Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Slaveri, terrorism och Islam

Posted by sverigeidag på april 6, 2011

PETER HAMMOND skriver i boken ‘Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat’ att islam är ett system till 100 % för hela livet.

Det svenska mångkulturella projektet som satt rejäl fart det senaste decenniet har kommit så långt att man inte längre talar om det, ja, inte får tala om det i politiska och ekonomiska termer. Det skulle kränka dem som tillhör islam.

Peter Hammond ger med boken Slavery, Terrorism and Islam några enkla verktyg för att reflektera kring den politiska och ekonomiska processen. Avsnittet nedan av Peter Hammond (i svensk översättning av bloggen Mission XP) är en kort översikt av det globala islam.

ISLAM ÄR inte en religion och inte heller en kult. I dess fulla form är den ett fullständigt och totalt system till 100 % av livet. Islam har religiösa, juridiska, politiska, ekonomiska, sociala och militära komponenter. Det religiösa inslaget ingår i alla de andra komponenterna. Islamisering börjar när det finns tillräckligt antal muslimer i ett land för att agitera för sina religiösa privilegier. När politiskt korrekta, toleranta och kulturellt diversifierade samhällen är överens om att kräva religiösa privilegier, tenderar också några av de andra komponenterna att följa med.

Så här fungerar det
Så länge som den muslimska befolkningen utgör omkring eller under 2 % i ett visst land, kommer de att till största delen betraktas som en fredsälskande minoritet, och inte som ett hot mot andra medborgare. Detta är fallet i:

USA – muslimer 0,6 %
Australien – muslimer 1,5 %
Kanada – muslimer 1,9 %
Kina – muslimer 1,8 %
Italien – muslimer 1,5 %
Norge – muslimer 1,8 %

Med 2 % till 5 % börjar de värva proselyter från andra etniska minoriteter och missnöjda grupper, ofta genom att rekrytera från fängelser och bland gatugäng. Detta sker i:

Danmark – muslimer 2 %
Tyskland – muslimer 3,7 %
Storbritannien – muslimer 2,7 %
Spanien – muslimer 4 %
Thailand – muslimer 4,6 %

Från 5 % utövar de ett större inflytande i förhållande till deras procentdel av befolkningen. Till exempel kommer de att verka för införandet av halal (halalslakt, enligt islamiska normer) för mat och därigenom säkras arbetstillfällen inom livsmedelsbranschen för muslimer. De kommer att öka trycket på livsmedelskedjor att se till att halal finns på hyllorna – med hot om man misslyckas att följa den ordningen. Detta förekommer i:

Frankrike – muslimer 8 %
Filippinerna – muslimer 5 %
Sverige – muslimer 5 %
Schweiz – muslimer 4,3 %
Nederländerna – muslimer 5,5 %
Trinidad & Tobago – muslimer 5,8 %

Vid följande procentandelar kommer de att verka för att få den styrande regeringen att låta dem få styras (inom sina getton) enligt sharia, den islamiska lagen. Slutmålet för islamisterna är att införa sharialagar för hela världen.

När muslimer uppnår 10 % av befolkningen, tenderar laglösheten att öka som ett sätt att visa missnöje med sina villkor. I Paris ser vi redan bilbränder. Varje icke-muslimsk handling kränker islam, och leder till uppror och hot, såsom i Amsterdam med motstånd mot Muhammed-karikatyrerna och filmer om islam. Sådana spänningar möter dagligen, särskilt i muslimska bostadsområden, i:

Guyana – muslimer 10 %
Indien – muslimer 13,4 %
Israel – muslimer 16 %
Kenya – muslimer 10 %
Ryssland – muslimer 15 %

Efter att ha nått 20 % kan nationer förvänta sig explosiva upplopp, jihadist-milis, sporadiska mord och brännande av kristna kyrkor och judiska synagogor, t.ex. i:

Etiopien – muslimer 32,8 %

Efter 40 % får nationer vara med om omfattande massakrer, ständig terror, attacker och pågående krigföring, till exempel i:

Bosnien – muslimer 40 %
Tchad – muslimer 53,1 %
Libanon – muslimer 59,7 %

Från 60 % får nationer erfarenhet av ohämmad förföljelse mot icke-troende av alla andra religioner (inklusive muslimer som inte anpassar sig), sporadisk etnisk rensning (folkmord), användning av sharialagar som vapen och Jizya, skatt för otrogna, t.ex. i:

Albanien – muslimer 70 %
Malaysia – muslimer 60,4 %
Qatar – muslimer 77,5 %
Sudan – muslimer 70 %

Efter 80 % väntar dagliga hotelser och våldsamt jihad, vissa statlig etnisk rensning, även vissa folkmord, eftersom dessa nationer köra ut de otrogna och närmar sig procenttalet 100 % muslimer, såsom det visat sig i:

Bangladesh – muslimer 83 %
Egypten – muslimer 90 %
Gaza – muslimer 98,7 %
Indonesien – muslimer 86,1 %
Iran – muslimer 98 %
Irak – muslimer 97 %
Jordanien – muslimer 92 %
Marocko – muslimer 98,7 %
Pakistan – muslimer 97 %
Palestina – muslimer 99 %
Syrien – muslimer 90 %
Tadzjikistan – muslimer 90 %
Turkiet – muslimer 99,8 %
Förenade Arabemiraten – muslimer 96 %

100 % kommer att inleda fredsprocessen i ”Dar-es-Salaam” – the Islamic House of Peace. Här är det tänkt att vara fred, eftersom alla är muslimer, Koranskolor är de enda skolorna, och Koranen är det rådande ordet, t.ex. i:

Afghanistan – muslimer 100 %
Saudiarabien – muslimer 100 %
Somalia – muslimer 100 %
Jemen – muslimer 100 %

Tyvärr har fred aldrig uppnåtts. I dessa 100 %-stater skrämmer och spyr de mest radikala muslimerna ut hat och låter blodtörsten döda mindre radikala muslimer av olika skäl.

”Innan jag var nio hade jag lärt sig de grundläggande ramarna för arabiskt liv. Det var jag mot min bror, jag och min bror mot vår far, min familj mot mina kusiner och klanen, den klanen mot stammen, stammen mot världen och vi alla mot de otrogna”. (Leon Uris, ”The Haj”)

Det är viktigt att förstå att i vissa länder med väl under 100 % muslimska befolkningsgrupper såsom Frankrike där lever minoriteten av muslimska befolkningar i ghetton, där de är 100 % muslimer och där de lever efter sharialagar. Den nationella polisen går inte ens in i dessa ghetton. Det finns inga nationella domstolar eller skolor eller icke-muslimska religiösa anläggningar. I sådana situationer integreras inte muslimer i det samhället i stort. Barnen går i Koranskolor. De lär sig enbart Koranen. Att umgås med en otrogen är ett brott som kan straffas med döden. Därför utövar i vissa områden i vissa länder de muslimska imamerna och extremisterna mer makt än vad det nationella genomsnittet skulle betyda.

Dagens 1,5 miljarder muslimer utgör 22 % av världens befolkning. Men deras födelsetal gör födelsetalen hos kristna, hinduer, buddhister och judar samt alla andra troende försvinnande små. Muslimerna kommer att överstiga 50 % av världens befolkning i slutet av detta århundrade.

Källa: Mission XP-blogg, PI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: