Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Södertälje en maffiastyrd stad

Posted by sverigeidag på april 2, 2011

Invandringen berikar. Invandrarna skapar jobb och möjligheter. De ger oss ett spännande land. Det svenska Sverige är ju så tråkigt, alla bara jobbar och sköter sig, är ärliga och snälla mot varandra och så kan vi ju inte ha det.

Politikerna vill ha ett rörigt Sverige, ett instabilt Sverige, ett otryggt Sverige och framför allt ett Sverige med så få svenskar som möjligt. Då uppfylls deras själar av glädje och framtidstro, de blir lyckligare ju fler vitt främmande och helst svartmuskiga människor som etablerar sig på vårt territorium. Ju mera problem som följer i invandringens spår, ju mer älskar politikerna mångkulturen och då vill de ha ännu mer av den. Multikulturalisterna är omättliga. De blir rusiga av mångkultur.

Det är därför de älskar Malmö så mycket, inte det gamla svenska Malmö om någon nu trodde det, utan det orientaliska Malmö, kebaberna, Rosengård, de främmande tungomålen, skottlossningarna, rånen, överfallen, mobilstölderna och den ökande dekadensen. Kärleken till detta är nästan besinningslös och den som inte älskar det mångkulturella Malmö är inte ens värd att vara människa, den som inte älskar Malmö lika mycket som Per Svensson, den är det något fel på. Den är rasist, islamofob, främlingsfientlig, nazistisk och gud vet vad.

Så det är väl bäst att säga att man älskar Södertälje då också. För i Södertälje är det de nya svenskarna som styr det mesta av ”näringslivet” och ”utvecklingen”. Det nya importerade sättet att leva på är att skapa en maffialiknande hierarkisk organisation, pressa näringsidkare och privatpersoner på pengar och hota eller döda dem som inte lyder. Den importerade företagsstrukturen är en organisation av familje- och släktmedlemmar från samma etniska grupp, för att lojaliteten ska vara absolut. Etnocentrismen är en förutsättning för varje lyckad maffiaorganisation, först då blir man riktigt effektiv. En stor släkt är som en väl utrustad armé, ingen sviker en familjemedlem när det gäller. Man går gärna i döden för sin bror eller sin kusin. Stamlojaliteten är helig.

Men det är förstås inte svenskar vi talar om, det är helt andra etniska grupper som är utrustade med dessa lojaliteter och av andra skäl än när svenskar känner lojalitet till andra svenskar. Svenskar är normalt sett ärliga mot varandra och betraktades fram till nyligen internationellt sett som ett av världens mest hederliga folk. Svenskar har en hög moral, moralen är högre hos oss än hos de flesta andra folk. Den självbilden har visserligen naggats i kanten sedan svenska politiker bidragit till allmänmoralens upplösning, men vi håller fortfarande måttet.

Invandringen till Södertälje har förändrat staden. Socialdemokraten Anders Lago och andra politiker har sett till att mängder av svenskar flyttat ut och alltfler invandrare flyttat in. Det har varit en hård satsning på att byta ut befolkningen och på sikt kommer man nog att lyckas med sitt uppsåt.

Så i stället för skötsamma svenska företagare och arbetare, lojala och plikttrogna, ser vi nu maffiamänniskor sprida ut sig över hela staden. Det har gått så långt att polisen nästan inte kan hitta något motstycket i vårt land, möjligen någonstans i Orienten. Maffiagrupperingarna består uteslutande av främmande folkelement, människor med ursprung i andra världsdelar, inte bara med efterblivna sedvänjor utan med hänsynslösa kriminella beteenden. Grupperna ägnar sig åt grov kriminalitet och deras nätverk är mycket stort. I nätverket ingår advokater, banktjänstemän, journalister, företagare och andra. När Länstidningen i Södertälje lite försiktigt skrev om detta utelämnade man minst ett par viktiga yrkesgrupper som också skulle kunna ha tentakler in i maffiastrukturerna, nämligen poliser och politiker. Det var väl för känsligt att säga det, eller ens misstänka att så skulle kunna var fallet. Det svenska naiviteten har ju slagit många världsrekord och resultat ser vi tydligt i Södertälje. De skulle ju komma hit för att ”berika” oss och för att vi ”behövde arbetskraft”. Många stackars svenskar har trott på sådana lögner. De som inte trodde på det ser nu att de fick rätt. Södertälje är en förstörd stad, som fortsätter att förstöras för varje år som går. När Länstidningen beskriver dessa organisationer som ”svensk maffia” är det så långt från sanningen man kan komma. Det är importerad maffia.

På samma sätt förstörs nu hela Sverige. Polisen går i dagarna aktivt ut och rekryterar muslimer i moskéerna för att de vill ha många muslimer i poliskåren. Försvaret rekryterar muslimer till sin organisation. Reinfeldt och hans regeringskollegor och många andra politiker i riksdagen talar om att öka invandringen ytterligare.

Det är inte längre naivitet det handlar om, det är ren dårskap. Politikerna i riksdagen bedriver ett oförlåtligt undermineringsarbete, som kommer att få vår nation att rämna redan innan svenskarna har blivit i minoritet om några få decennier. Då kan islam var den största religionen, många kyrkor har byggts om till moskéer och de svenskar som på minsta sätt ifrågasätter deras övertagande av landet riskerar halshuggning utanför Uppsala moské, just där för att symboliskt visa att den stolta gamla staden, som en gång var rikets huvudsäte, övertagits av en ny härskarklass.

Glimabrottaren

LT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: