Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Geert Wilders: Dags att demaskera Muhammed

Posted by sverigeidag på mars 30, 2011

ISLAM. Följande är en text författad av Geert Wilders, översatt till engelska och publicerad i den holländska tidsskriften HP/De Tijd i Dag. Översatt till svenska av SI.

För att förstå varför islam är en dödlig fara kan man inte bara tänka på koranen utan även personen Muhammed, som formulerade Koranen och islams helhet.

Koranen är inte bara en bok. Muslimer tror att Allah själv skrev den och att den dikterades till Muhammed i den ursprungliga versionen, Umm al-Kitab, som finns på ett bord i himlen. Följaktligen kan man inte argumentera om innehållet. Vem skulle våga att inte hålla med om det som Allah själv har skrivit? Detta förklarar mycket av det Muhammedanska beteendet, från våld i jihad till hat och förföljelse av judar, kristna och andra icke-muslimer och avfällingar. Vad vi i väst betraktar som onormalt, är fullkomligt normalt i islam.

Ett andra oöverstigligt problem med islam är personen Muhammed. Han är inte vem som helst. Han är al-insan al-kamil, den perfekte mannen. För att bli muslim måste man uttala Shahada (den muslimska trosbekännelsen). Genom att uttala Shahada bekänner man att det inte finns någon Gud som kan dyrkas utom Allah, och man bekänner att Muhammed är hans tjänare och budbärare.

Koranen, och därmed Allah, fastställer att Muhammeds liv ska kopieras. Konsekvenserna av detta är fasansfulla och kan bevittnas på daglig basis.

Det har varit mycket analys av Muhammeds mentala tillstånd. Trots alla möjligheter till forskning, nämns eller diskuteras det sällan. Det är tabu att diskutera den sanna karaktären av den man som en och en halv miljard muslimer runt om i världen betraktar som en helig profet och förebild. Detta tabu måste brytas i väst, och här i Nederländerna.

Ali Sina är en iransk ex-muslim som etablerat en organisation för avfällingar från Islam Faith Freedom International. I sin senaste bok hänvisar han till att Muhammad är en narcissist, en pedofil, en massmördare, en terrorist, en kvinnohatare, en horbock, en sektledare, en galning, en våldtäktsman, en bödel, en lönnmördare och en plundrare . Sina har erbjudit 50.000 dollar till den som kan bevisa motsatsen. Ingen har gjort anspråk på belöningen ännu. Och inte undra på, eftersom beskrivningen är baserad på islamiska texter, såsom haditherna, beskrivningarna av Muhammeds liv enligt samtida vittnesmål.

Den historiska Muhammed var den brutale ledaren för ett gäng rånare från Medina. Utan skrupler plundrade, våldtog och mördade de. Källorna beskriver orgier av grymhet där hundratals människors strupar skars av, händer och fötter höggs av, ögonen skars ur, hela stammar massakrerades. Ett exempel är utrotningen av den judiska Kurayza stammen i Medina i 627. En av dem som högg av deras huvuden var Muhammed. Kvinnorna och barnen såldes som slavar. Konfronterad med galenskapen hos islamistiska terrorister idag är det inte svårt att begripa var galenskapen kommer ifrån.

I Wien blev kvinnorättsaktivisten Elisabeth Sabaditsch-Wolff nyligen dömd att betala böter för att ha förolämpat en religion genom att kalla Muhammed en pedofil. Det är dock sanningen. Talrika hadither innehåller vittnesmål av Muhammeds favorithustru, barnet Aisha. Aisha säger bokstavligen: ”Profeten gifte sig med mig när jag var sex år gammal och hade samlag med mig när jag var nio.”

Enligt historikern Theophanes (752-817) var Muhammed epileptiker. Epileptiska anfall åtföljs ibland av hallucinationer, svett från pannan och fradga kring munnen, samma symtom som Muhammad fick under sina profetior.

I sin bok ”Den andra Muhammad” (1992) drar den flamländska psykologen dr. Herman Somers slutsatsen att ”profeten” i fyrtioårsåldern började lida av akromegali, ett tillstånd som orsakas av en tumör i hypofysen, en litet organ som ligger strax under hjärnan. När tumören i hypofysen orsakar för mycket tryck i hjärnan, börjar folk se och höra saker som inte finns i verkligheten. Somers’ psykopatologiska diagnos av Muhammeds tillstånd är: organisk hallucinatorisk åkomma med paranoida drag.

Den tyska medicinska historikern Armin Geus talar om en paranoid hallucinatorisk schizofreni. En liknande analys återfinns i boken ”The Medical Case av Muhammed” av läkaren Dede Korkut.

I sin bok ”Psykologi av Mohammed: Inuti hjärnan på en profet” kallar Dr Asud Muhammed ”den perfekta personifieringen av en psykopat vid makten”. Muhammad hade en rubbad paranoid personlighet med mindervärdeskomplex och tendenser storhetsvansinne. I fyrtioårsåldern börjar han få uppenbarelser som får honom att tro att han har ett kosmiskt uppdrag, och det finns inget som stoppar honom.

Sanningen är inte alltid så trevligt eller politiskt korrekt. På grundval av den forskning som refereras till ovan kan det sägas att den islamiska trosbekännelsen tvingar en och en halv miljard människor runt om i världen, inklusive de en miljon bor i Nederländerna, att se Muhammed som föredöme. Det finns ingen återvändo när man har blivit muslim. För även om det i artikel 18 i den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna står att varje person har rätt att ”byta religion eller övertygelse”, så är det dödstraff inom islam för att lämna tron.

Den som framför kritik mot islam och Muhammed hamnar i allvarlig personlig fara – vilket jag har upplevt. Och den som försöker fly från påverkan av Islam och Muhammad riskerar döden. Vi kan inte fortsätta att acceptera denna situation. En offentlig debatt om Muhammeds sanna natur och personlighet kan ge insikt och stöd till muslimer i hela världen som vill lämna islam.

Avfällingar är hjältar och mer än någonsin de förtjänar stöd av frihetsälskande människor över hela världen. Partipolitiken bör inte stå på spel i denna fråga. Det är dags för oss att hjälpa dessa människor genom att avslöja Muhammed.

Ett svar to “Geert Wilders: Dags att demaskera Muhammed”

  1. Kjell Hedlund said

    Tack för dessa rader. Man får önska att svenska politiker läser detta och förstår, hur farlig denna s k arbetskraftinvanding är för Sverige. Vi behöver inga fler pizzabagare och kebab-restauranger. Vi behöver ge plats till en halv miljon ungdommar som går arbetslösa. I stället slänger vi ut 90 miljoner kronor i bistånd varje dag till andra länder, utanför EU. Ungdomsarbetslösheten beror mycket också på grund av den svenska skolan som är under all kritik. Inte bara på att araberna som tillåts invadera. Och varför får inga invandrare plats på östermalm i Stockholm?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: