland. Vilka ska vi konkurrera med i framtiden, Indien, Afrika, Thailand? När folk köper saker från Sverige, så kommer stämpeln Made in Sweden jämföras med Made in Hongkong.

Jag tycker Reinfeldt säljer ut landet Sverige mycket billigt. Vilka slags invandrare är det vi får till Sverige, jag säger invandrare för det är bara 5 % som är flyktingar. Det är de som inte har klarat av att försörja sig i sina egna länder som kommer hit. De bra blir kvar i sina hemländer, de som kommer hit som invandrare hade gärna stannat kvar i sina egna länder. Det ser vi ju hur ofta de åker hem till sina egna länder när de har kommit till Sverige, en stor andel skickar även pengar till släktingar i hemlandet. Många kan ha varit brottslingar i hemländerna, eller så har de inte klarat av att jobba ihop brödfödan, och sedan tror Reinfeldt att de ska klara det i Sverige när de inte har klarat det i sina egna hemländer.

Reinfeldt, det är inga raketforskare du får hit, de stannar kvar i sina egna hemländer. Rykten går ute i världen, att det är en galen man som heter Reinfeldt, som delar ut bidrag till höger och vänster. Gratis pengar lockar alltid. De tror nog att Reinfeldt är en galen Jultomte med för mycket pengar som har fått frispel.

Bowlaren

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: