Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Våldsamma upplopp i Göteborg

Posted by sverigeidag på april 5, 2011

Bilbränder, stenkastning och inbrott. Mångkulturen fortsätter att visa sitt rätta ansikte. Natten till idag blev väldigt orolig på Hisingen i Göteborg. I går natt skadades en ung invandrare efter att ha begått ett inbrott. Det var när polisen försökte gripa mannen som han skadades. De kriminella gängens hämnd kom i går kväll.

En väktare som just kontrollerat en butik blev hotad med pistol av tre ynglingar och tvingades att lägga sig på marken. Gänget tände eld på väktarbilen och både polis och brandkår kom ganska snabbt till platsen. Även andra bildar antändes och åtta bilar blev totalförstörda.

När polisen anlände började gänget kasta stenar mot dem och när brandkåren försökte släcka bränderna blev även de attackerade av stenkastare. Den här typen av brott är så vanlig i de mångkulturella förorterna att ingen snart orkar bry sig, de bara rycker på axlarna. ”Det är ju så här det är i det nya Sverige”, konstaterar många.

Det mest oroande är att polisen medvetet undviker att gripa dessa stenkastare. Det är inga problem att gripa dem, lagföra dem och sedan ta medborgarskapet från dem och sätta dem i läger i väntan på avvisning från landet.

Fast det krävs ju en del lagändringar för att kunna göra det.

GP, GP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: