Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Svensk extremist vill tvinga EU att ta emot migranter

Posted by sverigeidag på april 5, 2011

Den ökände extremisten, Cecilia Malmström, folkpartist från Sverige och numera EU-kommissionär vill tvinga europeiska länder att ta emot de migranter som väller in i Europa från Nordafrika. EU kan använda sig av ett särskilt direktiv som innebär att migranterna får stanna kvar i Europa och då kanske spris ut över fler länder. Även Sverige kan då bli ett mottagarland eftersom alla 27 EU-länder kan tvingas ta emot sin beskärda del. För att direktivet ska träda i kraft krävs ett majoritetsbeslut i kommissionen. Som i alla flyktingpolitiska sammanhang framstår sådana åtgärder som temporära, men i praktiken blir det så att alla migranter då kommer att få stanna kvar i Europa och på sikt bli EU-medborgare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EU är också på väg att försöka komma överens om en gemensam asylpolitik. Holländska politiker vill däremot skärpa kraven för asylanter och anser att en asylsökande måste bevisa att det inte går att få skydd någonstans i sitt hemland. Kraven från Holland är en följd av framgångarna för Geert Wilders Frihetsparti, Partij voor de Vrijheid, (PVV). Partiet har på det inrikespolitiska planet fått igenom krav på förbud att bära burka  och minskad invandring

Cecilia Malmström är upprörd över att det finns politiker som vill begränsa invandringen och hon gör vad som är möjligt för att motarbeta alla sådana förslag. För Cecilia Malmström är det självklart att EU ska ta emot alla som vill komma, oavsett hur vilka falska skäl de anger för att få uppehälle i vår världsdel.

Källa: Politico

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: