Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Sverige är svenskarnas land

Posted by sverigeidag på april 4, 2011

Vi är nog många Svenskar som undrar vad Reinfeldt menar med sitt nya Sverige. Reinfeldt säger att invandrarna berikar Sverige. Rosengård, Fittja, Rinkeby, berikas Sverige av dessa områden? En massa utländska journalister har varit och gjort repotage om dessa ställen, och deras budskap är glasklart, den svenska invandringspolitiken har misslyckats. En massa länder ställer sig frågande till vad som händer i Sverige med vår egen kultur, de har alltid tyckt att Sverige har varit ett stabilt land. Sverige har varit ett land de kunde lita på. Svenskarna har alltid tagit väl hand om sina djur. Abba, Björn Borg, Viktoria Silvstedt, sådana artister, idrottsmän och kvinnor har de förknippat med det lugna fredliga Sverige. Men nu ser de att något har hänt med Sverige, och de gillar inte det. De undrar nog varför vi svenskar inte säger ifrån. Visst, de vet att svenskar är lite blyga och lugna av sig. Men hallå, de förstör ju landet, ert eget kött och blod. Och era barn och barnbarn ska växa upp i det landet. Ge dem samma chans som ni själva fick.

De är mer upprörda i utlandet än vad vi svenskar är, det skrämmer mig. Att man kan förneka sjuka svenskar att de är sjuka, det trodde jag aldrig skulle kunna hända. Alla kan vi bli sjuka, det är inget man väljer att bli. Och sjuka människor kommer det alltid att finnas, speciellt nu när den här regeringen säger upp folk inom sjukvård och skola. Så det kommer att öka, fler människor blir utbrända. Regeringen säger att Sverige går bra, men ändå drar de ner på välfärden.

Reinfeldt var rolig inför detta val, han påstod att Moderaterna var Sveriges enda arbetarparti.  Och att de skulle satsa på arbetslinjen med billig arbetskraft. Det finns polacker som har fått jobba för 20 kronor i timmen. Man lurar hit invandrare, sen får de en lön som är mycket lägre än vad svenskarna får som arbetar. Sedan pratar man om human invandring. Och under den här regeringens tid har bemanningsfirmornas antal ökat betydligt, de har kommit till för att företag ska slippa ta ansvar för sina anställda. Fast anställning och 40 timmars arbetsveckor försöker moderaterna få bort. Folk ska vara timanställda, och bara kallas in när det behövs arbetskraft , de ska jobba fort och inte ifrågasätta något. Moderaterna kallade sig för Sveriges enda arbetsparti, men det är inte första gången Reinfeldt kommer med såna här lögner. Vi minns när Moderaterna sa ”– Om vi vinner valet ska vi ta bort vägtullarna”. De är kvar än idag. Och jag tycker det är magstarkt av Reinfeldt att anklaga Sverigedemokraterna för att vara rasister, när Moderaterna själva står för apartheid.

Moderaterna är ett arbetsgivarparti, de ger en massa förmåner för arbetsgivare, och gör det värre för arbetarna. Moderaterna är gråa och trista och står helt utan nya idéer. Det enda Reinfeldt säger är att invandrarna ska berika Sverige, de ska göra Sverige till ett bättre land. Men vi som har lite kunskap, vet att det är tvärtemot. Vi förstör ett land som alltid har haft ett gott rykte i utlandet, ställen som Rosengård borde inte få finnas i något land, getton berikar inte, de är ett bevis på att man har misslyckats totalt. Vi måste sätta stopp för förstörandet av vårt land Sverige NU. Några galna människor ska inte få förstöra vad andra människor har byggt upp. Det är vår plikt som svenska medborgare att stoppa dessa galningar. För det är vi, folket, som bestämmer. Kom med i kampen för vårt egna land Sverige. Rösta på Sverigedemokraterna, och sprid budskapet till era släktingar och vänner!

Bowlaren

Ett svar to “Sverige är svenskarnas land”

  1. Det ser nattsvart ut! Men vi har ialla fall ett nytt ljus som fördriver mörker ur riksdagen. Det ser även betydligt ljusare ut i många kommuner. Trots hot och våld, så finns både kvinnor och män därute för att försöka hejda galenskaperna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: