Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Invandrarnas krigföring mot svenskar

Posted by sverigeidag på april 3, 2011

Den ser ut på många sätt. Det handlar delvis om att tränga in i samhället, skaffa sig positioner och sedan huvudsakligen gynna den egna etniska eller religiösa gruppen. Muslimerna är ett exempel på en sådan grupp som enbart strävar efter att gynna sig själv och sin egen expansion. Sverige och svenskarna har man inget till övers för, de ska bara utnyttjas maximalt.

De kommer allt som oftast från Mellanöstern och Afrika, men även skötsamma invandrare från andra håll, t ex i Östasien, prioriterar lojaliteten till den egna gruppen. Men steget från att gynna den egna gruppen till att hata majoritetsbefolkningen så mycket att man utsätter den får våld och hot är stort. Många unga svenskar känner till att invandrargäng ofta rånar just svenskar på mobiler, datorer, kläder, smycken och annat. Huvudskälet till att detta kan pågå är att svenskarna mentalt lever kvar i ett Sverige där man kunde vara trygg när som helst på dygnet i vilken del av landet som helst. Vi har inte riktigt ställt om vårt sätt att tänka och handla på det som krävs för att slippa de skaliga effekterna av mångkulturen. Dessutom är svenskar ett folk som normalt sett – och klokt nog – ogillar våld i alla sammanhang och litar på att de rättsvårdande myndigheterna tar sitt ansvar och straffar brottslingar. Det ska inte enskilda medborgare eller brottsoffer behöva göra. Så fungerar det i en civilisation.

Nu har det civiliserade Sverige luckrats upp och blivit en mångkultur där det är nästan fritt fram för kriminella gäng och ligor att utöva sina efterbliva sedvänjor. Det yttrar sig bland annat i att svenska ungdomar rånas och misshandlas av fega, primitiva och våldsbejakande gäng.

En som tittat lite på fenomenet är Petra Åkesson som skrev en C-uppsats i sociologi. Den har visserligen några månader bakom sig nu och har kommenterats av många, men förtjänar en kommentar även på den här bloggen. Hon hade läst en rapport från Brå om ungdomsrån och ville fördjupa sig lite i orsakerna till rånvågen som drabbar just svenska ungdomar.

Petra gick grundligt tillväga och lyckades komma i kontakt med unga brottslingar som hon sedan intervjuade. Hon bandade samtalen och fick ett bra underlag till uppsatsen. Efter intervjuerna var hon tvungen att lyssna på resultat flera gånger för att hon skulle förstå vad de verkligen sagt. Svaren var så anmärkningsvärda och främmande för vårt svenska samhälle, så långt från svensk mentalitet man kan komma, och visade hur många invandrarungdomar tänker. En av de intervjuade sade att det kommer en härlig känsla genom kroppen när vi rånar, man känner sig nöjd och glad, det känns som man har lyckats”. Rånarna var också av den uppfattningen att ett rån mot en svensk är en enkel match. Svenskarna är mesiga och försvarar sig inte ens. En av de intervjuade berättade för Petra om hur det känns att uppleva makt över sitt offer: ”För mig är det att svenskarna ska lägga sig ner på marken och pussa mina fötter”. Petra Åkessons handledare, Professor Malin Åkerström, säger att ingen i Sverige tidigare tagit reda på varför unga invandrare rånar svenskar. Kanhända är skälet att det har varit och är tabu, det krävs ett visst mod att ge sig in på minerad mark.

Det som många svenskar redan haft en klar bild av bekräftas nu i Åkessons uppsats. Varje gång invandringskritiker får sina samhällsanalyser bekräftade, så kommer sedan de godtrogna och naiva med sina lösningar. De som ”inte hade en aning” om att det ens funnits ett problem, försöker sig sedan, så snart problemet står i full blom, att föreslå åtgärder. Men varje gång visar det sig att ”deras” förslag är lika dåliga som insikten om problemets natur är.

Malin Åkerström har ett förslag. ”Arbete åt alla” säger hon och menar att det också kan krävas en avreglering av arbetsmarknaden för att få bukt med rånen mot svenska ungdomar. Men fel, fel, fel, så hemskt mycket fel. Vi behöver först och främst ett totalt invandrarstopp från främmande kulturer. Därefter krävs någon form av återflyttningsprogram för att ge oss Sverige och tryggheten tillbaka.

DN

Ett svar to “Invandrarnas krigföring mot svenskar”

  1. Peter said

    Helt rätt. Många av dessa får en helt annan levnadsstandard när de kommer hit och tillgång till ett av de bättre och framför allt billigaste utbildningssystemen. Det finns alltså alla förutsättningar att lyckas för den som vill jobba hårt. Många av dem som står för rånen är inte mer än 15 – 17 år och har knappast hamnat i det berömda utanförskapet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: